nu stiu dak am postat unde trebuia acest topic,ideea e ca sunt foarteee ingrijorata,in ceea ce priveste cuptorul electric..nu am mult timp de cand l-am cumparat,si abia azi l-am pus in functiune...merge bine...ideea e ca nu stiu cat consuma curent electric.. k atucni cand l-am luat nu m-am interesat si sincer nu vreau sa am vreo surpriza oricum faptul e consumat,dar sper sa ma incurajati voi ,cele care aveti...si dak imi puteti spune si ce retete gustoase aveti ,incluzand gradele la care se fac :D multumesc anticipat
cat curent consuma scrie in cartea tehnica (kw/ora), iar retete cu gradele specificate gasesti multe pe internet, dar iti sugerez sa incerci sa faci o mancare care iti iese de obicei si sa te prinzi cam cate grade inseamna foc mic, mediu si mare (ca la clasicul aragaz), restul vine cu timpul...si eu mi-am prins urechile.
Bucurie!
Ai cartea tehnica?Vezi ca ai trecute acolo preparatele,timpul cat trebuie sa stea in cuptor,pe ce raft trebuie sa pui gratarul si ce functie sa folosesti,daca trebuie preincalzit,etc.
Cat consuma?cam 1 kw/h....clasele A si B...
Spune-mi firma si modelul si iti dau mai multe informatii.