Juniori de iunie-iulie 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
romana spune:
La multi ani!
Sa fim sanatoase si noi si copilasii dragalasi.
Cu drag
Romana si cei trei copii: Cristian, Alin si Maria
Cornelia spune:
La multi ani!
Romana, ce ma bucur ca ne mai scrii! Ce mai fac baietii? Maria? M-am gandit mult la tine in ultimul timp .
Imi usurezi confesiunea . Sunt insarcinata in 13 sapt. Bb se va naste la inceputul lui iulie. Habar nu avem cum o sa ne descurcam, nu am facut nici un plan, suntem inca socati. Cu toate ca de-a lungul timpului mi-am mai dorit un bebe, nu a fost niciodata momentul potrivit sau m-am simtit depasita de situatie.
Acum e momentul cel mai nepotrivit , dar om supravietui noi cumva.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Magdone spune:
WOW Cornelia, ce veste, mi-ai luat-o inainte felicitari multe multe si o sarcina usoara!
Nu te gandi ca e momentul nepotrivit, asa a dat DD, o sa fie bine ai sa vezi
Romana, ce ma bucur ca ne-ai scris, ce mai fac copiii? sper ca sunteti bine cu totii.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
LA MULTI ANI, fetelor, sa aveti un an bun, cel mai bun, daca se poate !
Cornelia - felicitari din suflet, ma bucur pentru voi, si in astfel de momente imi spun ca sunt o lasa ca nu am curaj sa mai fac un copil, cand altii se descurca chiar cu trei. Dar dau vina pe varsta, pe lipsa de timp si de ajutor, iar timpul trece - si nu in favoarea mea. Asta e, vina imi apartine, recunosc.
Felicitari inca o data si sarcina usoara.
Romana - si eu ma bucur ca ai scris, ne era dor de tine si de povestirile tale despre cei trei nazdravani. Te mai asteptam pe aici, ca in vremurile bune .
Madi si Mariuca
Edit, ca sunt dupa chef: Andra - ai avut gura aurita cu bb3
amik spune:
romana, ce surpriza!!! sa inteleg ca pe noul an vei intra mai des? mi-e tare dor de tine!
cornelia, mi-am tinut respiratia cand am citit! s-a si speriat razvan de mine! felicitari!!! ma bucur maxim pt tine, pentru voi! sunteti asa de frumosi! si veti fi asa de multi de la vara!!!
mi-e asa de drag cand vad familii mari, copii multi, ador copiii, deja ma gandesc - foarte prematur, mai ales avand in vedere ce ziceam imediat dupa nasterea lui vladimir - la inca un copil si pentru noi! razvan nici nu vrea sa auda! but than again, la inceput nu se incumeta nici la al doilea.
sunt foarte fericita!!! pt mine, pt voi, pt anul care vine!!!
sa va dea dumneze tot ce e mai frumos pe lume!
Maadi spune:
Vad ca Noul An a venit cu vesti foarte bune.
Cornelia,felicitari, sa va dea DD un bb sanatos, ca de frumos sigur va semana cu surioara si fratiorul lui/ei.
Romana, bine ai revenit si te asteptam cat mai des cu povestioare despre cei 3 muschetari.
Madic - Nu esti singura, suntem 2. Imi sunt cunoscute motivele tale, dar intr-adevar....mea culpa.
Va pup pe toate si va doresc un An Nou cu multa sanatate, bucurii, vise implinite, copii sanatosi si nazdravani.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Claudya spune:
La multi ani!!!Chiar daca din toate partile se aude ca anul acesta o sa fie unul greu,eu indraznesc sa sper si chiar vreau sa cred ca totusi va fi un an mai bun.Va doresc si voua tot ce e mai bun !!!
Chiar daca nu am mai intrat de foarte mult timp,recunosc,de fiecare data cand ma intalnesc cu Magda intreb de voi,ori mai sunt "trasa de ureche" din cealalta parte (de catre Alinuta)
Cornelia,am vrut sa-ti urez si eu sarcina usoara si sa-ti spun ca m-a impresionat vestea tare mult.Si intrand aici am rasfoit si am aflat si de amik care are un baietel si mi-am dat seama cat de mult a trecut de cand n-am mai dat pe aici.Stiam doar ca ramasese insarcinata .Felicitari,amik!Chiar daca cu intarziere.Sa fii sanatoasa si sa ajungi si la al treilea,asa cum iti doresti.Esti o curajoasa!
Noi abia ne straduim sa-l avem pe bebe 2...si inca se lasa asteptat.Emma ne intreaba in fiecare zi ea de ce nu are o baby sister?
As vrea sa va pun cateva poze cu noi,dar zau ca am uitat parola la site-ul acela de poze unde le aveam odata.Am sa incerc sa vad daca reusesc sa intru si sa pun cateva poze acolo.Daca nu o sa cer ajutor la Magda...ca sa ne mai vedeti cu 2-3 ani mai in varsta.
anamaria spune:
salutare fetelor !
si LA MULTI ANI ! cu sanatate, bucurii, fericire si bani cat d emulti in 2009!!!
cornelia - deci astea erau planurile voastre pt anul viitor... banuiam eu! sa fie intr-un ceas bun! sa ai sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos, zile senine si bucurii alaturi de ceilalti 2 nazdravani si doru!
romana, sper sa scrii mai des de-acum! si mie mi-era dor de tine!
restul fetelor, luati exemplu, gor for al 3-lea bebe...
am o prietena care tocmai ce l-a nascut pe al 4-lea - o admir sincer dar zau ca eu as claca de pe la al 3-lea incolo!
asa ca dumnezeu sa-mi ajute sa-i cresc cum pot de bine pe teroristii astia 2...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Kehleyr spune:
Cornelia, cele mai sincere felicitari! Sunt convinsa ca va veti descurca de minune, chiar daca acum pare imposibil . Pe mine una m-ai luat complet pe nepregatite cu vestea .
Claudya, ma bucur ca ne mai dai vesti, asa, de inceput de an .
Va doresc un an cat mai linistit si plin de impliniri tuturor!