Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

piggy Si eu folosesc cereale Nestle cu orez si morcovi. Altceva nu am luat. Sara le-a acceptat foarte bine.

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonacip Las' ca la capitolul ochisori frumosi voi stati fooarte bine . Ce face sis i-a trecut raceala lui Mirci?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Buna si de la noi,
Am fost azi la vaccin (infanrix penta +rotarix), foarte cuminte pitica, nu a plans a socializat cu tanti dr, sunt tare mandra de ea.
Cica ar trebui sa incepe diversificare cu piure de legume (dovlecel, morcov, pastarnac, cartof)toate deodata... mie nu imi vine sa fac asa... mai citesc, ma mai interesez. Noi suntem deja echipati.
Nu imi place de loc de dr asta si nu pot sa o schimb decat dupa 6 luni :(.
Uf, pupam copilasul de Mihaser (si eu sunt din TGV) si mai pupam toti bb care tusesc sau au alte problemute. Uf, mai fetelor eu eram asa mai insensibila dar de cand am puiu asa rau imi face sa aud ca un bebe sufera.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Miha, nici eu nu am fost de acord sa incep diversificarea cu mai multe legume deodata, ci treptat. Si uite ca a fost foarte bine, Sara nu a avut probleme si papa tot. Am vazut ce bine echipati sunteti. Cu scaunel , lingurita, castronel (ca al nostru).
Mai, dar unde vroiati voi sa duceti fata, de-ati bagat-o in geamantan??

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

O impachetez, ii pun timbre si o trimit la bunici[/quote]Ies mai ieftin asa ca nu are kg multe.
Cred ca asa o sa fac si eu, treptat, multumesc de sfat, poate o sa fie si a mea papacioasa.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara si de la noi.

am fost in parc cu rolele. asa de bine ma simt.am dat 2-3 kg jos

deci,citesc si mai raspund pe unde e cazul.
piggy noi folosim cereale cu orez si morcov de la nestle. am zis ca daca tot ii dau Nan sa o tin pe aceeasi gama. imi pare rau de diaree, eu una nu am asteptat cateva zile intre alimente, ba chiar i-am bagat 2 in aceeasi zi sunt mai denaturata decat se crede cleo

mihaser sper ca la 20 de ani ai fetii mele sa imi permit sa-i ofer absolut tot ce-si doreste. si daca ea prefera sa pape la restaurant de fitze, mama se conformeaza..ca doar o comoara am. unde mai pui ca eu ador sa mananc in oras asa ca, are cu cine merge

simonica multumim

micaela eu cu toate deodata am inceput. in supa. dar piure numai cartof si dovlecel.morcovul il tai de pe lista pt ca da constipatie. dar compensez dimineata la sucul de mar, bag acolo morcov.acum tu faci cum crezi, nu fa ca mine daca nu esti sigura.superba cooara ta.cum tine ea lingurita in mana... haha! am si eu farfuriuta de-aia

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Mihaser am vazut si eu poza cu scumpica mica si m-a terminat dar o sa fie sigur spre binele ei. Cand nu ai incotro si mai ales daca tu ca mama ai simtit ca asta o va ajuta apoi sa stii ca asa e ca pana la urma noi suntem primul medic pentru ei (asta mi-a zis o doctora, ca noi suntem cele care ne dam seama imediat daca e ceva in neregula si apoi apelam la ei ca si medici)! O sa fie bine si o pup si eu pe cizmulite!!!

Piggy eu ca cereale folosesc de la nestle burtica sanatoasa dimineata si seara de la humana cu orez, porumb. Am mai folosit de la nestle cele simple cu orez dar ii plac mai mult celalate, adica burtica sanatoasa. De la milupa nu ii pot da ca au deja lapte si eu ca lapte ii dau humana si am preferat sa ii caut ori humana ori cereale care nu au si lapte in ele.

Multumim mult pentru laudele cu poza ursuletului mult. Mi-a crescut inima cand am vazut ca va placut, ca fiecare mama de altfel! Sa va zic o faza tare. Azi dimineata mi-a intrat un tip pe mess si mi-a scris: vai scumpo ce copil frumos ai, e al tau, e asa frumoasa poza cu el! L-am intrebat de unde ma cunoaste si mi-a zis ca nu ma stie dar a intrat pe http:/ /www. pulso. ro/ si a vazut-o acolo! Eu chiar nu stiam ca pozele care le punem noi la messenger apar undeva unde pot fi vazute de toata lumea si nici ca pe site-ul asta poti vedea daca cineva e online si se da invisible!
Abia astept sa vina tati sa ii zic ca am agatat cu Tiberiu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Asa...
Iulia, sa va fie de bine scaunelul, vad ca-i prieste, papa bine in el..
Lorich, am vzt pozele. Tare drag imi e Robicescul tau, are ceva aparte cu okisoeii lui, am mai spus-o..
Piggy, scumpa, eu ies in Moghioros..dar cine stie poate lanseaza Cleo o intilnire prim vreun parc si ajungem mai multe si ne vedem
Monik, tare activa ai fost azi.., asa imi place

Va las ca ma solicita fiul cel mare...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Simona, si de la noi. Sunt activa cand ma lasa Sara. Si de ieri sunt fara sot. Se intoarce sambata asa ca imi fac de cap .

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Mihaser am vazut si eu poza cu scumpica mica si m-a terminat dar o sa fie sigur spre binele ei. Cand nu ai incotro si mai ales daca tu ca mama ai simtit ca asta o va ajuta apoi sa stii ca asa e ca pana la urma noi suntem primul medic pentru ei (asta mi-a zis o doctora, ca noi suntem cele care ne dam seama imediat daca e ceva in neregula si apoi apelam la ei ca si medici)! O sa fie bine si o pup si eu pe cizmulite!!!

Piggy eu ca cereale folosesc de la nestle burtica sanatoasa dimineata si seara de la humana cu orez, porumb. Am mai folosit de la nestle cele simple cu orez dar ii plac mai mult celalate, adica burtica sanatoasa. De la milupa nu ii pot da ca au deja lapte si eu ca lapte ii dau humana si am preferat sa ii caut ori humana ori cereale care nu au si lapte in ele.

Multumim mult pentru laudele cu poza ursuletului mult. Mi-a crescut inima cand am vazut ca va placut, ca fiecare mama de altfel! Sa va zic o faza tare. Azi dimineata mi-a intrat un tip pe mess si mi-a scris: vai scumpo ce copil frumos ai, e al tau, e asa frumoasa poza cu el! L-am intrebat de unde ma cunoaste si mi-a zis ca nu ma stie dar a intrat pe http:/ /www. pulso. ro/ si a vazut-o acolo! Eu chiar nu stiam ca pozele care le punem noi la messenger apar undeva unde pot fi vazute de toata lumea si nici ca pe site-ul asta poti vedea daca cineva e online si se da invisible!
Abia astept sa vina tati sa ii zic ca am agatat cu Tiberiu!!!!

Esti super tare cu agtatul...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

[quote
i-am dat suc de grapefruit azi dupa piureul de fructe.are ceva?

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

[/quote]

Iulia, sucul de grapefruit (citrice in general) e f acid pt stomacelul lor. Plus ca poate provoca alergii. Aici nu se dau citrice pana la 1 an.

Simo, ma bucur ca iti place muzica

Laura, sa stii ca iarna tricotez si eu

Esme, la multi, multi ani!!! Sa fii sanatoasa si si cu sufletul plin de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bai deci ma omorati cu crosetatul asta...eu nu stiu sa fac decat fular din ala kilometric

Iulia pai cui nu-i place?| bani sa ai...

Micaela mai e o mami de mai iunie din tgv..dar care sta in Canada! acum nu a mai intrat ca e in TGV....a zis ca sta acolo juma de an! (Diana79)

Eu am luat suc de mar si strugure de la Hipp...nu i-am dat strugure crud.

Lorich e mortal Robert...cu sapcuta smecheresca!

Cleo sa ne spui cum e baby cook-ul al!

Pup...

Mergi la inceput