A mai primit cineva asa ceva de la Yahoo?

A mai primit cineva asa ceva de la Yahoo? | Autor: norocuta

Link direct la acest mesaj

Am primit asta in casuta de Yahoo:

"Yahoo Warning!!! ( Verify Your Account now To Avoid It Closed)Monday, 27 October, 2008 6:44 PM
From: This sender is DomainKeys verified "Yahoo! mail" <yahoo.accountverification.mail1@googlemail.com>Add sender to Contacts To: undisclosed-recipients
-----Inline Attachment Follows-----

Attn:Account User,
This is in conjunction with Goodlemail.com and Yahoo account users,we are having congestions due to the anonymous registration of Yahoo account so we are shutting down some Yahoo Account and your account was among those to be deleted.We are sending you this email so that you can re-confirm your account information to enable us upgrade your account from been deleted.If you are still interested to use your Yahoo Account kindly re-confirm your account by filling the space below.

* User name: ...............................
* Password: ................................
* Date of Birth: ...........................
* Country Or Territory: ....................

After following the instructions in the sheet, your account will not be interrupted and will continue as normal. Thanks for your attention to this effect. We apologize for any inconveniences. Warning!!! Account owner that refuses to update his/her account after three days of receiving this warning will lose his or her account permanently.

Sincerely.
Yahoo! Account Services.

For immediately upgrading kindly reply to: maildata_account@sify.com

Imi suna ciudat...

Mai stie cineva ceva legat de chestii de genul asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Norocuta,

Mai intai, observ ca adresa de mail a senderului este pe googlemail. Adica la concurenta.

Apoi, mesajul este formulat absolut ne-englezeste. Cand l-am citit, m-am gandit ca am avut un cunoscut arab care vorbea in felul asta. Engleza lor are greseli gramaticale. "from been deleted" ar trebui sa fie "from being deleted", si oricum suna nashpa.

Apoi, ce-i aia "to enable us upgrade your account from being deleted"?! Una peste alta, are o logica mesajul!...

In plus, clasica chestie cu "trimite-mi datele personale si parola contului tau, ca eu sunt cinstit si te ajut"...

Mai mult decat ciudat! Nu, nu este de la yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

EllaX multumesc.

Si mie imi suna ciudat rau ...insa nu de mult timp unei cunostinte i-a fost inchis contul fara nici un motiv ori avertisment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

e sigur ca persoanei respective i'a fost inchis contul ? a incercat sa intre pe cont si nu a mai putut ? nu cumva i'a fost spart contul si schimbata parola de catre "hacker" ?

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

AlexaIoana cunostinta de care ti-am zis, pur si simplu nu si-a mai putut folosi adresa respectiva. Ea mi-a zis ca a mai auzit si alte persoane ...eu nu, pana la ea.

Nu a primit nici un mesaj/ avertisment sau ceva asemanator cu ce am postat eu, mi-am amintit de ea scriind aici.

aaa...si acea cunostinta isi citea zilnic corespondenta...cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

daca aveti minima curiozitate sa va uitati la capitolul cu security si privacy veti vedea ca scrie cat casa de mare ca yahoo(google,aol,hotmail etc etc) nu iti va cere never ever parola contului.

si chestia e atat de veche incat sunt mirat ca inca mai intrebati daca e un mail legitim

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Citat:
citat din mesajul lui norocuta

Am primit asta in casuta de Yahoo:

[size=1]"Yahoo Warning!!! ( Verify Your Account now To Avoid It Closed)Monday, 27 October, 2008 6:44 PM
From: This sender is DomainKeys verified "Yahoo! mail" <yahoo.accountverification.mail1@googlemail.com>Add sender to Contacts To: undisclosed-recipients
-----Inline Attachment Follows-----

Attn:Account User,
This is in conjunction with Goodlemail.com and Yahoo account users,

Exista Goodlemail.com ?? Eu cred ca e spam.

Mergi la inceput

musetto si eu am remarcat asta, iar la detalii este sender struto_camila yahoo.accountverification.mail1@googlemail.com , ce mai ...e sigur spam.

espritu multam' ca, cu toata mirarea ,ai si raspuns. Prinde bine care o recapitulare, din cand in cand.

Eu intrebam aici daca a mai primit si altcineva, daca e deja o moda, daca ii pot zice asa...

multumesc oricum tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

"moda" asta nu s-a incheiat de fapt niciodata.oricand se va gasi un pustan care se crede hacker(desi de fapt e un dobitoc) care va trimite astefel de mailuri poate,poate va agata vreun credul.

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput