Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)
Raspunsuri - Pagina 14

silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi.LA MULTI ANI CELOR CARE SERBEAZA ZIUA NUMELUI DE MIHAIL SI GAVRIL !!!!!!!! Acasa la parintii mei tot pe 23 faceam bradul dar noi am schimbat traditia in familia noastra, pe 5 decembrie intram in admosfera al meu sot nu vrea sa il mai desfaca apoi, ar sta pana in martie cu brad
Bianca daca vrei sa ii iei lego cauta camionul de la ei de la duplo, sau trenul cu animalele de la circ sa testezi daca ii plac, nu ii lua figurine care sunt peste 4 ani ca nu o sa fie interesat de ele.Nu mai am trafic ca as cauta eu pe net sa iti pun link.
Giova o sa salvez likul ca nu pot naviga acum ca nu mai am trafic, ce ma enerveaza astia, am platit si facut noul abonament dar nu primit inca modemul nou asa ca degeaba am primit SMS ca avem activat netul a noi nu avem modem sper pe miercuri joi sa il primim. De reduceri nu stiu ce sa iti zic, mai vedem atunci dar eu stiu ca dupa 20 incep, stiu ca am mers in tara mai repede o data si nu erau incepute la Parndorf. Si eu tot de la Mango am apucat atunci sa iau si asa ieftine cum zici tu numai ca eu nu am purtat nici 30 % din ce am luat
ca le luasem in ideea ca o sa slabesc
si vezi sa nu....
Maraki pupici si LA MULTI ANI LUI ANGELO !!!!!
Am dormit tareee rau asta noapte, Alain era cu asul infundat si fornaia, pe la 3noaptea sotul meu se intreba daca nu cumva si-a bagat porumb in nas ca a mancat aseara si dai la verificat copilul..uite asa. Cred ca s-a racit iar un pic, o sa vad cum e astazi.
Un we frumos tuturor, aici e de ploaie si urat tare habar nu avem ce o sa facem ca imi vine sa propun o plecare pe undeva dar cu vremea asta...
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Biancas spune:
Buna dimineata tuturor...eu am fost foarte matinala, la ora 8 eram la facultate..am stat ca fraierii acolo ca proful nu a binevoit sa vina . Si daca tot am mers mi-am scos 3 carti de la bibliloteca si ma apuc sa le scanez, maine le duc inapoi daca tot am cursuri.
Copiii mei sunt la cimitir, acum am vb cu Sandra, nu putea vorbii ca atunci venise preotul.
Silvi la noi e cald si bine sunt 13 grade si e soare .... Nasol ca ai trafic limitat si trebuie sa fii atenta tot timpul unde navighezi.
Weekend frumos tuturor, eu azi vreau sa fac o ciorba de salata si de cina fac un pui la rotisor sau in punga magica ca tare imi e pofta . Aseara am vrut sa cumpar din real o jumatate de pui pt mine si Nelu si nu taiau cica
asa ca m-am enervat si mi-am cumparat un pui si azi il bag la cuptor. Si cred ca fac si o praji cu mere ca am o plasa de mere, se strica pe balcon ca nu sunt dinastea mari si frumoase...sunt primite si sunt mai mici si nu au trecere
. Sandra mananca mere daca sunt mari si frumoase, daca sunt mici mai bine nu mananca.
V-am ma apuc sa imi scanez cartile.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
Hello,
am venit si noi de la "petrecere" A fost nasol, m.am plictisit si Angelo nu avea ce sa faca...camera lui era ocupata de copiii lui Teo si nepoata lui Giorgos. Au gasit paiele lui Angelo lungi de 1 m si au inceput sa se alerge prin casa cu manunchiuri, imi era frica sa nu-i scoata vreun ochi lui Angelo....cu el se juca doar Ahileas din cand in cand ca este foarte lipicios de copii( are 11 ani ) Cumnata nu l.a bagat absolut deloc in seama pe Angelo de cand a venit si pana am plecat....cadou a primit 2 carti frumoase de la Teo
Socrosenia e cam batuta in cap ca a primit o gramada de telefoane si vorbea de parca nu avea musafiri in casa...nu se grabea deloc
Mie nu mi se pare normal
pana la urma a cerut >angelo sa plecam acasa, mi-a dat hainele de strada sa-l imbrac si nu m-a lasat pana nu s.a convins ca plecam atunci cand vrea
Merg sa-i dau sa manance ca acolo nu prea a vrut...
p.s. asa ca ma mai vad astia la petreceri de familie peste alti 3 ani
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Giova spune:
in miez de noapte!!!
tuturor celor care si-au serbat azi ziua numelui
!
razvan de Ioana, Angelos, Miha, Gabi!!!
in sf. reusesc si eu sa scriu.
azi am avut o zi plina, a fost si tati acasa cu noi, asa ca am profitat.
