Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Diana Felicitari refacere usoara! Sa va traiasca, sa fie sanatos, norocos si cuminte!

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

in primul rand felicitari creatza!!!

eli, te-am luat la crocobauri - sunt pozitiva la streptococ. am sunat in seara asta la ginec si mi-a zis deja sa incep sa iau antibiotice (nici nu am inchis 35 de sapt). dupa cum ziceam si azi de dimineata mai bine sa iasa de acuma decat sa stea pe sestache ascuns si sa apara iara la nastere. oricum tin sa ma laud, am reusit performanta sa obtin antibiotice de la farmacie din BE fara reteta, doar cu promisiunea ca in 2 saptamani ma intorc cu reteta.

mirtha daca tii dieta mea cu "mananca jumate" grija mare ce iti imaginezi ca daca iti imaginezi ca vrei sa mananci un curcan intreg si mananci numai jumate nu cred ca functioneaza. eu mai mancam din farfurii de aperitiv, pe farfuria mare arata trist 2 linguri de mancare.

revin mai tarziu cu alaptatul. oricum nu ma luati pe mine de breastfeeding guru caci eu v-am mai zis, numai la teorie sunt tare

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha doamne fereste! Mai ales ca niciodata nu am vorbit cu ea de cezariana, bebe e intors cum trebuie, sunt sanatoasa, am mai nascut natural si nu e nici prea mare.. Oricum vine bebe zilele astea!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Sper sa nu iti bage din top vreo poveste cu "necesitatea cezarienei" ca sa fie sigura ca te naste inaijte de 06.11. Ca vbin dupa ea cu paru"!

[Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Maria_28 iti multumesc mult pentru urare!

Citat:
citat din mesajul lui maria_28

Amalia, bafta maine la spital, sa fie asa cum vrei tu.

Maria,35+

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Amalia succes maine la control si daca e sa fie mai mult de atat scoatem de pe acum si ...daca nu le bagam la loc si le scoatem cand va fi nevoie
Babyzapi multi pentru tine si bebe Nicolas cel papacios
Cherie draga pe unde umbli , mai povesteste-te despre tine , ce mai faci ?

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Of, Eli numai de asta nu aveai nevoie acum! Am avut si eu la mine in vizita una bucata soacra cand trebuia sa-l nasc pe David..si-a luat concediu si a stat la noi de cand eram pe la sfarsitul saptamanii 39 pana cu o zi inainte sa nasc efectiv...Daaaar, bebe a refuzat sa vina cu ea acolo si s-a nascut 2 saptamani peste termen!
Si uite asa, a plecat ea miercuri acasica si am nascut eu joi!
Sa nu spun ca la vremea aia nu locuiam la tata ca acum...ci cu chirie intr-o GARSONIERA...deci a dormit langa patul nostru pe un fotoliu extensibil.. Si culmea e ca nu e femeie rea si eu nu m-am certat niciodata cu ea..dar atunci.....doamna..ce nervi de fier am mai avut!

si 39+ Luca Gabriel

Pai normal ca nu a iesit David cu ea la voi acasa. Ca n-ati putut sa munciti si voi la o declansare a nasterii , nici bai fierbinti cu spuma nu cred ca ati avut parte.

Nu va mai amarati cu soacrele. La Ana s-a luat de noi ca de ce ne trebuia copil, in timpul sarcinii nu m-a sunat vreodata sa ma intrebe de sanatate. In schimb cand am nascut a venit la spital si a vazut copilul inainte mea, vai ce m-am ofticat. Si s-a mai bagat si la numele fetei. Si ce credeti ca i-a trecut prin cap ca nu a procedat corect, eu una sunt convinsa ca nu s-a gandit la mine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Criss esti o draguta! Multumesc frumos! E foarte posibil sa ne vedem in aceeasi formula...2 in 1 si maine..dar va anunt!

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Amalia succes maine la control si daca e sa fie mai mult de atat scoatem de pe acum si ...daca nu le bagam la loc si le scoatem cand va fi nevoie
[
Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Otilia cata dreptate ai! Si la varsta aia...22-23 de ani...deh, iti dai seaman ca numai la asta ne statea capul, plus ca eram proaspat casatoriti si noi nu statusem impreuna inainte de casatorie...

