Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 49
ilse spune:
nah, ca ai dreptate...ca sa vezi ce fac eu, ma uit pe site-ul de emigrare de la norvegieni:
http://www.udi.no/templates/Tema.aspx?id=7394
dar tot nu ma prinsei pana la urma daca va da voie cu 2 pasapoarte.
ile77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simali Acum m-am prins si eu care-i treaba ci Ile: Ea este casatorita cu un norvegian. Frustrarile se rezolva in pat. Norvegienii sunt amanti prosti. Noi avem sange latin. Q.E.D. alice |
tu stii mai bine...prin lungile tale calatorii prin lume..ti-ai facut pĺrere cam de fiecare neam in parte
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
mariamunteanu spune:
Ile, te rog eu, lasa urina de la Cora ca si-asa mi-a ajuns wc-ul infundat din Austria ridicat de Denizel la rang de obiectiv turistic si monument al naturii fluturat pe cateva postari.
Maria
ile77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ilse
vai vai induc astia oamenii in eroare cu netul lor, iete ce zice acilea: http://www.mysecondpassport.com/english/offshore_citizenship-in-norway o fi cum zici tu, dar eu as scrie la gazeta la astia daca mint. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
vii cu atacuri fara rost la adresa mea...again
te-am rugat sa ma lasi in pace..
sigur nu e asta cea mai mare grija a ta
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
iileana spune:
citat din mesajul lui ile77 ...dar voi stiti unde e buba nu-i asa???? |
Yeps.
Noi stim.
Dar tu stii?
mariamunteanu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simali
Nemultumiri? Citeste bancul ala scris de Mimonix sa vezi daca se pot numi nemultumiri asemenea scarnavenii. Astea sunt frustrari nu nemultumiri. Se rezolva cel mult cu un sex bun nu cu replicile noastre. alice |
Bancul acela a fost ... mirositor, nu mi-a placut, dar restul postarilor ? Poate ca sunt frustrari, poate ca are motive sa fie frustrata. Ne-a explicat de ce.
Maria
catalina2307 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
dau pe afara de civilizatie....lucreaza pe platforma la petrol sau la prins peste o perioada..apoi alta perioada stau cu perfuzia de votca...si tot asa o tin. cred ca sint campioni in EU la consum de droguri....oslo geme de siringi aruncate duminica dimineata. vezi si tu un film norvegian...deprimare pe toata linia. |
Nu cred ca am rabdarea necesara sa ma uit la un film norvegian.Poate doar pe mute.
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Ile, te rog eu, lasa urina de la Cora ca si-asa mi-a ajuns wc-ul infundat din Austria ridicat de Denizel la rang de obiectiv turistic si monument al naturii fluturat pe cateva postari. Maria |
Ileana, ce ziceam io ca doar daca avem noroc ne putem astepta la o rasturnare de discurs, dupa postarea ta de 5 stele? :-)
Da, nah! De unde noroc pe noi, astia de pe-aicea?
stefaniya spune:
Denizel,Ileana,Guestus,Simali - uite cum ne mai distram noi datorita voua!
Catalina,sa-i vezi beti pe norvegieni ce dau impresia de ratati,scuipa,vomita,pe unde apuca.Chiar asta vara erau la mare in Ro o masa de norvegieni si cine i-a vazut,sunt sigura ca a ramas cu o parere proasta.ESti mare,asa ca nu mai cerde ce auzi la oricine
Celalalt topic la care Ile intreba pe cineva din DK,"dar nu-i asa ca astia sunt rasisti prin nord" a fost recent,tot la subiect despre emigrare,ca romancele sunt ....asa cum citat intr-un mesaj inainte....Acum e optimista si si-au dat seama norvegienii datorita ei ca nu suntem asa c...
Oricum atitudinea e una de copil care e super fericit ca a primit in sfarsit o jucarie.
Ile,daca esti casatorit cu cetatean norvegian,poti cere dupa 3 ani cetatenie sau permit permanent?
XIO,uite de data asta iti dau dreptate Oamenii sunt obijnuiti sa de-a bani,nu doar la medici si in orice alt domeniu,si apoi se plang de spaga dar si aici se poate detalia,de ce si cum de s-a ajuns aici
denizel spune:
A, si ca sa o lamuresc pe mariamunteanu odata pt. totdeauna .
Mariamunteanu, problema in Austria nu erau veceurile infundate, in care pluteau bucati din Romania si din care se scurgeau zoaie pe jos.
Problema era femeia de serviciu care, intrebata cat mai dureaza pana rezolva situatia, se uita la tine senina, cantand .
Dar, sunt sigura, era si aia o exceptie . Probabil era sotia soferului de autobuz si mama eroina a tuturor bizonilor de pe autostrada . O familie unica in Austria :-)))).
Pariez insa ca, daca i-l aratam pe Sergiu Niolaescu in Mihai Viteazu o trezeam la realitate .