cuptorul electric

cuptorul electric | Autor: beatrice87

Link direct la acest mesaj

nu stiu dak am postat unde trebuia acest topic,ideea e ca sunt foarteee ingrijorata,in ceea ce priveste cuptorul electric..nu am mult timp de cand l-am cumparat,si abia azi l-am pus in functiune...merge bine...ideea e ca nu stiu cat consuma curent electric.. k atucni cand l-am luat nu m-am interesat si sincer nu vreau sa am vreo surpriza oricum faptul e consumat,dar sper sa ma incurajati voi ,cele care aveti...si dak imi puteti spune si ce retete gustoase aveti ,incluzand gradele la care se fac :D multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

cat curent consuma scrie in cartea tehnica (kw/ora), iar retete cu gradele specificate gasesti multe pe internet, dar iti sugerez sa incerci sa faci o mancare care iti iese de obicei si sa te prinzi cam cate grade inseamna foc mic, mediu si mare (ca la clasicul aragaz), restul vine cu timpul...si eu mi-am prins urechile.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ai cartea tehnica?Vezi ca ai trecute acolo preparatele,timpul cat trebuie sa stea in cuptor,pe ce raft trebuie sa pui gratarul si ce functie sa folosesti,daca trebuie preincalzit,etc.
Cat consuma?cam 1 kw/h....clasele A si B...
Spune-mi firma si modelul si iti dau mai multe informatii.

Mergi la inceput