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Pai normal ca nu a iesit David cu ea la voi acasa. Ca n-ati putut sa munciti si voi la o declansare a nasterii , nici bai fierbinti cu spuma nu cred ca ati avut parte.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Saru mana mult fetele pentru aprecieri...eu oricum va dati seama ca il vad frumos...cum altfel, soata e turbat evident dupa el. Nu mai stiu cine a intrebat daca mananca tzitzi...ideea e ca a stat in matenitate 10 zile in care a fost hranit cu biberonul, iar cand am ajuns acasa, am constatat ca nu e incantat deloc de tzitzi, eu nu am sfarcul la fel de mare ca la biberon si chestia asta il frustreaza la maxim, desi curge mai bine ca la biberon. Si se inroseste de plans...si prefer sa ma mulg (ora Milka si Fulga reloaded) si sa ii pun in biberon, si el sa pape de acolo. Sincera sa fiu, sunt mai incantata asa ca am controlul asupra cantitatii pe care o mananca. Da...adevarat e fff obositor cu mulsul, incalzitul...etc...dar ce conteaza cand iti tii minunea in brate???

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr

Cine-si seful la voi in casa, tu sau el?
E suficient de mare ca sa poata suge si cel mai important acu mstie cand ii este foame numai ca el asociaza foamea cu biberonul si nu cu sanul.
Sa-ti spun cum a decurs la mine prima noapte acasa cu Ana. Ea avea 5 zile, eu in plina febra a laptelui cu sanii angorjati, plini, tari, durerosi. N-a vrut mai deloc sa suga, toata noaptea a plans. Si eu pe langa ea plangeam de durere, de somn, de operatie. Mama mi-o aducea sa o mai incerc cu sanul ea sugea putin si gata. Intr-un final i-am dat ceai de colici, l-a papat repede si am adormit toate vreo 3 ore. Ei ceaiul i-a umplut burta dar nu a tinut de foame asa ca la trezire a supt de m-a vindecat de febra laptelui.
Atunci insa nu mi-am dat seama ca ea face asa ca a fost invatata la spital cu biberonul. Pentru ca o singura data am vazut ca i-au dat lapte, de alte dati nu stiam, plus ca eu mergeam regulat la alaptat si sugea la san. Eu am fost convinsa ca o doare burtica si am procedat ca atara, ca de supt stiam din spital ca poate sta 30-40 de minute la san, asa statea la colostru.
Si confirm si eu ce spunea Amalia, au perioade, pusee de crestere cand nu le mai ajunge si vor sa suga la fiecare ora, 2-3 zile trec asa pana se regleaza iar productia la noile necesitati.
Trebuie sa fii foarte incapatanata ca sa reusesti, bafta!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Creatza, felicitari pentru bebe Tudor, sa fiti sanatosi si sa te refaci repede!!!!!

Abia astept sa va dau si eu un mesaj asemanator...apropos de programarea mea (ca as fi urmatoarea pe lista de cezariene), m-a sunat medicul meu astazi si mi-a sugerat sa o amanam cu o zi, adica duminica, pe 2 noiembrie, pentru ca as beneficia asa de cea mai buna tura de medici pe anestezie si pe neonatologie...si dupa ce m-am consultat si cu al meu, am ajuns la concluzia ca este mai important sa fie cea mai buna echipa de medici acolo, decat sa tin eu cu dintii de ziua de sambata doar pentru ca ma pregatisem sufleteste pentru ea...

Asa ca le rog pe fetele care fac modificari in lista sa imi schimbe data cezarienei de pe 1 pe 2 noiembrie.

Mirtha, draga mea, m-am gandit si razgandit de o mie de ori cu privire la tipul de nastere, insa am prea multe frane si prea putina putere emotionala ca sa astept nasterea naturala...mi-ajunge cat am stat cu sufletul la gura pentru Diana, ieri, si pentru tine acum cateva zile...noroc ca ati avut travaliu rapid...glumesc...de fapt, stii care este problema mea cea mai mare...ca decizia asta o implica si pe fiica-mea, iar daca organismul meu de aproape 37 de ani nu va face fata asa cum trebuie si o va afecta pe ea in cel mai mic grad, nu o sa mi-o pot ierta prea usor...nu sunt o optimista, din pacate, intotdeauna iau in calcul cea mai proasta varianta posibila pentru ca numai asa ma simt pregatita pentru neprevazut...in concluzie, imi este mult mai usor psihic vorbind sa fac cezariana si sa ma dau pe mana unui medic foarte, foarte bun, care va avea grija si de mine, si de ea...

Am mai vorbit cu Diana, este bine, voioasa...sunt sanse sa o externeze maine, insa numai daca bebe nu face icter...nu de alta, dar ar da ceva semne...imi spunea ca este in plin proces de acomodare cu Tudor, pentru ca nu s-a vazut niciodata mama de baiat...are colostru si i-a dat sa pape...si o cam doare epiziotomia...

Va doresc o seara frumoasa,
Diana

37+ Sonia

AMR 4 zile

Mergi la inceput