Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
emabucuresti spune:
LalaD ,Elia, merci frumos, am dat search si am gasit Dona relativ in zona, la Dorobanti, megaimage chiar nu am in apropiere. Eram contrariata ca nu gasesc in supermarketurile pe care le freventez, ca deh, pana acum nu mi-au trebuit, nu era asa mofturache la ce-i faceam eu.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Eu zic asa: dak se trezeste la 7:00 si papa, poti sa te duci la 8:00 - 8:30 sa-i faci analizele (ca doar papa lapte dimineata, nu?!). Dak se poti s-o tii nemancata de cand se trezeste si pana cand ajungi la analize (la Cantacuzino incepela 7:30), e ideal; dar, din experienta, cand vine shoricelul la ora fixa si nu "prezint" papa la interval, e jale!!! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxana daca ii faci exudat dupa ce a mancat ...e facut cam degeaba.
Nu ai voie nici macar sa te speli pe dinti inainte de exudat faringian.
Deci nici macar udata gura, nu inghitit lichidul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Al meu de exemplu, nu are treaba cu tinutul nemancat.De cate ori a fost nevoie pt analize, l-am tinut nemancat fara probleme chiar si doua ore.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ellenuta spune:
roli si eva are un dinte stramb .. cum a spus si lala, cand ii ies ceilalti, se alinieaza frumos.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
lala pai si daca ii dau cu cel putin 2 ore inainte de exudat, nu e bine? sau nu ii mai dau papa de seara de la 22?
sau mai bine spus .. cu cate ore inainte de exudat am voie sa-i dau sa bea?
saru-mana 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Da asa e, nu ai voie nici sa te speli pe dinti cand faci exudat.
Roli, nu iti face probleme de dintzucu stramb, asa mai ies uneori dar imediat ce ies ceilalti se indreapta.
Mie de exemplu, asa mi-au iesit cei definitivi.S-a speriat mama ce strambi erae si cei de sus si cei de jos.Dar intr-un final s-au asezat foarte frumos si am acum o dantura frumoasa(zic eu, ati vazut voi oricum).
Ema, las ca ai bait mare, bine ca e independent si doarme singurel in camera.
baiatul cuminte.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
emabucuresti spune:
http://family.webshots.com/photo/2302476700102349464seWWgj
super! Multi 

sa te faci bine repede frumoaso!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ioanact spune:

RAZVAN, TUDOR, DARIA, ANTONIA 

cristacoman multumim
sa traiasca Antonia.
ramonab multumesc pt sfat (in leg cu serul fiziologic), asa am facut aseara si nu m mi s-a infundat nasul
, doar m-a durut gatul![]()
monicaa
Ellenuta da , ii place f mult papusa "Ingeras". Am spalat-o intr-o zi iar seara nu mai dormea
, am pus-o pe calorifer sa se usuce mai repede si cum i-am dat-o cum a adormit.![]()

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta lala pai si daca ii dau cu cel putin 2 ore inainte de exudat, nu e bine? sau nu ii mai dau papa de seara de la 22? sau mai bine spus .. cu cate ore inainte de exudat am voie sa-i dau sa bea? saru-mana ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
exact, in ideea asta am zis si eu, ca trece un timp intre masa si recoltare.
V-am spus, Adelei, asa i le-au facut pe toate (inclusiv exudatele); nu mi-au zis s-o tin nemancata (de-aia au si venit dupa o ora jumate). Si nu au iesit analizele aiurea (VSH-ul si leucocitele au iesit mari).
Stiu ca adultii trebuie sa fie "naturali" (nici mancati nici spalati pe dinti).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti LalaD ,Elia, merci frumos, am dat search si am gasit Dona relativ in zona, la Dorobanti, megaimage chiar nu am in apropiere. Eram contrariata ca nu gasesc in supermarketurile pe care le freventez, ca deh, pana acum nu mi-au trebuit, nu era asa mofturache la ce-i faceam eu. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema, eu i-am dat Sofiei in vacanta borcanele...de care am gasit: si Nestle, si Humana, si Hipp. NU a facut mofturi la nici unul. Cele de la Neste nu-ti plac tie sau le-a refuzat Milan? Sunt destul de gustoase. Eu i-am luat borcanelele de la farmacie (Centrofarm) sau de la MegaImage.
Deci...nici una din retetele delicioase de la subiectul dedicat :-) nu i-a placut printisorului? Hm...Hm... o pune pe mami la grea incercare...dar e de la dinti probabil.
Felicitari pentru trezirile putine! Si Mateias al Irinei se pare ca tot asa doarme mai bine singur in camera....cine sa-i mai inteleaga pe bebelusii astia? :-))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei