hai sa aberam!
„O majorare salariala nu este nici macar în folosul angajatilor“ spune Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu , intr-un interviu aparut astazi Duminica, 26 Octombrie 2008 in Evenimentul Zilei
si o prietena:
S-o fi gindit simplu ?...cu cit cistigam mai mult , cu atit platim impozite mai mari ?? ...si atunci de ce sa cistigam ?
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
wonderful spune:
Mai,o fi 'stiind' ea ce spune,pt. ca in guvern sunt numai minti 'stralucite' care se gandesc la 'binele' nostru,dar nu ne dam noi seama ca 'estem' prea tontzi.Sa-i lasam pe ai si pe altii sa castige muuuuult si sa fie astfel ...dezavantajati si pe noi sa ne lase in saracia noastra.Ce stampile le-as trage!
GiaDavid spune:
Stampile,w., adica pupici?
Hai sa ca asta e tara unde s-a rasturnat caruta uriasa cu prosti, pardon, destepti care au ajuns in guvern si apai fie vorba ceia, "decat sa dam la altii-invataceilor-, mai bine pastram pt noi" semneaza Guvernul guvernos al Romaniei!
Lorikay spune:
Pai daca majorarea asta nu prezinta nici un avantaj inseamna ca parlamentarii sunt cei mai dezavantajati, saracii.
carmita_baby spune:
super tare, pai cum Doamne fereste o marire salariala sa fie in favoarea angajatilor, ba eu cred ca ar fi mai bine daca ar munci pe gratis, cred ca ar fi mai avantajati
Mello motanelul iubit
gabriella1 spune:
sa-mi dea 100 mil salar lunar si hotarasc io daca ma dezavantajeaza sau nu
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
wonderful spune:
Eu zic sa ne faca sclavi,muncim cu spor in fiecare zi,nu numai in aia de salariu,nu mai platim impozite si alte taxe,nu mai facem greve,ca,deh,ce sa ne mai mareasca?Doar fundul!Si mai zic sa ne faca periodic niste trepanatii,ca sa fim imbecili cu acte in regula.