Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)
Raspunsuri - Pagina 16

Giova spune:
marcolino a la gradi. a vrut sa mearga Clau cu el pana sus in dormitor. L-a potolit directoarea, a stiut cum sa-l ia si a incetat.
Ma gandesc cu groaza la ziua de maine....
maraki pai si in Timisoara circul tot in cort a fost. cica era incalzit, intr-adevar pe undeva intra aer cald, dar oricum scaunele erau reci, putea a animale. eu am bagat la spalat toate hainele cu care am fost pe noi, asa rau puteau cand am ajuns acasa.
Bianca, maine sper sa ajung pe acolo, si sper sa ma lase vanzatoarea sa fac poza. daca nu, macar linkul cu firma, sper sa-l obtin.
Am zis ca am vazut si eu laptopul la real, dar tot nu mi se pare o investitie pt. marco. nu-l prea vad interesat de asa ceva, imi indrept atentia spre altceva. el cand vede un laptop vrea sa vada filme/desene sau sa asculte muzica.
Mi-ai amintit de LMA cantat de dani. Sambata iar m-a pus marco sa-i aprind o lumanare si sa-i cante lui Clau LMA. Tat-su' nici nu era acasa, dar nu am scapat, caci mie nu a vrut sa-mi cante.
Toanca super ca i-a placut lui matei la circ.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

silvi_2005 spune:
Giova cred ca asta o sa patesc si eu cu Alain miercuri cand il duc azi si maine e inchis, a fost si we...cred ca nu va fi f incantat cand merge iar miercuri.Si eu am avut faza asta cand am mers la circ ultima data...acum multi ani, mirosea ingrozitor, abia asteptam sa se termine sa plec acasa
. pe Alain inca nu l-am dus ca am ratat faza cand a fost circul in zona, nu tsiu daca nu i-ar fi frica ca al meu plange s la carusele, nu vrea mai nou in nici unul din ele.
Alain isi respecta programul de somnic vad si azi la 13,20 dormea dus, am apucat sa pregatesc si pranzul si inca doarme vad .Mi-a sosit si modemul de la orange prin posta, cand vine Jean il va instala si intru si eu in regim de net nelimitat
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

cosmi1975 spune:
seara buna fetelor
MIHAimi pare tare rau
offf e e viata omului
noi am fost la tara si a fost bine ...ziua am facut pomanaa lui socramiu si seara am iesit vreo 8 famili ca de era ziua fetii si a sotului...a fost atre bine dar mi a fost un dor de papanul meu de nu mai puteam
azi m am innoit ,mi am luat palton frumos...daca cer si o geanta sunt cam exagerata???luna viitoare vai de noi ...sa dam buzunarele peste cap pt cadouricel mai mult balamuc o sa fie de ziua biancai
dar ....asta e

Biancas spune:
Buna seara si de la mine..off
Miha, sincere condoleate, Dumnezeu sa il odihneasca in pace . Tie iti doresc multa putere sa poti trece peste mai usor
. Imi pare rau , m-ai facut sa plang acum, mi-am amintit si eu de tatal meu care nu mai e
. Condoleante
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Acum despre altele...
Giova nu stiu daca ai vazut in drop poza cu jucaria aia de la Selgros dar mie mi se pare mai frumoasa aia de pe situl ala. Ar fi super daca te-ar lasa sa faci o poza. Si eu le-am dat ieri la copii tort pt ca a cantat (doar Dani) LMA. Lasa ca e bine ca sufla si canta si Marco macar face antrenament pt ziua lui
Cosmi ia-ti si geanta pana poti ca luna viitoare e dezastru . La noi deja de luna asta incepe...am 2 nomastici + ziua finului in decembrie + mos nicolae, mos craciun... Nici nu mai imi vine sa ma gandesc ca ma doare capul
Silvi lasa ca poate nu va plange Alain la gradi...poate ai noroc.
Giova cum de mai plange Marco la gradi? Ma mir ca e veteranul sectei de mers la cresa, gradi. Dani a plans in prima zi dupa vacanta dar a stat 2 saptamani acasa s-a cam obisnuit. Dar in rest nu are treaba, merge nu zice ca nu vrea.
Azi Dani a venit cu o chestie pe fata...s-a batut cu un copil la baie... asta spune el ca educatoarea care era dupa-masa l-a intrebat pe Nelu daca asa l-am dus noi la gradi sau de acolo are zgarietura . I-am spus sa intrebe maine pe educatoare ce s-a intamplat... oricum raspund pt ce se intampla acolo si daca il vad zgariat (nu zic ca nu se poate intampla ) dar macar sa aibe bunul simt sa se scuze ca ...nu a fost atenta sau sa ne spuna ce s-a intamplat
Azi am venit de la servici si in vitrina la magazinul de jucarii si haine de copii vad un lego...cred ca e chinezesc...e frumos, am pus poze in drop cu el...a costat 12 lei si are 50 piese. Sa nu spun ca sunt nave, corabii, ferme de cate 350 piese . Alea costa 55-65 lei depinde de model. I-a placut lui Dani dar nu am fost pe faza cand l-a montat Nelu ca m-am dus cu Sandra sa ii fac ochelari. Am sa il desfacem maine sa incerce el sa il monteze.
Sandrei i-am cumparat o balerita in cutie cu cheita ..se invarte si cante...e mortala
Revin mai incolo, mergem sa mancam.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Fii-miu e racit, cand am fost sambata la socrosenii, dormea in dormitor iar cand s.a trezit, am fost sa-l iau si era un friiiig Pai ei nu stiu ma nene ca trebuie sa deschida caloriferul cand e copilul acolo? I-am si spus lui Giorgos ca este foarte frig in dormitor si sper sa nu se imbolnaveasca Angelo...ei poftim ca e bolnav
Il tin pe nurofen si paracetamol supozitoare.
Astery iti dai seama cum m.am simtit cand am vazut ca nu e Angelo bagat in seama pai numai puradeii greci conteaza din punctul lor de vedere? O sa le dea clasa fii-miu mai incolo
Toata seara am auzit discutii numai despre Ipoduri, mobile noi, psp
Se lauda frati.-su ca are ceas de 800 euroi dar pt. Angelo nu a stiut sa aduca o ciocolata, nici nu tin minte daca a urat La multi ani si pt el.Fii-sa il cauta prin casa pe socra-miu cu cadoul in mana
trebuia sa fac pe proasta si sa intreb daca pe Angelo il cauta
ca sa-i fac sa se simta prost
ca sant As in privinta asta cand vreau
Cand am plecat le.am zis ca ne mai intalnim peste alti 3 ani
cand merge Angelo la scoala
Ce chec a ifacut pt Viorel? Reteta mea ?
Ca sa nu raman cu datorie: La multi ani Razvanel Gabriel de Bistrita Sa cresti mare puiule, sanatos, norocos si la punga gros
La multi ani Gabi Sanatate si fericire
La multi ani Miha Sanatate si impliniri
La multi ani Viorel de nevasta Astery
revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
Maraki pai asa e cand treci de o varsta si vrei sa faci economie la bani ca nu iti ajung...inchizi caldura . Ca sa vezi de ce ai muncit o viata...ca daca nu strangi cat muncesti dupa aia nu te ajuta nimeni si pensia nu iti ajunge
.
Sanatate lui Angelo sper sa ii treaca cu nurofen.
Nu te mai enerva atata cu grecii aia...prea te consumi cu ei .
Bianca

maraki spune:
Bianca are balta peste Nu-i plange pe astia ca nu au bani, ei traiesc in Germania si le intra destui bani in casa, nu sant ca cei din Ro. revin ca ma striga istericul de giorgos
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Giova spune:
Noi am fost la ziua prietenei asociatului lui Clau. In 18 e ziua lui si iar sunt in pana de idei, luam cadou comun pt. amandoi.
Cosmi bine ati revenit. sa porti sanatoasa paltonul. ia si geanta rapid, sau scriei mosului....
La noi din sept. de cand am cununat, dam o groaza de bani, pe cadouri, nunti, botezuri...deja m-am saturat si punctul culminant e in decembrie, apoi ziua lui Marco, Clau vrea party mare undeva de schimbarea prefixului
, asa ca...nici nu ma mai gandesc.
Bianca pai Marco e veteran, tocmai de-aia plange, ca s-a saturat de gradi. Mi-a zis ca a mers destul la gradi, acum vrea sa stea acasa. Nu stie saracul ca mai are cativa ani de gradi si pe urma vin ani grei de scoala
.
am vazut in drop tabla, mi-am facut o parere. cea din lemn e mai subtire, asa mi se pare mie. sper sa vin maine acasa cu o poza, daca oi mai gasi tablele acolo, erau 2.
Silvia sper sa nu planga Alain cand il duci. marco s-a distrat si i-a placut cu noi acasa si cred ca din cauza asta a facut criza asta. sa vedem maine cum o fi. In plus e veteran acolo, nu mai e nicio noutate pt. el, asa ca nu-l atrage cu nimic. ba, sa nu mint, azi s-a potolit cand a vazut ce joc se joaca ingrijitoarea cu ei. a zis ca nu a vrut sa mai coboare la masa, dar nu a scapat de educatoare...
gata, fug sa-mi culc copilul, ca e tarziu si e fara chef de somn.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)