Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)
Raspunsuri - Pagina 15

Biancas spune:
Asa dulce a fost Dani in seara asta...prietena mea a fost la onomastica soacrei ei si finul meu nu a vrut sa ii cante LMA. Si i-au spus copilului ca daca nu canta nu primeste tort...dar pana la urma tot i-a dat ...normal. Si ne-au povestit asta si eu l-am intrebat pe Dani daca stie sa cante LMA si s-a apucat dragutul sa cante ...asa dulce era
..imi pare rau ca nu l-am filmat (acuma ma gandesc ca eram ocupata..strangeam masa ca am mancat de cina
). Stie vreo 3-4 poezii dar le spune ajutat la unele versuri.
Dani azi cand l-am intrebat ce vrea de Mos Cracin mi-a cerut "calculator dinala" ..de fapt era un laptop in oferta de la Selgros cu 80 lei . Giova apropo la laptopo..e faina testoasa aia dar are un pret cam mare si cine stie daca ii va placea si cum o sa il tranteasca pe aici. Si lui ii place masnile...mai ales cele de politie si salvare
Finul meu vrea socotitoare de Craciun ca a vazut la Sandra (aia care se foloseste in cls a 1-a cu 10 siruri de bile) si mai vrea microfon. El va primi skiuri de la maica-sa si microfon. Eu nici nu stiu ce sa ii cumpar finului
.
Eu vreau catel de Craciun..de talie mica , am sunat azi la una in ziar care avea Bichon maltez de vanzare si cerea 400 E
.A ajuns un lux sa ai un caine de rasa in ziua de azi...nu le e rusine..fac afaceri cu niste animale
... Pai nu dau 400 E pe un caine nici sa ma picuri cu ceara
. ...daca il cumpar si a doua zi moare? Neah...e exagerat pretul.
No hai ca va las ca iar ma culc tarziu si dimineata la munca
Noapte buna
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Despre Kidzui
http://www.go4it.ro/articol/2494656/KidZui-Internetul-purificat-pentru-copii.html
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Tot eu..am uitat sa va spun
Azi i-am incercat cizmele de anul trecut, are 2 perechi marimea 23..unele par parimea 24 si ii sunt bune . Ca sa nu mai spun ca i-am mai cumparat anul asta inca o pereche de pe net si una de la Real nr 24...deci deocamdata are 4 perechi de cizme
. Daca peste 1 luna cele nr 23 nu ii vor fi bune asta e...dar azi ii sunt bune si numarul 23, cizmele purtate anul trecut
. Asa ca eu va sfatuiesc sa va inceracti si voi cizmele de anul trecut poate aveti noroc
.
Bianca

MIHA78 spune:
Azi incepe un nou capitol din viata mea. Acela fara TATA . pENTRU CA PANA IERI L-AM MAI AVUT LANGA NOI. S-a stins vineri dimineata, ieri l-am inmormantat. A fost un om atat de bun si minunat pe care o sa-l iubesc toata viata, dar acum trebuie sa-l las sa se odihneasca in pace. Fetelor au fost la inmormantare peste 200 de persoane, cea mai mare dovada ca TATA A FOST UN OM IUBIT SI BUN. ODIHNEASCA-SE IN PACE.

T_Ioana spune:
Miha, ma doare sufletul de mila voastra! Imi pare rau ca nu s-a petrecut miacolul asteptat, se pare ca acolo sus a avut cineva nevoie de sufletul lui si l-a chemat! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe tatal tau iar voua sa va dea putere sa treceti peste acesta pierdere grea
!
Noi suntem in continuare aici sa te sprijinim si sa incercam sa-ti alinam suferinta!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

maraki spune:
Miha, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Tare rau imi pare ca s-a intamplat asa,fii puternica,noi santem alaturi de tine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

silvi_2005 spune:
Miha
condoleante si cele mai bune ganduri, stiu ca nimic din ce am putea spune nu ti-ar putea alina durerea dar sa stii ca ne gandim cu drag la tine
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Giova spune:
Of Miha
!! D-zeu sa-l odihneasca in pace, iar voua multa putere! Imi pare enorm de rau, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci acum!
Suntem alaturi de tine, asa virtual, cu un cuvant bun si o imbratisare.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

toanca spune:
Condoleante Miha imi pare tare rau...
Si noi am fost ieri la circ si Matei a fost foarte incantat; doua ore si ceva cat a durat spectacolul a stat nemiscat.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

asteryaro spune:
Miha, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Maraki, nu mai, nu esti exagerata. Doar ca, atunci cand povestesti uneori, ma vad pe mine in locul tau...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1