Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuta

Alexandra are o maaaare lista din care alege cind una cind alta, dupa care se razgandeste si vrea altceva, drept pentru care - nu de alta dar deja imi cam fuge un ochi de cate cautari am facut pe internet- am pus io frumusel un picior in prag si i-am zis "madam, pina duminica lista sa fie gata! Ii scriem lu' Mosu' si ala e!" Fireste, copilu' nu stie ca io butonez de zor sa vaz unde gasesc minunatele cadouri ce le vrea!

am scapat cu bine! si andi e nehotarat, a scris adoua scrisoare Mosului, acum ii cere pe Mini Mutant Ninja, pe astia ii gasesc din carrefour
sper sa ramana ultima

DECI NU VRETI SA NE VEDEM CU COPIII?

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Si pe mine m-a vazut Stefania cu Always si i-am zis ca sunt pampersi pentru mame . Ca sa nu intru in prea multe detalii...

Alinuta, cand ti se mai face dor de copii cu nazuri, te poftesc seara pe la mine intre orele 22.00 si 23.00 :). De cand i-am scos Sofiei suzeta, si avand in vedere ca ele dorm nu numai in aceeasi camera, dar chiar in acelasi pat (single), cam atata dureaza procesul de adormire... Vine ca vrea apa cu bule... apoi ca vrea apa fara bule... pupic pe nas... pupic pe frunte... "invele(sh)te-ma" mami... invelete-ma tati... "tefi - leu" (Stefi face ca leul si o sperie)... buba la picior... si tot asa... pana innebunesti si nu stii ce sa le mai faci. Iar capra mare sta in pat si se preface ca e cuminte, dar ba o sperie pe Sofia, ba o tine de vorba... E dezastru. Nu mai putem si noi sa ne uitam la un film, la o stire, la ceva, trebuie sa ne bagam in dormitor si sa inchidem orice lumina ca sa nu mai aiba motiv sa vina la noi. Si de obosite sunt obosite suficient, ca nu dorm asa mult, aseara m-am incumetat si am stat cu ele o ora si in parc, de am inghetat eu, doar doar s-or culca mai usor. Dar nimic...

Hai ca mi-am varsat si eu focul. Apropo de cadouri, la mine e mai greu cu sotzul decat cu copiii :). Noi nu am facut ritual cu cerut Mosului ca Stefania oricum ar vrea ponei (sau cal ) si aia nu am cum sa ii iau.

Va pup, succese la shopping.

Andra, mai traiesti? Dezartasi si tu?

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

salutare!

mor de ciuda cand vad ca vorbiti de cadou pt Mos si eu nu am nicio idee! am gresit! i-am luat alexandrei prea multe si prea devreme (ca varsta,zic). acum o vrea pe mariposa si trusa de doctor de la nenuco. le-a avut pe ambele si le-a facut praf. razvan zice ca ce daca, daca asta o bucura...dar mie mi se pare aiurea!

apropo de nenuco: dau astia pe minimax sau jetix reclama la o alta trusa de profesoara! a vazut-o cineva prin magazine? ca pe cele online nu e...

Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Categoria inventivitate a la Matei:
Ieri avea tema: de copiat niste cuvinte de pe randul de sus, pe urmatorul. La un moment dat ajunge la ingrata litera "f", cu care are probleme asa ca se scarpina, se invarte, cere apa, zice ca s-a plictisit, si daca vede ca nu se lasa nimeni induplecat, deseneaza o sageata de la litera pana la locul unde trebuia sa o scrie si trece mai departe.

Ma alatur corului: Andraaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

ca bine zise Dana, cam dezertai ca nu mai am timp de nimic la serviciu, nu mai apuc nici sa citesc pe aici, daramite sa scriu...cu exceptia de azi, cind n-am nici un chef de munca, desi ar fi ce

de trait insa traiesc, mai mult pe la job, copiii sunt bine, iar eu ma ingozesc ca deja luam cadouri ptr Craciun

Luca anul asta vaz ca n-a racit deloc, nici macar de proba, cel putin pana acum, ceea ce e mare lucru, dar ca sa-l incurajam am inceput sa-l ducem la inot. Merge de vreo 2 saptamini si, dupa jalea si plinsul initiale ca nu vrea si nu-i trebe, acum ii place si cica incepe sa intre fara aripioare, baga capul sub apa si alte asemenea minuni, de parca n-ar mai fi copilul meu. In alta ordine de idei, nu stiu daca v-am mai scris, anul asta l-am inscris la pian la gradi, spre disperarea lui taica-su care mi-a facut morala pe tema asta (ca l-am inscris fara acordul lui cica, nu ca nu-i place lui ideea ca face fii-su pian ), iar copilului chiar ii place. Saptamana asta mi-a zis ca profesoara i-a spus ca e cel mai bun din grupa, acum cercetez sa vaz daca e adevarat sau e adevarat doar in mintea lui, dar sint fr. incintata ca-i place.

Fredu pe de alta parte e la polul opus: nu tu stat la citit, nu tu puzzle-uri, in general nu tu nimic la care trebuie sa stam pe loc mai mult de 5 secunde . Norocul lui e ca e frumos si are (inca) ochii albastri, altminteri sfirsea de mult legat de calorifer sau noi de lampa. Mai nou are o pasiune ptr. Thomas, numai "tenu-tenu" ne spune sau "tom-tom"...i-am luat ieri un dvd pe tema asta dublat in romana si a stat si el in sfirsit lipit de canapea si s-a uitat vreme de juma de ora

Pitzinuca - Daca puneti de intilnire cu copiii, dati-mi un semn ca poate reusesc sa ma dedublez cumva si sa ajung, iar daca o faceti in perioada concediilor, sansele cresc, ca nu plecam nicaieri si chiar ne trebuie program si entertainment, desi pe Fred il vor lua de anul nou ai mei la Breaza, unde va fi gradinita improvizata, cu nepoata-mea si alti nepoti de-ai prietenilor lor.

Amik, Magdone, Alinuta - vazut-placut copii frumosi, sa creasca mari si sa fie fericiti

Dana - asta cu cadoul ptr. sot o inteleg perfect, si mie mi se pare la fel, mai ales ca ptr copii exista acum munti de jucarii, oferte, idei. Pe de alta parte, am observat si eu ca e mai greu daca ii bag pe baieti impreuna la culcare, asa ca seara se culca pe rind dupa ce fac baie impreuna(Fred primul isi bea laptele pe intuneric, iar cind el deja doarme vine si Luca, dupa ce si-a baut laptele in sufragerie la Cartoon ), in w-e dupa-masa e mai greu, ca stau cite o ora hlizindu-se unul la altul, ca de spus nu-si spun prea multe, uneori nu mai dorm deloc ca cedam noi psihic, dar macar stau in pat linistiti si ne uitam si noi la un film

Masishor - super-tare Matei, stii ca se zice ca un mare inventator e un mare puturos, care gaseste scurtaturi ca sa scape mai usor

cam atit, sper ca pe final de an ne mai linistim si noi si apuc sa mai bag nasul pe aici.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Uau... lume noua si buna pe-aici.
Si eu tot asa din an in Paste scriu, dar de lasat nu ma las, ca-n rest nu prea am activitate pe DC si trebe sa am si eu o preocupare in ferestrele de la munca...

B - eu in w-e asta nu prea am cum sa fac sa ne vedem cu copiii, ca-mi vin sora si cumnatul in vizita, dar in principiu noi mai mergem pe la Balonul copiilor in w-e, dau de veste daca ne hotaram. Da-mi si mie numarul de tel cel nou, ca eu cred ca am numarul vechi.

Madishor - super tare Matei, si tie iti era teama ca n-o sa se ridice la nivelul Anei .

La capitolul cadouri, dupa ce m-am dat mare pe-aici, sunt in pana de inspiratie, eu inca inclin spre globul pamantesc, mai ales ca Mariuca e fascinata acum de "Prima mea enciclopedie", din care citim seara de seara, si de planete si din ce e facut pamantu' , asa ca recunosc, m-am mai pus si eu la punct cu ordinea de marime a planetelor si alte alea, ca altceva de citit tot n-am cand, pana n-o invata copilu' sa citeasca singur.
Pentru sot in schimb eu cred ca stiu , ii iau detector de radar, ca si-asa isi dorea si eu am zis categoric nu, acum i-l fac cadou - asta ca sa se convinga o data-n plus saracu ca cc cu mine nu se stie niciodata...

Marea mea problema e ca Maria nu mai doarme la pranz, azi face o saptamana intreaga de nesomn. E adevarat ca seara se culca mai devreme, dar parca n-as vrea sa scoata de tot somnul de pranz...
Si legat de tema asta, dialog de ieri:

eu - ai dormit la pranz?
Maria - nuuuu
eu - de ce mai mami, nu mi-ai promis tu ca o sa dormi?
Maria - n-am dormit ca sa ma pedepsesti sa nu ma lasi la desene, ca mi-a spus mamaie o poveste ca daca stau mult la desene mi se face fata ca de vrajitoare. De-aia n-am dormit.

V-am pupat, w-e placut la gura sobei, ca se-anunta vijelii!

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kehleyr

Noi nu am facut ritual cu cerut Mosului ca Stefania oricum ar vrea ponei (sau cal ) si aia nu am cum sa ii iau.

imi amintesc ca anul trecut am scris un mail pe adresa moshului in cauza... copiii au cerut niste caini uriashi, macarale samd.
faza simpatica a fost ca eu (care asiguram traducerea in engleza) nu am stiut sa spun catzel de plush asa ca am scris doar DOG.

raspunsul stimabilului mosh a fost prompt: daca ai fost cuminte, iti aduce mosu macarale si alte alea, dar despre catzei tb sa discuti cu parintii tai, caci este o maaare responsabilitate sa cresti un animal si numai impreuna cu parintii poti decide asa ceva.

copiii au fost un pic debusolati: 'asta inseamna ca nu ne mai aduce cateii de plush?! '
le-a adus totusi... niste caini cat ei de mari

Edit:

ma bucuresc sa vad (citesc) lume noua ca sa zic asa!

mosul 2008 si-a facut deja sacul pt teroristii mei: am luat de la carrefour un set destul de mare de jucarii Thomas: linia ferata, gara, vreo 2 locomotive si vagoane, nu le stiu inca pe nume
doamna de la casa era de-a dreptul stupefiata: "catzi copii aveti de luati atatea jucari???" cand i-am spus ca doar 2, cred ca a ramas cu impresia ca sunt cei mai cumiti din lumea larga...

despre sotz ce sa zic, il sare schema, pe motiv de criza
ma gandesc totusi sa-l consolez cu vreun cadou d-ala sexosu

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Lume noua, lume veche... Ma bucur sa va regasesc pe cateva. Sunt Ioana, mama Catalinei. Cata a crescut... Are 120 cm si 25 kg. Pustii vostri cum stau la capitolul asta ? Uneori, cand merg cu ea de mana pe strada, am senzatia ca parca nu e fiica-mea, nu se poate sa am eu un copil asa de mare... Prea repede trece timpul.
Cata avea o alergie care ne dadea de furca si inca ii mai face probleme. Credeam in primavara ca am scapat de tratamente, insa recent mi-a facut niste crize de astm de toata frumusetea, asa ca am luat-o de la capat. Eu... incercam sa fac la un moment dat o afacere, n-a mers, asa ca m-am reintors de un an la vechiul meu domeniu. Sunt de doi ani cu cineva, nu e o relatie perfecta, dar e ceea ce am nevoie.

Daca tot se vorbeste de Craciun, Cata a fost pasionata pana de curand mai mult de masini si roboti. Lista ei de anul asta e cam lunga si diferita.:D Vrea sa-i aduca Mosul pe bebe Chou Chou, bebe Annabell, bebelusul baby grow, un carucior nou pentru papusi, o enciclopedie, orasul poneilor... Nu stiu daca nu cumva am uitat ceva.

Pitzinuca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Heeei, bine ai revenit Ioana! ma bucur ca mai dai un semn de viata.

Si Razvan e mareee, are vreo 118 cm si 24 kg, sunt copii mari gata, acusi se fac cat noi.
daca e vorba de Craciun, el are aceeasi pasiune veche, masinile, nu se dezminte tot asta i-a cerut si lui Mos Craciun, asa ca o sa-i aduca mosul un joc de monopoly ca sunt satula de cate masini avem prin casa, te impiedici peste tot. Mai nou i le-am strans pe toate si le-am bagat intr-o cutie mare pe care am inchis-o intr-o camera in basement, i-am lasat numai vreo 2-3 sa se mai joace cu ele si restul le-oi mai scoate la anul.

ai vostri copii se joaca scrabble, remi, sah? au rabdare, dar carti de joc? Razvan se joaca cate putin din toate dar are pretentia numai el sa castige asa ca majoritatea jocurilor se termina in lacrimi.

Am inceput sa-i dau mancare Olivie ca se apropie de 6 luni si sta cu gura cascata la noi cand mancam si n-am mai rezistat, deocamdata doar cereale si cateva fructe.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

din colectia 'perlele lui tudor:
dim vorbeam cu el, ca a intrat peste mine cand ieseam din dush; ca sa se faca ca nu s euita la mine, a inceput sa studieze in amanunt chiuveta - la care tocmai ce-a pus adi niste silicon

• de unde stie tati sa repare chiuvete ?
  • stie, ca toti taticii stiu o sa stii si tu cand ai sa fii tatic
  • (el pune botic, ganditor asa... )
  • 'eu nu vreau sa fiu tatic!!!
  • pai cum, tu nu vrei sa ai copii?
  • ba da... dar vreau sa fiu mamica sa-i scot din burtica

in rest, e racit - doar muci muuuultzi si recita ca un artist ''Limba noastra romaneasca/ dulce si frumoasa..." - au facut la gradi lectii despre tzara, asa de 1 decembrie!

pupici multi si we placut tuturor, daca plecati pe undeva sa va bucurati de timp frumos, zapada si... relax!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput