Buna dimineata!!!
astazi eu fac cinste cu
..cu ocazia schimbarii semnaturii!
ce frumoasa este ziua de miercuri!!!![]()
bagajul meu de spital este aproape gata..mai trebuie sa cumpar irigator si ceva pastile (laxative, entalgice). ieri am inceput sa spal hainutele lui bebe; am cumparat un balsam de rufe de la chicco cu un miros discret, foarte placut. sotul meu cand a venit de la servici si a intrat in casa a spus ca deja miroase a haine de bebelus
. dupa-amiaza ma apuc de calcat!
am comandat si patut de la Babydesign (sa speram ca-l au pe stoc ca la miniblu nu mai aveau mai nimic), am achizitionat salteluta si o trusa completa pentru ingrijirea bebelusului. de asemenea am luat saltelute de schimbat de unica folosinta...am aflat de la prietene ca sunt foarte utile. mai avem de cumparat lenjeria, si cam cu atat ma limitez inainte de nastere!
ne-am hotarat la cadita/masa infasat si carucior ,dar astea le va comanda al meu sot cand eu voi fi in spital!
cam atat despre mine...voi cum va mai descurcati pe ultima suta de metri??? insomnii aveti? spatele doare?
36+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Brie, bine ai revenit acasica cu moro sou
Ma bucur ca e bine Androniki grasuniki, imi imaginez ce fericiti sunteti.

AMALIA

38+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David