Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)
Raspunsuri - Pagina 9

cosmi1975 spune:
neata gagici
eu cu tb pe aici pe acasa...curat la bianca in sifonier ca zici ca a fost tsunamisi pe urma fuga la munca
fetelor la ora actuala se pune accentul pe invata prin joc didactic ca atmosfera sa fie relaxata si progresele cat mai repede vizibile..din pacate se exagereaza cu multe notiuni la copiii mici ,exemplu:bianca mea n a stiut sa scrie si sa citeasca decat cand a mers la scoala si am luat cea mai buna decizie ca la cat e de agitata daca stia ...nu stiu daca statea 5 min
potolita in banca
papaN?????face pipi ca baietii...murim de ras cand scuturA
mandrete de podoabaaaaae topita sormea dupa el si cumnatu
mai ales ca la pranz doarme cu el...el doarme si ei il pupa non stop
poze de la munte????pai aparatul meu a tramas frumos in dulap,,dar sormea l a avut si a facut ceva poze dar nu are
cablu la ea sa descarc ,cand o ajunge la ea acasa trimit
SILVIaici la bran unde mergem noi e tare fain si fff frumos te relaxezi de nu ti vine sa te dai jos din...recomnd cu incredere iar mancarea e super ca si divertimentul
MARAKI sa zici ce cadou cumperi ca sa ne inspiram
BIANCA ..scuze multi ani de casatoir fericiti iti doresc
TOANCA hai ca o as fie bine frumosul tau
ASTERY aoleu ce tragedie pe familia colegului tau
CATALINA SA TI TARIASCA BEBELINA SI SA FIE SANATOASA ALATURI DE TOTI CEI DRAGI
maine plec la tara sa fac pomana soacramii

d_melli spune:
Catalina sa iti traiasca fetita, recuperare rapida tie si poate o poza ceva!
Si eu m-am gandit tot asa la 10 mil , cu toate ca sincer mi se pare scump , insa asta este! Eu nu sunt de acord cu botez mare si fitzos , nu de alta insa eu il consider un lucru mai personal si nu vad rostul sa vina sa bage la ghiozan zeci de prieteni. E drept ca ma tot cearta majoritatea ca gandesc asa insa asta este , fiecare cu ideile lui.Asa ca ma imie groaza de atatea cheltuieli.Ieri au fost la mine si l-am adus si pe Mario si in fix 5 min i-a tras o pompa in cap lui finamea ( cea de 4 ani evident) pentru ca ii luase jucaria , deci va dati seama.Insa incet , incet ne intelegem doar din vorbe. Ieri fara sa il iau de ciuf l-am facut sa planga. Dc il cert sufera insa...si pricepe.Oricum suntem pe drumul bun.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

