Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)
Raspunsuri - Pagina 8

silvi_2005 spune:
Ca am uitat cu aberatii mele .
Giova am terminat cu toate, destul de greu ca daca intorceam spatele se lasa iar cu rasturnat de carti si de masinute. Ne-am uitat la meciul CRF- Bordeaux ca niste Clujeni adevarati noi
si am facut pizza care binenteles ca in conformitate cu regula lui Murfi nu a iesit asa buna ca de obicei ...dar nu am mai mentionat asta ca nu credea nimeni
a fost buna dar a crescut alatul mai tare, mie imi iese de obicei cu un blat f f subtire.Alain s- a dat in stamba normal cat s-a putut de mult dar a fost f simpatic si ne-am simtit bine. Aveam si o champanie la rece dar nu a fost cazul in urma rezultatului
asa ca s-a baut bere si Cola fara cofeina
Alain.
Ioana pe unde esti? Hai da detalii cu cura de slabire.
Irina am inteles cu pozele eu una nu imi gasesc aparatul de cand cu mutarea, stiu ca l-am pus "bine " dar inca nu il gasesc. Oricum eu mai am de pus perdelele deci nu pot spune ca sunt gata inca.
Bianca La multi ani de casnicie inainte !
Cosmi, pune poze de la munte, povesteste-ne mai multe
Cam atat imi aminetsc....
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Giova spune:
am scris un ditamai mesajul, nu stiu ce tasta am atins ca s-a inchis compu.
acum reiau, mai pe scurt ca nu mai am rabdare:
marco azi dim. la 4 a venit la noi in pat. e a 2-a oara cand face chestia asta. pe clau il amuza, eu m-as speria sa vina langa mine.
De dim. iar a facut figuri cu gradi. el nu vrea acolo, el vrea la Alba la Jessi si Dani si musai sa fim si noi.
Sper sa-i treaca curand chestia asta, caci pana de 1 dec. nu mai mergem in Alba.
Miha of doamne, nici nu stiu ce sa zic. Pacat ca in astfel de situatii nu va lasa langa el.
Multa putere iti doresc, ai nevoie in astfel de momente.
Bine faci ca-l duci pe Tudor la gradi, daca e la program scurt e mai bine sa fie aproape de casa.
Cosmi bine ati revenit. vrem poze de la munte.
Toanca ma bucur ca Matei e mai bine. sa scapati cat mai repede de medicamente.
Bianca bine ca a iesit cina ok. Pacat ca nu fac serbare, or fii grupa mica, dar tot invata ei 2 colinzi si ceva poezioare scurte.
asta cam suna a dezinteres din partea educatoarelor.
irina, propun ca alta data cand exemplificam ceva sa scriem cu BOLD la cine facem referire, ca sa nu mai existe astfel de probleme si interpretari. caci abia asteapta ca sa instige lumea si sa le zica unor persoane ca le-am facut nebune.
Silvia sunt perfect de acord cu tine. eu mi-am trait copilaria si doamne frumoasa a fost. nu am de gand sa-l lipsesc pe marco de ea, nu zic ca nu facem nimic, dar cu limita si adecvat varstei. de aceea sunt si contra poeziilor cu mai multe strofe si cuvinte intortocheate. ei le invata, mai greu, dar daca aud acelasi lucru zilnic timp de o luna, o stie ca pe Tatal Nostru.
Super ca a iesit cina ok, imi pare rau si mie de scor...asta e...am mancat bataie de la francezi.
Cristina mersi, voi tine cont si voi apela la tine daca va fii nevoie.
Cred ca razvan are o perioada prosta, sunt zile si zile, si marco e la fel...ba e super cuminte, cooperant, ba nu ma pot intelege cu el, marait/plangacios...
o zi buna sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Miha tare, tare rau imi pare de ce se intampla in familia voastra! Mi se par extraordinar de cretini aia care nu va lasa sa stati langa tatal tau in situatia grava in care se afla Acum spun si eu ca sistemul in cazul asta e de kkt
Irina sant in urma cu " noutatile " dar citesc acum sa vad daca s.a strofocat cineva, nu demult avea o "stralucita " idee sa deschida subiect la ZZ doar, doar ne bagam nasul si noi pe acolo Eu l-am invatat pe Angelo numerele si giorgos alfabetul grecesc, nr. le aude zilnic dar alfabetul l-a parasit deocamdata
In rest poate sa se joace cum vrea, sant curioasa daca il atrage stativul cu planse de desen( poate l-am luat degeaba deocamdata ) Cand se va duce >Angelo la scoala, nu voi fi cu siguranta genul de parinte care sa-l certe pt o nota proasta
Mi se pare o mare prostie, cum il duce mintea asa va fi in scoala
Asa ca m-ai intrebat ieri, nu am cumparat inca nimic pt Angelo, ma duc azi dupa salariu si ne uitam pe la Muller un magazin de jucarii, daca nu iau nimic, ma gandesc sa cumpar o lenjerie de pat cu Sponge Bob, Lazy Town sau Mickie Mouse si mai vad eu....socrosenii nu ne.au dat jocurile acasa, asteapta pana sambata sa i le dea lui Angelo impachetate
Bianca la multi ani fericiti si casa de piatra in continuare
Astery si Silvie.....daca va spun cat m-am ingrasat Sant sigura ca e zaharul cauza, am lasat zaharina de vreo 2 luni si uite rezultatul
La sv beau doua capuccino, acasa o cafea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

asteryaro spune:
Buna ziua mamici si pitici.
Miha... fara cuvinte... nu pot decat sa spun ca sper ca tatal tau nu are dureri in aceste momente... groaznic ce se intampla, si atat de tanar. Speranta insa n-are limite.
Eu sunt tare trista si mahnita. Mi-a murit un fost coleg de serviciu, un baiat de 2 metri si 100 si ceva de kile... mai tanar ca mine, cred ca pana in 30 de ani, singurul copil la parinti... Boala Willson... ceva extrem de rar, o boala genetica. Si cu sotia lui am fost colega 2 ani, el lucra la alt sediu...... Vai de lumea asta...
Cand va aud ce ziceti de "scolirea" de acasa a copiilor, imi mai vine si mie inima la loc... stiu eu de ce.
Regimul? Nu l-am mai tinut, toata vara am facut "cura de struguri", si iata-ma, grasa si frumoasa. Nu-i genu' meu, nah. Ma plang, dar mananc in continuare . Adevarul este ca si moralul e cam jos... dar ma straduiesc. Mai ca-mi vine sa ma iau de tutun iar... Doamne fereste.
Razvan doarme de la 13.10, eu am mancat 2 ardei umpluti buuuuni, acum pap 3 felii de chec cu 1-2 pahar cu lapte, umplu bine ghiozdanul, ca pana maine NIMIC, apa pura. Minerala, ca plata nu servesc.
Gata, plec.
Numai bine.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

silvi_2005 spune:
Cristina, am inteles credeam ca te-ai ingrasat cu cura si ma gandeam ca nu functioneaza si eu sunt in faza mancacioasa a anului si trebuie sa ma dololesc cumva..nu stiu cum inca.
Maraki chiar ca te vad si mi-am amintit ca tot vroiam sa te intreb la voi nu sunt genul asta de halt garderii adica ceva ca si gradi inainte de scoala de la trei ani. Ma gandesc ca i-ar prinde bine lui Angelo sa inceapa asa cu cate o ora pe zi, din cand in cand cand vrei tu. Aici ii lasa mai lejeri, se adapteaza usor zic eu, daca va incepe direct cu scoala va fi mai greu pt el.Pai de la zahar sigur se poate sa te fi ingrasat dar nici zaharina nu-i solutie pe termen lung ca e cancerigena, incearca cu miere. Nu am inteles cu subiectul la ZZ dar in fine nu inteleg eu multe.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Giova spune:
Maraki lasa zaharul draguta si dulciurile...
cred ca ai avea nevoie de niste pastile care sa taie pofta de mancare, sa vezi atunci rezultate.
Silvia stai linistita, nici eu nu am inteles faza cu ZZ, cu cat stim mai putine, cu atat mai bine.
Cristina pai mai sunt si mamici dintr-astea care nu fac foarte multe acasa. al meu are activitati la gradi, asa ca acasa ne jucam, si mai rar invatam cate ceva. Oricum, prin joc multe se pot invata, acum depinde in cea mai mare masura de copil.
marco vrea sa picteze...dupa 5 min. de pictat nu mai vrea, merge la desene sau la masinute. asta e copilul meu, n-am ce-i face....el prinde din zbor multe chestii...zici ca nu e atent, ca se joaca, dar are o atentie distributiva foarte buna.
am fost plecata, la o intalnire si am avut timp sa ajung si acasa sa ma dezbrac de tinuta bussines si sa iau tinuta de parc.
sper sa mai prindem vreme frumoasa, caci azi cu dansurile lui....numai la 17 il iau.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

d_melli spune:
Urgent!
Cine imi spune si mie cati bani trebuie sa dau la botez ca nasa? Se face intr-un local select! Chiar habar nu am.Chiar trebuie sa dau bani,eu habar nu aveam
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Giova spune:
ca nasa...local select...vreo 10 milioane. zic si eu, ca habar n-am. imi ziceau prietene ca in Cluj/Iasi la un local select, ca prieteni au dat cam 7 milioane.
mai trebuie sa-i iei trusoul, lumanarea si un cadou ceva, daca vrei. citeam la fetele de noiembrie dec. ca la baietei le cumparau cate-o moneda de aur, de la BNR, la fetite cercei, etc. Nu stiu daca mai dadeau si bani, cel mai bine e sa pui o intrebare si la Colectie...sunt multe care au nasit recent.
Mi-a zis coregrafa ca marco nu a vrut sa danseze azi. mai e asa incapatanat de numa...cine stie ce nu i-a convenit si a participat doar cu privitul...
_

T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor!
Eu cred ca am ceva puteri paranormale, ca ma gandeam duminica seara, inainte de culcare, la Catalina! Ma gandeam ca poate naste in 2 noiembrie (in 8 era DPN-ul) si va avea bebica mica nascuta in data de 2, ca si Bianca......si ce sa vedeti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=128864&REPLY_ID=4260318
Asa ca:
Felicitari Catalina, sa fiti sanatoase si fericite! Iti doresc o bebelina cuminte si mancacioasa! Bine ai venit pe lume Larisa
!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

toanca spune:
Neata fetele.
La botezul lui Matei, nasa i-a luat hainute de schimb,lumanare, o bratarica de aur si i-a dat si 300 Euro.
Bine, eu cred ca au dat cam mult, dar am zis ca poate iti faci o idee
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2