Dupa amiaza am fost la circ, super fain!!! marco a fost in extaz, se uita gura casca la pitonul care venea spre noi, ;la leii care rageau la noi. ma intreba ce miroase, cand au intrat camilele...nebunie ce mai!!!
Am luat locuri in loja, si am nimerit chiar pe centru, in primul rand. am uitat de animale, asa ca, in momentul in care dresorul a lasat serpii in voia lor...si cel mai mare a venit spre noi, la mai putin de jumate de metru de mine...m-am ridicat sa o iau la fuga.
Am vazut si eu laptopul la real, sincer nu-mi vine sa dau banii aia pe el, nici nu cred ca l-ar interesa pe marco asa ceva. El e ca si Alain, asa ca ...cu cat mai multe masini...cu atat mai bine.
maraki pacat ca nu a iesit cum ai vrut tu. I-au placut cadourile piticului?
haine asa ie\ftine am luat intr-adevar de la mango, dar dde la outlet, nu erau din colectia noua.
Silvia eu chiar am purtat hainele luate de la mango mult si bine.
nasol ca nu ai primit inca modemul, sper sa se rezolve cat mai repede.
Bianca ok, poate fac si o poza tablei de acolo sa o vezi. stiu doar ca nu e foarte grea, doar ca e cutia cam mare si ingusta.
Bradul? din copilarie il facem in ajun de Craciun si pt. nimic in lume nu schimb traditia. de multe ori, mama il lasa pana la ziua mea in 14 febr., dar noi il cam desfacem dupa Boboteaza.
anul trecut fiind in Alba, nu am facut. mai mult ca sigur ca nici anul asta nu facem, tot acolo vom fi de sarbatori.
Azi noapte l-am luat pe marco la noi in pat, a picat dintr-alui. si cand il imbratisez si eu mai bine...face pipi.
Noroc cu protectia, dar am bagat azi cearceafurile si protectia la spalat. asta e...nu puteam lasa ale cu pipi sa miroasa pana luni.
Clau a iesit cu baietii asa ca eu sunt pe net. daca s-ar culca si piticul asta ar fi super, dar nicio sansa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

asteryaro spune:
hello, heloo!
Mihaela, LA MULTI ANI pt. ziua de ieri. Stiu ca esti amarata si necajita, nu stiu ce-as putea mai bine sa-ti spun, sa-ti aline putin sufletul...
Maraki, cand citesc aventurile voastre (tale) cu grecii rad de ma prapadesc... fata, dar si tu esti cam cu capsa pusa pe ei... in loc sa te distrezi, tu te superi? Hai mai...
LA MULTI ANI lui Angelo, sa fie sanatos si sa va bucurati din plin de el!
Gio, va invidiez cu mersul la circ... mi-ar placea si mie. Poate incercam o gradina zoo, la anul, la Bucuresti. Sa vedem, ar trebui sa-i placa, caci acum cunoaste toate animalele.
Noi suntem bine. Aseara ne-am chefuit, mi-a venit asa cheful instant, i-am spus lui Vio: cine te suna sa te felicite, invita-l, si asa am facut. Am umplut casa, iar Razvan a fost... ca pestele in apa. S-a jucat cu Sorin (prietenul lui, a carui vizita era deja programata) pana cand n-au mai putut. Nu-mi vine sa cred ce progrese a facut copilasul meu frumos... Mai fetelor, si cand imi spune uneori in soapta "mama, mama, mama...." ma topesc efectiv .
A invatat de 3 zile sa spuna NU.
Si face chiar si propozitii: hai mama/tata, nu mama/tata, pa mama/tata... eu ma minunez in continuu, Doamne de cand asteptam clipele astea...
Acum doarme, de la 14.00, eu am la cuptor 2 checuri, evident . Sotul meu, care n-a mai mancat chec din facultate, adica de un car de ani, este absolut inamorat. De checurile mele, noa... ce credeati
?
Gata, ma duc langa puiul mic, poate reusesc sa atipesc si eu putintel.
Va pupam pe toti si toate.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Giova spune:
zi frumoasa azi, asa ca am fost la ZOO. plin de lume cu copiii, o groaza de cunostinte intalnite, zici ca ne-am dat intalnire acolo.
Tare i-a placut piticului, a si alergat in voie...pacat ca multe alei erau inchise si nu bam vazut toate animalele. In schimb, cei 3 ursi erau afara, asa ca i-am admirat/pozat in voie.
Cristina sunt convinsa ca ii va placea lui Razvan la ZOO.
a inceput si el cu NU, super!!!! lui Vio, daca si-a serbat ziua de nume ieri.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Biancas spune:
Buna seara si de la mine...am citit ce ati scris si acum am si eu vreme de net.
Azi am fost la scoala, nu am mai avut norocul de ieri si am tinut orele. Apoi acasa mancat si am mers dupa copii.
Acum seara a venit prietena mea cu finutul la noi (si cu sotul normal) si ne-am uitat la DVD de la munte din septembrie ..ce frumos a fost..ne-am distrat de numa.
Azi a gasit Nelu pe net un site super fain, mi l-am si salvat in calc... i l-am pus lui Dani si finutului si repetam aici cuvintele impreuna...tare le-a placut cantecelul cu mosul ...
http://www.abecedar.com/abecedar_pagina.html
Cred ca inca e in constructie dar merita salvat.
Giova multumesc frumos, ti-as fi recunoascatoare daca mi-ai face o poza si mi-ai spune un pret pt tabla aia. Am pus poze in drop cu cea de la Selgros...e poza din pliant ca nu am fost pana acolo sa o vad. Dar asa ca si poza mai mult imi place cealalta...cea de care spuneai si tu. Deci te-ai speriat de serpi...brrr nici mie nu imi plac. Bine ca i-a placut lui Marco la circ si e baiat simtit daca a simtit cu "put" anumalele alea saracile
Astery sa-ti traiasca sotul si sa va bucarati de el mult timp de acum incolo . O sa vezi cate cuvinte va spune de acum incolo..zilnic va zice si alte cuvinte
.
Maraki frumoase cadourile...ii place lui Angelo tablita?
Fetelor voi le mai dati Vigantol la copii? Eu ii dau lui Dani tot 2 picari seara inainte de culcare.,
Tot Nelu a gasit pe net un joc super fain pt copii mai mari...e browser de fapt....Sandrei ii place foarte mult, Kidzui Browser se numeste (Cosmi adu-l si tu la Bianca sau ti-l dau eu daca nu il gasesti..e in engleza si gaseste o multime de chestii acolo)
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.

maraki spune:
Buna seara,
hai ca am putin inspiratie si scriu Angelo s.a jucat mult cu serpentinele alea pt bilute, stiam ca il va atrage
mai nasol este ca scheletul este compus din bucatele mici si muulteee, a trebuit sa le lipesc de jur imprejur ca ieseau imediat una dintr-alta
Calitativ e nasol jocul si am dat 30 euroi. Ajung la concluzia ca tot mai bune sant astea de la Fischer Price, etc. Cu tabla se joaca dar nu are deocamdata talent la desen
Va pun o intrebare Bianca si Cosmina: fetele voastre cum se joaca cand sant in vizita si se intalnesc cu alti veri de seama lor??? Mie nu mi se pare normal ca la peste 10 ani, sa alergi de nebun prin casa si sa urli M-a enervat socroseniu ca nu a luat masuri aseara, putea foarte bine sa se duca la copii si sa le zica sa stranga paiele( lungi de 1 m si muuulte ) si sa se joace cu altceva, sa nu mai alerge, sa nu mai tranteasca usa la dormitor
Angelo era intr-un continuu pericol, o tai si cu astia ca nu mi.a placut cum au administrat situatia de criza
Eu nu puteam sa ma bag sa le dau indicatii copiilor pt. ca nu era casa mea. Astery sant exagerata? Nu cred!
merg sa il scot pe angelo din cada, scriu maine mai bine....pupici la toti
p.s. Giova suuper ca ati fost la circ, dimineata cand am plecat de la sv. era o coaaada pe la 10 fara ceva la casa de bilete....erau numai copii cu parinti,a venit circul acolo unde lucrez eu, e de vreo luna dar au un program cam tampit....sa vad cand ajungem si noi cu angelo.....nu stiu cum e inauntru clima pt ca este un cort imens....mi-ar fi placut sa fie cladire cum e in Bucuresti
Pe afis scrie ca sant 100 de animale si 100 de oameni
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
Maraki...hai fi mai indulgenta, copiii sunt copiii. Sandra cu nepoata mea cand se intalnesc merg la una din ele in camera (depinde la care sunt acasa) si se joaca impreuna...barfesc, rad, se distreaza. Cand sunt si cu baietii si ies din camera...sa te tzii ce iasa acolo...simfonie pe 4 voci. Sunt copiii inca si ele si se joaca cu copiii si atunci normal sa se comporte ca si ei.
Chiar mi-a spus prietena mea ca a avut zilele trecute un chef la kinderul ei si a avut copii de cls a 5 si mi-a spus sa ii fi vazut ce au facut,...erau si cate 5 intr-o casuta de jucarie, si ce faceau si cum urlau.... Au jucat si twister (e un joc super fain cica), au si dansat, dar s-au si alergat, harjonit. Inca sunt copii...si cred ca pana pe la 13-14 ani asa vor face.
Bianca