Microdermabraziunea

Microdermabraziunea | Autor: zumzet

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

A incercat cineva microdermabraziunea la un salon cosmetic? Am inteles ca se pot cumpara aparate speciale care pot fi folosite si acasa. Are cineva asa ceva?

Eu am un ten normal, nu am probleme cu acneea, nu am tenul gras. In schimb am mici denivelari pe obraji, putin vizibile (mai mult eu le vad) niste mici gropite (nu de la cosuri) pe care as vrea sa le corectez intr-un fel.

Folosesc exfoliant de 2 ori pe saptamana, dar nu actioneaza in profunzime normal. Ieri mi-am cumparat o crema exfolianta Dr. Brandt Microdermabrasion care mi s-a parut excelenta. Nu am cumparat-o cu scopul sa obtin efectul de microdermabraziune, dar am incercat multe creme exfoliante si asta este de departe cea mai ok. Este foarte scumpa dupa parerea mea (275 RON de la Sephora), nu cred ca isi merita toti banii, dar voi vedea ce se intampla peste vreo luna sau 2.

Voi ce parere aveti despre microdermabraziune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

zumzet,

am incercat si una si alta

La salon, am ramas cu un ten rosu si intolerant la frig si vant vreo luna dupa,rezultatul ,doar atunci dupa tratament,restul apa de ploaie.

Am facut si acasa cu acea periuta rotativa si crema cu microcristale,era buna dar e buna doar daca ai probleme reale.

La mine a fost un moft de care m-am lecuit ,m-a costat vreo 3 sute euro toata distractia.

Next time? NIET

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Buna,

Da, si pe mine ma intereseaza microdermabrasion, cum se zice p-aici. Prietena mea urmeaza un curs de 6 sedinte, odata pe saptamina, e intr-adevar foarte scump, ar fi £80 pe sedinta sau £65/sedinta daca iti cumperi un set de la 6 in sus. Se face de catre profesionisti, cu aparate speciale. Sunt grade diferite de intensitate si se incepe usurel, nu se merge in profunzime din prima.
Ca atare, parerea mea Ionica e ca la tine nu s-a respectat treaba asta. Eu am avut o singura sedinta si am avut tenul pinkish citeva ore si apoi perfect normal....si ma pot "lauda" cu un ten extrem de sensibil si intolerant. Am tot stat in cumpana daca sa urmez cele 6 sedinte, nu-mi vine sa arunc cu banii chiar asa, nu ma respect intr-atit .
Azi am comandat un kit de microdermabrasion pentru acasa, m-am uitat dupa review-uri si m-am decis la Youthful Essence, o sa mai scriu aici efectele pentru cele interesate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Eu am avut probleme cu acneea si mi-au ramas semne de aceea am apelat la microdermabraziune si chiar mi-a fost de folos.Inainte am fost la presedintele asociatiei de dermato din Rom si mi-a spus ca e ok atata timp cat sunt aparate profesionale, nu din comert, sa stie personalul sa foloseasca pe fata ta exact ce iti trebuie, sunt niste stick-uri cu pulbere de diamant care trebuiesc lipite de capatul care lucreaza fata in fata clientei si fiecare au nu, stiu exact, o anumita putere, persoana care iti face trebuie sa stie acest lucru si sa-ti recomande.Eu am facut la un salon din Bucuresti chiar pe Magheru(si destul de exclusivist) si aici costa 100 ron adica un milon iar daca faci abonament primesti discount, eu nu mi-am facut ca nu stiam cand ajung. Fata mea arata foarte bine acum si n-am avut absolut nici o problema. Deci daca va puneti pe cautat, se gasesc si microdermabraziuni mai ieftine si cu aceleasi rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Si eu vreau sa apelez la microdermabraziune dupa ce nasc, sunt la a doua nastere si mi se pare ca am tenul obosit. Din cate am citit se fac mai multe sedinte, minim 6.
Nu stiu unde sa fac pentru ca nu am auzit pe nimeni in jur sa fi fost la vreun salon. Sunt multe saloane care fac in Bucuresti dar nu am incredere sa ma duc fara sa aflu o parere. Va rog daca ati fost incantate de prestatia unei anumite cosmeticiene dati-mi si mie info pe PM.
merci mult

Mergi la inceput