Juniori de iunie-iulie 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Andra_ spune:
La multi ani, fetele!
Cornelia - felicitari si sarcina usoara, ca miine te vedem cu bb in brate (stii ca intotdeauna sarcinile altora trec rapid ). Stii ce e sau urmeaza sa afli? Copiii ce zic?
Romana - i-am vazut dimineata pe toti 3 piticii la gradi si m-am gindit la tine, ce fericita trebuie sa fii cind ii vezi jucindu-se impreuna si, probabil, mai ales cind dorm . Sa-ti traiasca si sa fie fericiti!
Eu sint ca mereu in criza de timp, acum si de somn, ca tot concediul n-am dormit ci din contra am pierdut noptile, dar sper ca va fi un an mai linistit si la munca, si acasa.
pup u,
Andra
Cornelia spune:
Multumesc tuturor!
Acum am facut-o, ce sa mai zic ?
Andra, copiii mei, ca de obicei, reactioneaza diferit. Stefan e foarte grijuliu, cand isi aduce aminte . De fapt el a contribuit la decizia mea, pentru ca a "simtit" si mi-a vorbit o groaza despre "bebele nostru" inainte de a le spune. Am ramas uimita. Intai a visat ca era un bebe pe perna, intre mine si el , apoi ma tot intreba: unde il culcam pe bebe, ce ii dam s amanance, nu avem biberoane!, apoi m-a lasat cu gura cascata si mi-a zis c amai incolo, cand o sa stim daca e fata sau baiat ii punem nume. Pare SF, dar pe cuvant, ca nu ii spusesem nimic, poate doar sa fi vorbit in somn.
Iar Maria e Maria . Incerc sa nu o stresez prea tare, sa o asigur zilnic d etoata dragostea mea, dar trebuie sa recunosc: nu a fost prea incantata. Pana acum ma batea la cap cu un bebe, iar cand a aflat s-a hotarat sa tinem secret ("sa fie asta secretul familiei noastre "). Era o data cazuta pe ganduri si mia- zis: "Ce crezi tu, creierul meu lucreaza si ma gandesc d eacum sa ii fac lui bebe ce i-am facut lui Stefan". Sper ca de data asta sa nu o dau in bara cu ea.
Inca nu stiu ce e bb, sper sa fie fetita (un Stefan imi ajunge ), plus ca si Maria vrea tot fetita.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Magdone spune:
La multi ani fetelor pe anul asta! nu stiu daca v-am urat deja.
Parca s-a mai invigorat si subiectul nostru de cand cu vestea ta Cornelia sa stii ca nu ma mira ce spui despre Stefan si Razvan era sigur ca e fetita si tot ne spunea ce o sa facem dupa ce vine bebe si am mai auzit si de la alte mamici cum copilasii mai mari (de regula baieti) vroiau un fratior sau surioara. O sa fie bine ai sa vezi si cu Maria o sa te descurci, de-acum stii cum s-o iei.
Claudya, lume nouaaa, sper sa ne scrii mai des, hai asteptam pozele.
Fetelor mai stiti ceva de Crisa, oare ce mai face?
Gio tu pe unde mai esti, ce fac fetele?
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Cornelia spune:
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Petrecere frumoasa Ioana!
Ca intrebati de Gio, din pacate am vazut-o la "inchideri de cont la cerere". Poate se razgandeste si revine. Si Gabi la fel. de la mine!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Kehleyr spune:
Trebuie sa recunosc ca sunt un pic dezamagita cand fete care au fost alaturi de noi de atata vreme decid sa ne paraseasca definitiv fara sa isi ia la revedere sau fara sa spuna doua vorbe. Stiu ca e un forum liber si ca nimeni nu are nici o obligatie dar este ca si cum un prieten vechi ar decide brusc sa nu iti mai raspunda la nici un email si la nici un telefon fara sa iti dea nici o explicatie. Pentru ca eu asa am considerat-o pe gio, o prietena, si asa va consider pe toate . Dar m-am obisnuit eu si cu dezamagiri de la prietenii reali, daramite de la cei virtuali.
Probabil ca nu ar fi trebuit sa fac aceasta postare dar uneori mi se pare ca suntem mult prea amabile si ma intreb daca realitatea e chiar asa de roz.
PS. La fel a fost si cand a plecat romana sau gaby, doar ca acum am rabufnit.
floric_ea spune:
la multi ani fetele!!!
Si La multi ani Ionilor!!
Dana, eu sunt sunt aici, numai ca sub alt id.si n-are nicio legatura cu voi decizia mea.
Vroiam sa o felicit pe Cornelia, asta da veste!!!!
Din pacate n-am nici timp nici dispozitia necesara sa scriu mai des aici. Ramane sa ma dezmeticesc si scriu
Pup
alexandrueduard spune:
Fetele, la multi ani cu sanatate si fericire! Si inca o data la multi ani pt Ion, Ioana , Ionut...si tot ce deriva de aici.
Noi sunte bine, foarte ocupati, in aceeasi formatie de 3...nimeni in plus.Cel putin nu inca.
O sa ma apuc si eu de citit.Imi era dor de voi .
Va pup si sper ca anul acesta sa imi fac si eu mai mult timp pt forum.
Magdone spune:
Magda, bine ai revenit, sper ca o sa scrii mai des. Niste poze cu Alex ceva?
Floric_ea, care esti?
Ioana, La multi ani si petreecere frumoasa!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Cornelia spune:
E Gio, cred .
Ma bucur ca nu ai plecat de-adevaratelea .
Magda, actualizeaza-ti semnatura . Se vede cat de des intri, ca Alex are 4 ani si 6 luni .
Pupici!
Cornelia