Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Durea rau, dar daca era tot pretravaliu nu puteam sa ma isterizez, nu puteam sa ma plang, zambeam frumos, si cu groaza le asteptam pe cele “adevarate”. Ma gandeam ca daca astea sunt doar de pretravaliu, va fi vai de mine mai incolo. Ca daca acum ma dau cu capu’ de pereti ce voi face la durerile “adevarate”?
Pe la 1 noaptea, ma vazuse un medic, altul decat “al meu”, dar cu aceeasi bunavointa si profesionalism. Bila alba clinicii! Imi spusese ca aveam dilatatie 3. Deci mai e cale ehehe…
Pe la 3 am inceput sa am niste scurgeri (cheaguri). O informez pe moasa, imi spune ca-i normal. Ma pun din nou pe asteptat. De pe la 4 jumate, singura pozitie acceptata e in picioare, strangand cu strasnicie de pat. Am felicitat pe cei care l-au facut de metal.
Jumatatea mai adoarme, mai se trezeste, uneori, de fapt mai tot timpul, il invidiam. Nu-i era usor, dar… as fi atipit si eu, doar era a doua noapte nedormita!
Era si el “linistit”, pe cat se putea, ca nu eram inca de nascut, ca vazuse el in filme ca atunci cand te apropii de nascut musai e sa-ti injuri partenerul si sa-l balacaresti “pentru ce ti-a facut”. Asa ca dadea si el dupa moasa, ca mai am de dus.
Ma plimbam pe hol, mergeam sa vad copilutii, in speranta ca se va hotara si Luca sa vina la joaca.
De pe la 5 senzatie constanta ca fac pe mine, stat tot cu picioarele incrucisate, ca nu reuseam nimic la toaleta, decat senzatia.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Si asa se facu ora 7 de dimineata, 9 aprilie. Strans din dinti si zambit frumos.
Rabdarea lipsa si durerea prezenta m-au tintuit de geam in asteptarea doctorului. Nu mi-a trecut nici un moment prin cap ca l-as putea suna. Ma gandeam, ca n-are sens sa-i fac si lui o noapte alba, trebuie sa fie odihnit pe cand voi fi de nascut! Il asteptam sa ma impun, gandeam eu, sa-mi faca cezariana, ca nu mai puteam. El nu fusese de acord cu ea, ca nu erau semne de necesitate. Eu iar nu fusesem de acord cu ea…mai mult de frica ideii de operatie. Dar asa nu se mai putea!!! Dan, sotul, isi pierduse si el rabdarea si bodoganea in barba ca “nastere naturala ti-a trebuit, cand nu esti in stare sa-ti pui cercei in urechi”. Hai ca a avut dreptul si el la o iesire. Ca oricum avea dreptate.
Pe la 8 il trimit la moasa sa-i spuna sa vina sa-mi faca ceva, ca nu mai pot. Vine fara moasa, cu un mesaj: asa e travaliul, trebuie sa rabd. Dupa alte 15 minute il trimit din nou la moasa si-i spun ca nu cumva sa se intoarca fara ea. Pe la 8,30, vine alta moasa, cea de zi, se facuse schimbul, care ma povesteste un pic, si hotaraste sa ma plimbe, sa-mi mai treaca din timp si ma invita in sala de nasteri sa ma “vada”. Ma pornesc, trag picioare dupa mine, ma opresc din cand in cand pe contractii si ma tin de pereti…erau dese rau. Dar plimb tot holul si ajung la sala. Ma urc frumos pe scaun, ca tot sunt la inceput de travaliu, pot sa le fac eu toate astea singurica.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

De necrezut filmuletul trimis de pidana si totusi cumatrul meu cu copiii care merg devreme le face ceva f asemanator de cand se nasc. Doar ca el nu se invarteste cu ei ci ii invarteste numai pe copii. Va dati seama ce am simtit eu cand am vazut pe viu asa ceva ...

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Si acum…cred ca asta a fost cel mai frumos moment, cu egoism dar se prea poate ca asta sa fi fost mai frumos decat nasterea: la examinare primesc un 10, dilatatie 10. Fara calciu, fara oxitocina, fara nimic, chiar fara clisma.
De acolo, nici oboseala, nici dureri, nici nimic. Euforie in toata regula. Agitatie, moasa suna medicul, pregateste instrumentarul, imi spune sa imping. Era ora 9. La 9 si 5 era si medicul prezent…cred ca s-a teleportat, iar la 9 si 15 Luca era in bratele mele.
Membranele s-au rupt la nastere, 3 contractii a cate 3 impinsuri, ceva vene sparte pe la ochi, o taietura mica, cusatura, si eu cu diaree verbala. Un medic bombanind ca n-a fost chemat la timp sa-mi fie de ajutor si eu fericita.
Cel mai emotionant moment…pe langa intalnirea cu Luca…sotul meu plangand de bucurie, de usurare. Cred ca atunci am vazut dimensiunea reala a iubirii lui. M-am simtit cea mai iubita persoana din lume. Cred ca atunci s-a pus ultima chinga a relatiei noastre, atunci a devenit intreaga.
Am stat sub observatie timpul necesar, apoi am fost mutata in camera. Nu dati cu pietre… dar m-am recompensat cu o…tigara. A fost cel mai mare efort din viata mea, cea mai mare realizare. E drept ca am tras vreo 2 fumuri si n-am mai vrut, c-am ametit.
A fost calculat…pana l-am primit la alaptat s-a eliminat.

M-am programat mental pentru 7 aprilie… dar am omis sa specific si momentul nasterii, si de facu 9.

Concluzie…viata mea a devenit COMPLETA, nimic nu-mi mai pare de nerealizat…mi-am impins limita, am dat viata, iar Luca e minunea noastra.
Si dupa cum spune monitorizarea contractiilor din acea noapte... as fi un fantastic client al detectorului de minciuni!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha am citit Sa fie sanatos micutul Luca si sa va aduca numai bucurii toata viata! Iar voi doi sa va iubiti pana la adanci batraneti Si peste mansarda casei, sa mai faceti un etaj F frumos ...ti-a luat 2 zile sa nasti si 6 luni sa povestesti
Lunyam ratat mondenii
Roxanafrumoasa "mironosita", nume arabesc , trasaturi arabesti...daca ai cobit Si hai cu sosonii la Misena, ca ii ingheata baiatului talpile
Sa va spun cu usturoaiele ...N-A mers are gena de boier, dar nu stiu cu cine seamana zau Dar i-am pus si nitel marar si l-am pacalit ...
Stiti de-mi place mie la baiatul meu? Mai nene, rade in hohote..rade pana se sufoca, numa' nu da din picioare Si eu asa ma bucur ca e vesel asa si se exteriorizeaza ca mine, destul doi mutulici in casa...acum e egalitate

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihapovestea ta e minunata!! seamana ff mult cu a mea, exceptand travaliul, care la mine a fost de vreo 4 ore doar, si am avut o doza de epidurala ptr vreo 2 ore,ca n-am apucat alta ptr ca am nascut, tot al 3-lea 'push'! !

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

miha...frumoasa poveste a nasterii micutului luca! sa fie sanatos si sa fiti fericiti toti trei!


Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

rox amira frumusica si ochioasa ....ma bucur ca sunteti iar mai des la taclale

kya ...nu fi suparici, sau macar incearca sa reduci "supariceala" , ca noi suntem aici, stii, nu ? ....o sa scurtam muuuult astea 4 luni !

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Mimo cred ca tu ai formulat concluzia potrivita, mi-a placut cum ai zis.

Luny sper (cred ca degeaba) ca la al doilea sa am norocul tau

Liana, merci, in trei pana o sa fim 4


Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca am muncit din greu azi...serviciu, mesteri, poveste...merit odihna ca maine o iau de la capat... serviciu, mesteri...dar alta poveste n-am

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput