Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Helo, helo,

Ioana - cine ai revenit printre noi, ma bucur sa aud vesti bune de la tine :) Ce mare e Cata...25 kile (Luca are putin peste 20 , dar el mereu a fost slabut), insa la senzatia ca nu-ti vine sa crezi ce copil mare ai te inteleg perfect, ptr. ca si eu o traiesc mai mereu.

Magdone - spor la diversificare, incredibil ce repede trece timpul.

Chiar, nu se mai baga nimeni la ?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

mai andra, pregatesti terenul cu bebe 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

ce mai faceti fetelor, nu mai zice nimeni nimic?

Eu tot stau si citesc la fetele care au nascut odata cu mine in mai -iunie (nu m-am bagat in vorba de la inceput si acum mi se pare nu stiu cum sa apar asa) si tare simpatice imi sunt, mi se pare tare diferite fata de cum eram noi acum 5 ani... nu stiu de ce...nu ca noi nu eram simpatice dar mi se pare altfel lumea acum, schimbata...

sa va pun o poza cu Olivia sa vedeti cum a adormit in timp ce-i dadeam sa manance, ea tipa saraca ca ii era somn si eu tot ii dadeam sa manance, credeam ca de aia tipa
http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/OliviaVivian#5274903018542125634

azi sunt intr-o pasa mai proasta, nu stiu ce am, ma tot gandesc la sfarsitul lumii nu radeti, dar pe aici ne innebunesc astia cu incalzirea globala si ce efecte are, se aude deja ca in 2013 nu o sa mai fie ghetari si o sa inceapa bataia pe resurse ...si o bucatica de hartie aruncata pe nu stiu unde, mi se face rau cand o vad asa ...e grav nu?

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magdone, eu te inteleg cu stresul ecologic :). Nu ca as crede in sfarsitul lumii, dar mi-e ca suntme pe un drum fara intoarcere. De cand ne-au pus tomberoane cu colectare selectiva la piata ma plimb cu peturile in masina pana ajung sa le arunc :). Mai rau a fost cand am strans si niste sticle de sticla care nu erau complet golite, si acum am portbajagul patat de vin rosu :D.
Sah, remi, scrabble? Cred ca baiatul tau e geniu :). Sau poate nu am incercat eu. La jocuri impreuna, am ramas la v-ati ascunselea :).

Ioana, bine ai revenit! Noi suntem la categoria mignon, pe la 18 kilograme maxim. Ma bucur ca pari multumita in noua ta relatie. Vechiul tau domeniu parca era televiziunea, asa-i?

Andra - se spune ca pianul sau orice instrument muzical dezvolta intr-un mod unic abilitatile copilului, ba chiar si gandirea logica si matematica. Si eu vreau sa o dau pe Stefania dar mai stau un an, acum avem deja prea multe activitati.

madic - fata ta are o logica... unica :)

Va pup.

Mergi la inceput

Dana, stai mai nu-ti imagina ca stie sa joace ca oamenii mari, jucam cu el asa mai pe intelesul lui. La scrabble avem un joc pentru copii asa mici, unde au deja cuvintele scrise, doar trebuie sa puna literele, la remi stie doar duble iar la sah a invatat cum se aseaza piesele pe tabla si ce mutari face fiecare, dar nu are rabdare, de ex sa joace pana la sfarsit.

acum are febra nu a vrut sa mearga azi la scoala, l-am tinut acasa, peste zi a fost Ok dar acuum pe seara iar se plange ca il doare fruntele (adica fruntea, pe romaneste)..are niste expresii in romana de te doare capul (capuselul asa ii zicea cand era mai mic)

_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Magdone, sa va faceti bine cat mai repede. Care sfarsitul lumii ? Lasa, ca ala oricum vine dupa ce nu vom mai finici noi, nici copiii nostri, nici nepotii.

Nici eu nu am incercat inca sa joc jocuri din astea cu Cata. Se mai chinuie bunicul ei sa o invete sa joace "razboi", cu cartile de joc. In schimb e pasionata de puzzle+uri, in special de cele ball-puzzle... la care mai mult eu muncesc, of course:D insa vede repede combinatia de piese si mi le da mie, ca ea nu poate sa le prinda inca, fiind materialul mai dur.

Anamaria, noi am scapat de obsesia cu Thomas. Avem toate locomotivele... La un moment dat, nu se gasea una mov, Lady si nu mai stiu cum... Doamne, cata galagie a facut pentru locomotiva aia... Am incercat sa o pacalesc cu alta locmotiva mov, insa n+a tinut... "Nu vezi ca e alta ? Asta e locomotiva..." nu+mi maia duc aminte care. I+am luat si joc TV Thomas... Acum toate zac intr+o cutie, uitate...

Dana, da, insa cu o mica reorientare in presa scrisa.

Andra, bebe trei ? Ufff, sunt tare scumpi bebelusii si mi+e dor de unul mic, mic... Insa schema e complicata, cred ca raman la unul... Mai am timp 4 ani pentru no. 2, insa... mai vedem.

Sa aveti o zi buna, eu sigur am... ca de dupa+amiaza la mine incepe weekendul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

am avut o saptamana de groaza spaimei la scarbici, asa ca abia acum ce mi-am facut nitel timp sa intru sa vaz ce mai faceti/ ziceti...

vroiam sa va intreb, pe cele 'internationale' pe unde sunteti vine mos nicolae?!

pentru ca sa vedeti faza de dimineata ... lui bogdan i s-a trezit o mare nedumerire:
'- mami?! mos nicolae vine tot cu renii????'
'- nu mami, nu cred ca are reni...'
'- pai dar... atunci cum ajunge el din America pana in Roamania?!'

poftim belea... ieri de dim am discutat despre mos nicolae, cu adi (autoru' verzelor ). el sustinea ca mos nic ar exista numai in Romania, eu ca am citit parca pe undeva/ sau am vazut un film?! - ca exista si in America.

asa ca revenim, cum ajunge mosu' de colo-colo atat de repede?!
io, prinsa cu matza-n sac nu mi-a venit ideea sa ii povestesc despre fusurile orare - dar am sa tin minte pt diseara!
asa ca i-am bagat repede o poveste cum ca mosul este fermecat, are presupun ajutoare - spiridusi sau ingerasi - si zboara ca o racheta motiv pt care nici nu il putem vedea...

explicatia a cam lasat de dorit daca e sa ma iau dupa moaca lui bogdan cel putin; din fericire, pe tudor l-am convins, ca imediat a inceput sa alerge prin casa exact ca recheta, demonstrativ
cu bogdan insa cred ca tb sa mai caut niste explicatii mai stiintifice diseara, altfel se cam prabuseste legenda moshilor

va pupacesc pe toate si le doresc multa sanatate si cadourile visate la pici (si la mamici, care ati fost cuminti )

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Am cercetat si eu chestia cu Mos Nicolaie - pana acum am aflat ca olandezii si danezii l-ar mai sarbatori. De felul lui e originalul aducator de cadouri http://en.wikipedia.org/wiki/Santa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Pe 16 dec., adica peste o saptamana, avem serbare la gradi. Va fi Printul din Alba ca Zapada. Am rezolvat cu costumul, stie rolul...si acum e in asteptarea lui Mos Craciun, desi anul asta a avut mari dubii in privinta lui Mos Nicolae. Mi-a spus ca el crede ca nu Mosul aduce cadourile, ci oamenii...Chiar ma intrebam daca mai e cineva in grup care nu mai crede 100% in Mos...As fi vrut ca magia aceasta sa dureze ceva mai mult si mi s-a parut prematur sa-i spun care e realitatea.

Mergi la inceput

Si noi avem serbare de Craciun, aici se cheama "concert de Craciun" unde o sa cante mai multe grupe niste cantecele. Razvan e foarte incantat, ma bate la cap de nu stiu cand se venim la concert. Am sa fac poze sa va arat dupa.

Martta, Razvan inca mai crede in Mos Craciun, dar nu e f afectat de asta, adica a scris si el o scrisoare acolo, mai mult ca l-am batut noi la cap, dar nu stiu pe unde e aruncata ..poate ca e sigur ca vine, cine stie

_

Mergi la inceput