Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LalaD ,Elia, merci frumos, am dat search si am gasit Dona relativ in zona, la Dorobanti, megaimage chiar nu am in apropiere. Eram contrariata ca nu gasesc in supermarketurile pe care le freventez, ca deh, pana acum nu mi-au trebuit, nu era asa mofturache la ce-i faceam eu.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ok, medlife e out of the question pe analize, got that.

acum .. mancarica / lichide - ii dau sa pape seara si gata? nimic pana dupa analize? sau cu cate ore am voie sa-i dau sa pape / bea? eu vreau sa ma duc la prima ora .. am vazut ca programul la analize incepe la 8.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Eu zic asa: dak se trezeste la 7:00 si papa, poti sa te duci la 8:00 - 8:30 sa-i faci analizele (ca doar papa lapte dimineata, nu?!).
Dak se poti s-o tii nemancata de cand se trezeste si pana cand ajungi la analize (la Cantacuzino incepela 7:30), e ideal; dar, din experienta, cand vine shoricelul la ora fixa si nu "prezint" papa la interval, e jale!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Roxana daca ii faci exudat dupa ce a mancat ...e facut cam degeaba.
Nu ai voie nici macar sa te speli pe dinti inainte de exudat faringian.
Deci nici macar udata gura, nu inghitit lichidul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Al meu de exemplu, nu are treaba cu tinutul nemancat.De cate ori a fost nevoie pt analize, l-am tinut nemancat fara probleme chiar si doua ore.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli si eva are un dinte stramb .. cum a spus si lala, cand ii ies ceilalti, se alinieaza frumos.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala pai si daca ii dau cu cel putin 2 ore inainte de exudat, nu e bine? sau nu ii mai dau papa de seara de la 22?
sau mai bine spus .. cu cate ore inainte de exudat am voie sa-i dau sa bea?

saru-mana

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Da asa e, nu ai voie nici sa te speli pe dinti cand faci exudat.

Roli, nu iti face probleme de dintzucu stramb, asa mai ies uneori dar imediat ce ies ceilalti se indreapta.
Mie de exemplu, asa mi-au iesit cei definitivi.S-a speriat mama ce strambi erae si cei de sus si cei de jos.Dar intr-un final s-au asezat foarte frumos si am acum o dantura frumoasa(zic eu, ati vazut voi oricum).

Ema, las ca ai bait mare, bine ca e independent si doarme singurel in camera. baiatul cuminte.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

http://family.webshots.com/photo/2302476700102349464seWWgj

super! Multi sa te faci bine repede frumoaso!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

RAZVAN, TUDOR, DARIA, ANTONIA

cristacoman multumim sa traiasca Antonia.
ramonab multumesc pt sfat (in leg cu serul fiziologic), asa am facut aseara si nu m mi s-a infundat nasul, doar m-a durut gatul
monicaa
Ellenuta da , ii place f mult papusa "Ingeras". Am spalat-o intr-o zi iar seara nu mai dormea , am pus-o pe calorifer sa se usuce mai repede si cum i-am dat-o cum a adormit.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lala pai si daca ii dau cu cel putin 2 ore inainte de exudat, nu e bine? sau nu ii mai dau papa de seara de la 22?
sau mai bine spus .. cu cate ore inainte de exudat am voie sa-i dau sa bea?

saru-mana

Eva creste mare
Eva

exact, in ideea asta am zis si eu, ca trece un timp intre masa si recoltare.
V-am spus, Adelei, asa i le-au facut pe toate (inclusiv exudatele); nu mi-au zis s-o tin nemancata (de-aia au si venit dupa o ora jumate). Si nu au iesit analizele aiurea (VSH-ul si leucocitele au iesit mari).

Stiu ca adultii trebuie sa fie "naturali" (nici mancati nici spalati pe dinti).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

LalaD ,Elia, merci frumos, am dat search si am gasit Dona relativ in zona, la Dorobanti, megaimage chiar nu am in apropiere. Eram contrariata ca nu gasesc in supermarketurile pe care le freventez, ca deh, pana acum nu mi-au trebuit, nu era asa mofturache la ce-i faceam eu.

Ema, eu i-am dat Sofiei in vacanta borcanele...de care am gasit: si Nestle, si Humana, si Hipp. NU a facut mofturi la nici unul. Cele de la Neste nu-ti plac tie sau le-a refuzat Milan? Sunt destul de gustoase. Eu i-am luat borcanelele de la farmacie (Centrofarm) sau de la MegaImage.

Deci...nici una din retetele delicioase de la subiectul dedicat :-) nu i-a placut printisorului? Hm...Hm... o pune pe mami la grea incercare...dar e de la dinti probabil.

Felicitari pentru trezirile putine! Si Mateias al Irinei se pare ca tot asa doarme mai bine singur in camera....cine sa-i mai inteleaga pe bebelusii astia? :-))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput