Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 50
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Ileana, ce ziceam io ca doar daca avem noroc ne putem astepta la o rasturnare de discurs, dupa postarea ta de 5 stele? :-) Da, nah! De unde noroc pe noi, astia de pe-aicea? |
Vorba tripticului trilogiei ( www.youtube.com/watch?v=t-qiYU7aTiY&feature=related" target="_blank">1. + www.youtube.com/watch?v=2Cs_VWY4vOU&feature=related" target="_blank">2. + www.youtube.com/watch?v=Gp8lq4npF-8&feature=related" target="_blank">3.)
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel ....in care pluteau bucati din Romania .... |
(n-avem emoticon cu ris cu lacrimi???)
....si uite cum se cladesc, aicea pe DC, incet dar sigur, neshte figuri de stil de mare stil
mariamunteanu spune:
Sergiu Nicolaescu nu a jucat in acest film, ci l-a regizat.
Domnitorul roman e cunoscut in cartile de istorie sub numele de Mihai
Viteazul.
Maria
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana Vorba tripticului ( www.youtube.com/watch?v=t-qiYU7aTiY&feature=related" target="_blank">1. + www.youtube.com/watch?v=2Cs_VWY4vOU&feature=related" target="_blank">2. + www.youtube.com/watch?v=Gp8lq4npF-8&feature=related" target="_blank">3.) www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
tz, tz, fii draga civilizata!
Asta e tripticul, nu prostiile tale!!
P.S. Pe 2. si 3. nu le stiaaaaaaaam!!!!!!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
iileana spune:
citat din mesajul lui stefaniya ....sa-i vezi beti pe norvegieni ce dau impresia de ratati,scuipa,vomita,pe unde apuca.Chiar asta vara erau la mare in Ro o masa de norvegieni si cine i-a vazut,sunt sigura ca a ramas cu o parere proasta. |
A, nu-i chiar asa, las' ca vine mai pe seara un domn care-o sa-ti explice ca pentru situatia relatata de tine sarmanii norvegieni n-au nici o vina; de vina e, desigur, Romania, ea si numai ea, ca i-a pervertit in asa masura.....
Pluteste aicea in aer ceva nefast si care se ia.
ile77 spune:
citat din mesajul lui stefaniya Denizel,Ileana,Guestus,Simali - uite cum ne mai distram noi datorita voua! Catalina,sa-i vezi beti pe norvegieni ce dau impresia de ratati,scuipa,vomita,pe unde apuca.Chiar asta vara erau la mare in Ro o masa de norvegieni si cine i-a vazut,sunt sigura ca a ramas cu o parere proasta.ESti mare,asa ca nu mai cerde ce auzi la oricine Celalalt topic la care Ile intreba pe cineva din DK,"dar nu-i asa ca astia sunt rasisti prin nord" a fost recent,tot la subiect despre emigrare,ca romancele sunt ....asa cum citat intr-un mesaj inainte....Acum e optimista si si-au dat seama norvegienii datorita ei ca nu suntem asa c... Oricum atitudinea e una de copil care e super fericit ca a primit in sfarsit o jucarie. Ile,daca esti casatorit cu cetatean norvegian,poti cere dupa 3 ani cetatenie sau permit permanent? XIO,uite de data asta iti dau dreptate Oamenii sunt obijnuiti sa de-a bani,nu doar la medici si in orice alt domeniu,si apoi se plang de spaga dar si aici se poate detalia,de ce si cum de s-a ajuns aici CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
.(.. fy faen,du ogsĺ...)
uite vezi, tu ocolesti subiectul si ma ataci pe mine personal.
ce vrei sa imi dovedesti cu replica aia???? vii cu acelasi aer de superioritate ,gen iileana, simali, denizel..ia sa ma alatur si eu grupului zimbaret...
iar chestia cu cetatenia norvegiana,chiar nu inteleg ce tot o invirtiti aici
norvegia e o tara civilizata-imi sustin ideea
(pĺrerile lor despre lume, e pĺrerea lor,au calatorit si-au facut impresiile)
romania are multe goluri si calitatea vietii cetateanului este inca la minimum,ma refer la serviciile pe care societatea ti le ofera.-imi sustin ideea
chiar te deranjeaza atit de mult pĺrerile mele, incit treb sa vii cu tonul asta de superioritate..uite-o si pe asta..primi si ea in sfirsit o jucarie.
Am zis ca sint multi romani de bine, ca nu sint norvegienii sau nemtii mai genii decit romanii
dar calitatea serviciilor in majoritatea domeniilor lasa de dorit.
inca e multa coruptie si sint multe radacini putrede
Asa vad eu situatia
te deranjeaza???
(sĺ, la meg vćre i fred...har ikke lyst ĺ krangle med deg ..OG)
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Sergiu Nicolaescu nu a jucat in acest film, ci l-a regizat. Maria |
Serios, mariamunteanu? De unde stii? Ti-au zis asta autriecii pentru care te-ai straduit sa faci rost de film? :-)))
Well, te-ai ostenit degeaba! Nu l-au vazut .
Unde ai mai vazut tu film regizat de Sergiu Nicolaescu in care sa nu joace Sergiu Nicolaescu?
A jucat si in Mihai Viteazu: rolul Selim Pasa.
Mai studiem, da?
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
iileana spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Ileana, nu lua in desert numele tripticului, ca asta e altceva. |
Eu folosisem termenul in cel de-al doilea inteles dar, desigur, pot edita.
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Ileana, nu lua in desert numele tripticului, ca asta e altceva. |
ce e? ce e? ce e???? Pliiiiz, ce e?????????????