silvi_2005 spune:
CATALINA FELICITARI SI SA ITI TRAIASCA BEBELINA !!!!!!!!!!!!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Giova spune:
Uite ca Ioana a fost mai rapida.
Zici ca am presimtit ceva, de am dat o tura in dropuri...si a nascut cata!!!
Cata sa va traiasca printesa nr. 2, tare dulce si frumoasa este!!! refacere rapida mamico si cat mai mult laptic!!!
am mai vazut poze cu Ilinca de Irinel, cu strumfii Ralucai, cu frumosii lui Ali....numai poze frumoase cu copii reusiti!!!
Irina pai asta e parerea ta, parintii vor botez mare cu multi invitati, n-ai ce face. ce botezi? baiat sau fetita?
Cosmi pai jocul e principala activitate fundamentala de cand lumea in gradinita. nu numai de acum....se vede ca ai predat la scoala.
Ce dulce e Stef, profita de neamuri, cat poate de mult. asa face si marco...mena si Luca in sus si-n jos. pacat ca avem neamuri asa departe si ne vedem rar.
Ioana ai facut revizia? Clau maine merge, cica i-a zis ala ca-l costa 13 mil, ca-i schimba toate filtrele. La golful asociatului a fost 7 nu 6. Oricum ...Fordul are piesele cele mai scumpe, mai scumpe decat Mercedesul...vai ca mor cand ma gandesc cati bani bag in masina asta.
N-a mai plans piticul cand l-am dus la gradi. I-am zis ca la ora 14 sunt acolo la el, sa-i fac poze cand doarme. Era asa de incantat.....
.
aseara a adormit langa Clau, la margine si a picat din pat. Clau mi-a zis ca numai eu l-am putut potoli din plans, dar sa mor de mai stiu ceva...nu stiu de ce sunt asa de obosita, nici cand doarme la el in camera si plange nu-l aud. merge tot tat-su'.
aseara m-a pus marco sa-i aprind o lumanare si sa-i cantam LMA. Noroc ca aveam cremes de la mama, ca de nu...trebuia sa cumpar tort.
Asa ca i-am aprins de vreo 4 ori lumanarea si am tot cantat ca prostii. I-am zis intr-un final ca e ziua unchiul meu nu a lui, asa ca l-a sunat si i-a cantat lui.
Azi l-am anuntat ca trebuie sa-i cante si bunicului meu, ca e ziua lui. sper sa nu ma puna sa-i aprind iar lumanare, ca nu mai am
cremes. si o zi buna sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui d_melli Catalina sa iti traiasca fetita, recuperare rapida tie si poate o poza ceva ![]() Si eu m-am gandit tot asa la 10 mil , cu toate ca sincer mi se pare scump , insa asta este! Eu nu sunt de acord cu botez mare si fitzos , nu de alta insa eu il consider un lucru mai personal si nu vad rostul sa vina sa bage la ghiozan zeci de prieteni. E drept ca ma tot cearta majoritatea ca gandesc asa insa asta este , fiecare cu ideile lui.Asa ca ma imie groaza de atatea cheltuieli.Ieri au fost la mine si l-am adus si pe Mario si in fix 5 min i-a tras o pompa in cap lui finamea ( cea de 4 ani evident) pentru ca ii luase jucaria , deci va dati seama.Insa incet , incet ne intelegem doar din vorbe. Ieri fara sa il iau de ciuf l-am facut sa planga. Dc il cert sufera insa...si pricepe.Oricum suntem pe drumul bun. Cel mai destept intotdeauna cedeaza! |
irina no ofence, stii ca noi santem prietene si le spunem pe fatza

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

T_Ioana spune:
Giova, luni la 8 merg in service....am inteles ca undeva la 8 maxim 9 milioane e revizia
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

d_melli spune:
Maraki normal ca nu ma supar, ca nu am de ce. Normal ca pot chelti 15 sau 20 pe ziua lui fiimiu, pnetru ca asa vreau eu .Dar retine e vorba de o aniversare, consider ca e altceva. Insa cand e vorba de botez mie mi se pare aiurea in sensul ca eu il consider un lucru personal si nu vad de ce trebuie sa chem toti prietenii si vecinii. Plus de asta exact cum ai zis in ziua de azi majoritatea fac botezul asa mare exact ca la nunta. De aici deduc ca ideea e sa ramana si ei cu ceva banuti , tocmai de aia ma enerveaza, ca se face o afacere si din asta.Iar mie nu imi place. Ca ma conformez asta e alta treaba. Insa la pariu ca dc as face un copil acum nu as face taraboi la botez.
La aniversare e altceva zic eu , acolo chiar aniversez si fac cum vreau si de cati bani cred eu de cuviinta.Insa totusi acolo fiecare vine cu o jucarie un cadou , ceva , nu scoate plicul.
Asta e viata din ziua de azi. Evident ca o sa sar de multi bani ca iti dai seama , hainute , cercei , plus o gramada de alte lucruri pe langa.Asta este.

Giova spune:
irina ca nasa ai o groaza de cheltuieli, dar n-ai ce face. asa e la nunta, asa e la botez....intri in rol si dai banul.
Maraki pai tu cand ai botezat? de atunci s-a ajuns la bani...si trusou...si aur...
Ioana asta e cu reviziile.
Tocmai am vorbit cu Cata: a avut o nastere super rapida, era sa o nasca acasa. a ajuns la spital tocmai in momentul expulziei
. Larisa s-a nascut cu 3670 gr, mamica e bine si aproape recuperata
.
va , ma pregatesc pt. vizita la gradinita.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

d_melli spune:
Bai ce frumoasa e Larisa Catalinei! Are poze pe drop!

szaboali spune:
CATA felicitari !!!!! frumoasa bebelina sa creasca mare si sa fie sanatoasa.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama