Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ylari si noi avem aici produse bio, iar borcanelele ptr copilasi sunt la preturi bune i-am luat 120 de gr piure de morcov cu 3,5 ron...cele de 190 de gr sun si mai aventajoase la 4-5 ron.
Noi mai gasim si borcanele aduse de la unguri pe aici la preturi mult mai mici decat la farmacie
Eu nu le dau decat fructe sau legume din borcanele...borcanele cu carne nu-mi plac. Piure cu carnita ii fac eu...astea de fructe merg pana pe la 8 luni cand o sa poata papa bucatele de fructe...atunci o sa-i dau fructul direct.

Mie Bubchen mi-a recomandat dermatoloaga, dar alternam cu Sanosan...Eu sper ca parabeni astia din Mustela si Sanosan sa nu-i fi daunat. Nu inteleg e ce pun astia chestii din astea in produsele de bebe...O sa iau Stelatopia daca in gama aia nu e!

Alysh ai fost mortala cu menajera...nici mie nu-mi trebuie una tanara si frumoasa!

Iulia imi pare rau ca s-a trezit asa suparata Mufitza!

Cleo si Eli e dupa ora veche...la 7 ea e si mancata si schimbata gata de joaca.

Laura imi pare rau ca Mirci e bolnavior...Si Cristi a avut febra de duminica incoace...abia azi l-am dus la gradi. Ai grija cu sanul...sper sa nu fie nimic...Eu am terminat cu alaptatul!

Micaela multumim ptr linkuri! Si Gabitza a dat niste linkuri mai demult...Ptr mothercare stiu ca era o tipa care aducea produse la preturi foarte avantajoase.

Ralu unde sunt pozele din Grecia? Cred ca la vara o sa mergem si noi tot pe acolo...sunt mare fan...ma gandeam la ceva Paros sau Mykonos...trebuie sa studiez oferta!

Noi mai cumparam hainute si din Ungaria...daca vine mama la mine trag o fuga pana la Szeget. Astia au hainute de calitate la preturi mai mici sau cam ca la noi.
In Austria la fel...tare mi-as mai dori sa ajung!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Ylari si noi avem aici produse bio, iar borcanelele ptr copilasi sunt la preturi bune i-am luat 120 de gr piure de morcov cu 3,5 ron...cele de 190 de gr sun si mai aventajoase la 4-5 ron.
Noi mai gasim si borcanele aduse de la unguri pe aici la preturi mult mai mici decat la farmacie
Eu nu le dau decat fructe sau legume din borcanele...borcanele cu carne nu-mi plac. Piure cu carnita ii fac eu...astea de fructe merg pana pe la 8 luni cand o sa poata papa bucatele de fructe...atunci o sa-i dau fructul direct.

Mie Bubchen mi-a recomandat dermatoloaga, dar alternam cu Sanosan...Eu sper ca parabeni astia din Mustela si Sanosan sa nu-i fi daunat. Nu inteleg e ce pun astia chestii din astea in produsele de bebe...O sa iau Stelatopia daca in gama aia nu e!

Alysh ai fost mortala cu menajera...nici mie nu-mi trebuie una tanara si frumoasa!

Iulia imi pare rau ca s-a trezit asa suparata Mufitza!

Cleo si Eli e dupa ora veche...la 7 ea e si mancata si schimbata gata de joaca.

Laura imi pare rau ca Mirci e bolnavior...Si Cristi a avut febra de duminica incoace...abia azi l-am dus la gradi. Ai grija cu sanul...sper sa nu fie nimic...Eu am terminat cu alaptatul!

Micaela multumim ptr linkuri! Si Gabitza a dat niste linkuri mai demult...Ptr mothercare stiu ca era o tipa care aducea produse la preturi foarte avantajoase.

Ralu unde sunt pozele din Grecia? Cred ca la vara o sa mergem si noi tot pe acolo...sunt mare fan...ma gandeam la ceva Paros sau Mykonos...trebuie sa studiez oferta!

Noi mai cumparam hainute si din Ungaria...daca vine mama la mine trag o fuga pana la Szeget. Astia au hainute de calitate la preturi mai mici sau cam ca la noi.
In Austria la fel...tare mi-as mai dori sa ajung!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Stelatopia e o crema din gama Mustela nu e o gama de produse!E crema pt dermatita atopica!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Despre masajul cu ulei de masline e super...Adriana tind sa cred ca ai dreptate ne complicam aiurea cu tot felul de idiotenii pline de chimicale!

Mergi la inceput

Andreea stiu, dar au si sapun in gama...noi am avut dermatita si am fol crema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor.

eu folosesc la baita si la uns fundulet produse din gama Bubchen. dar mai folosesc si johnsons si nivea.

am o problema. ieri i-am dat Biancutei mar copt si mi-a facut kk exact in aceeasi consistenta - asta inseamna ca nu l-a digerat , nu? Iar daca ii dau piure de mar sau suc de mar, morcov face portocaliu, maro - o masa compacta. voi ce spune-ti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Andreea stiu, dar au si sapun in gama...noi am avut dermatita si am fol crema

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Si noi avem,e pe fata,na apare si dispare!!!OOFF

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am uitat si eu acum pe produsele de baie pe care le folosesc pentru Andrei si raducu. Sigurul fara parabeni este mousse-ul de baie www.centrofarm.ro/ccC1X001257/detalii_produs/Avene----Pediatril-Spumant-Pentru-Fata-Si-Corp.html" target="_blank">Avene Pediatril. este cam scumpicel, dar cred ca-l folosesc cateva luni bune. Este o spuma, cand iese din tub, si e foarte fina. Astia mici oricum nu sunt asa murdarei. Cred ca toata gama Avene Pediatril este fara parabeni. Am cautat si pe net si am gasit ca "they are tested by pediatricians and dermatologists in Europe and are fragrance, colourant, alcohol and preservative free (parabens)".

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Da, am facut si eu un inventar al cosmeticalelor Evei si am gasit pe o gramada parabeni dintr-astia... Pe trixera nu scrie ingredientele, ce naiba... un sampon de la Para mi bebe este ok si parca nici pe samponul de la Nivea nu am vazut. Sau tot ce incepe cu metyl, propyl, etyl sunt parabeni???? Crema de fund de la Nivea ii are pe toti. La fel gelul de dush de la Sanosan. La fel gelul de dush de la A-derma (asta credeam ca e mare lucru, ca mi-l recomandase pediatra) Crema de fund de la Sanosan nu are (cea la cutie rotunda), nici uleiul de la Sanosan. Noi am folosit de la nastere ptr masaj la inceput ulei de floarea soarelui (fiert) dupaia i-am fiert de masline, dar tot nu scapam de dermatita atopica, pana la urma am trecut pe masaj cu Trixera.
O sa luam si noi gama aia... am uitat cum se numeste... si voi fii mult mai atenta la etichete, mai ales la cosmetice. Cine stie, borcanelele de la Nestle sunt bio? Am vazut ca au un copac verde pe eticheta, asta o insemna?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, si io inclin sa cred ca incarcam pielea copiilor cu prea multe creme. Si asta vara,, cand era iritata pe gat, la fundulets, mi-a zis pediatra si asha am si facut: sa spal, si sa las la aer. Si s-a vindecat f. bine, am si uitat ce ma panicam cand ii vedeam pielea roshie.
De aceea acum fol. numai ulei de masline la masaj, nu mai face cojite, sa se usuce pielea. Pt cojitele de pe cap, care nu am avut prea multe, masam cu ulei de masline cu 1-2 ore inainte de baie. Sa se inmoaie.
tendintsa noastra e sa luam cat mai multe lucruri si cat mai scumpe pt bebe. De fapt, realizez pe zi ce trece, ca de ce are nevoie, din tot ce avem, sunt f. putine. Cele mai importante sa ii alocam :timp , calm, si dragoste.

multumesc lui Dumnezeu, nici nu am avut probleme de sanatate. Adica am si uitat de perioada cu gipsulets, si de ochisoru care iar s-a lipit .
Asha ca pup toti puiutii bolnavi, sa va treaca, si sa fiti veseli si fericiti pe mama voastra!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata si de la noi, unde e cafeaua? ca nu vad bine
dupa ce tudor n-a dormit ieri in timpul zilei decat vreo 40 de min adunate, 20min in casa si 20 afara, s-a trezit pe la 6 dimi ora noua si de atunci s-a frichinit intr-una. eu ma culcasem pe la 12:40. deci sunt varza.
am trecut cu bine iar peste morcovi, doar ca de data asta am mai adaugat la meniu si degetele, cand scoteam eu lingurita, intrau repede degetelele. drept urmare scaunul este tot portocaliu pe centurile de siguranta, hainele lui tudor si pijamaua mea la fel...noroc ca pe mobila n-a ajuns
ylari trixera nu e o firma in sine, este gama dermatologica de la avene, tot pt dermatita atopica. noi am scapat f bine de dermatita atopica nemaifolosind sapun la baie-foloseam mousse-ul de care zicea gabitza de la avene, si acum folosim o solutie trixera care se pune in apa ca sa inlature efectele apei asupra pielii delicate si care nu se clateste deci e si mai simplu la baita, o pot face doar eu sau sotul. il spalam cu sapun tot trixera cam o data, max de 2 ori pe saptamana. dupa baie crema grasa din aceeasi familie si are o piele...de bebeinainte era o scoarta de copac.
eu stiu ca cele mai bune creme sunt de la weleda, sunt pe baza de galbenele si sunt 100% naturale. numai ca la noi nu se gasesc. se gasesc pe site-ul ala cu mancarica de l-am pus mai devreme. noi am avut crema de fundulet uriage si nu a mers asa de bine ca weleda. mai au o crema cica f buna pt bebei de vreme rece. si tocmai mi-am luat si o anticelulitica de la ei, abia astept sa vad ce efecte are
noi am stiut de parabeni, mi-a facut sor-mea capul calendar cu ei si initial cumparasem si eu kg de produse sanosan. toate au fost duse la biserica sa fie date de pomana. cred ca au zis aia ca-s nebuna. realmente cred ca erau vreo 12 produse, creme, cremulitze, somponele, uleiuri, etc. e adevarat ca-s scumpe si uriage si avene si weleda, dar dureaza f mult pana consumi una, si 400 de mii pe un sapun de ex pe care-l folosesti 4-5 luni nu e mult.
mihaiser vin si pozele, numai sa doarma teroristul
o zi buna si intalneala placuta
vreau si eu....

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput