Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Deci am venit de la plimbare...nu am mai pierdut dop inca, dar era sa fac pp pe mine in lift, ca de deh, in parc nici macar wc-uri ecologice nu sunt si cu Bia alergind pe acolo eu nu am unde sa fac treaba mica...mai am avut si niste intepaturi in col nasoale, cind am alergat dupa ea prin parc!
Amalia esti tare cu adveture teamul tau cu doctorita...las ca nasti pina pleaca ea si scapi de o grija!
Hera sa nu te plimbi mai mult ca mine sa nu nasti inaintea mea!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

LEELOO bine ai revenit! Puiutul tau e un scump! Delicioase poze! Chiar ma gandeam ca pana la urma ai nascut pe 13, cum ai vrut, chiar daca in alta luna!

DIANAfelicitari! Sa-ti traiasca minunea si tie refacere rapida!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

LEELOO bine ai revenit! Puiutul tau e un scump! Delicioase poze! Chiar ma gandeam ca pana la urma ai nascut pe 13, cum ai vrut, chiar daca in alta luna!

DIANAfelicitari! Sa-ti traiasca minunea si tie refacere rapida!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fetelor, multumesc pt felicitari Slava Domnului ca este totul bine!
Si eu doresc tuturor fetelor, nasteri usoare si copii sanatosi
Leloo, l-am vazut pe bebe, scump foc.
Loren@, si eu cam sufar de pipi la varsta asta mare a sarcinii, si ma dispera parcurile care nu au wc-uri ecologice. de ex. Kiseleff, unde imi place f mult, ies mult cu Andreea pe acolo, dar nu este decat un wc cu plata, in capatul celalalt al parcului, si de abia ma duc pana acolo. Ultima data cand am fost la wc-ul ala, care e langa tarcul de caini, m-am speriat, era un caine cam fioros, in libertate, care latra tare, venea dupa tine, chiar mi-a stat inima pe loc, Andreea a inceput sa planga...eram cu ea in brate, m-a aprostrofat o femeie, ca ce am etc etc...

Hai ca mai avem putin...ce trece timpuul!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

da-i cu biciul mai tare, sa simta. ooofff, soacrele astea de ce or fi asa acre?

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

amalia zi asa 'problema' sa vezi tu cum nasti tu maine...si parca o mai vad si pe loren@ asa sa nu treaca ziua degeaba
dandusa zi asa bb mare...Doamne ajuta asa sa fie...numai cat m-am luptat pt el
va spusai ca sunt cu soacra deja ma dispera...imi vine sa ii dau na n sa vezi ce face pe afectata domle sa mergem la doctor sa numai stam sa il scoata pe copil daca tot am pierdut dopul sa nu imbolnavesc ocpilul daca il infectez......aha bine copilul....dar eu element neglijabil...abia asteapta sa vada copilul ca eu pot sa dau coltul al naibi daca ii intereseaza soarta mea...uffff asa m-am enervat.....
eu astept analizele de la craiova se pare ca mi-au iesit niste crocodile pe acolo......abia astept faxul sa vad exact cu ce se mananca..nu era de mirare ca ma doare burta si am pierdut si nitel dop, de la infectia cu pricina....uff
37+Dimitrie

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

fetelor am vorbit cu Isa (babyzapilica noastra). e bine, e inca la spital pentru ca beneficiaza de gratuitate la "cazare" si prefera sa stea aproape de bebe.n-o mai doare opreatia si nici sanii, doar ca-l vrea pe bebe acasa, e de inteles, nu? bebe e bine, a inceput sa manance cu biberonul, pe zi ce trece papa mai multi ml de laptic asa incat toata lumea e optimista. spune ca in ritmul asta in 2-3 zile il vor scoate din incubator si dupa, daca ia suficient in greutate ii vor lasa sa plece.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Andreyutza multumim mult pentru vestile referitoare la Babyzapi! Ma bucur mult ca si-a revenit, iar bebe a inceput sa pape cuminte!
Sa va ajute Dumnezeu sa veniti cat mai repede amandoi acasa!

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

fetelor am vorbit cu Isa (babyzapilica noastra). e bine, e inca la spital pentru ca beneficiaza de gratuitate la "cazare" si prefera sa stea aproape de bebe.n-o mai doare opreatia si nici sanii, doar ca-l vrea pe bebe acasa, e de inteles, nu? bebe e bine, a inceput sa manance cu biberonul, pe zi ce trece papa mai multi ml de laptic asa incat toata lumea e optimista. spune ca in ritmul asta in 2-3 zile il vor scoate din incubator si dupa, daca ia suficient in greutate ii vor lasa sa plece.

31+

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Nebunica, bravo pt vestile bune! Sa inteleg ca bb e asezat bine?

Da, Bertha, e asezat in pozitia buna, am avut dreptate cand am zis ca a coborat si burta, acum sa vedem cand vrea el sa vina

Fetele, ma speriati cu soacrele astea, la noi socrii mei vin peste 2 saptamani sa ne ajute in primele 2 luni, chiar ma felicitam pentru idee, la cat de panicoasa sunt, ma bucur sa mai fie cineva pe-aici pe care sa ma pot baza. Soacra e o dulceata de femeie, are ea ideile invechite dar nu si le impune, daca eu vreau sa fac in felul meu, ea nu se baga peste mine. Spre deosebire de mama, care ar vrea sa facem numai cum stie ea Sper sa nu-mi schimb parerea si despre soacra, ca avionul scrie pe ei in doi timpi si trei miscari

Foarte utile sfaturile despre alaptat, aici la cursul prenatal ne-au spus ca pentru bebelus e mult mai usor sa manance la biberon, nu e nevoie sa depuna mult efort, de-asta nu recomanda nimeni biberonul, ci sanul din primele minute, altfel bebelusul bineinteles ca va refuza sanul. Orice altceva e nevoie sa dai( calciu sau vitamina D) se da cu lingurita sau cu pipeta. Eu am urmat sfaturile moasei si nici macar nu am cumparat biberoane, ma tin tare pe pozitie pentru ca vreau sa alaptez exclusiv. Sa vedem daca socoteala de-acasa se potriveste cu cea din targ.

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alra mah de nu m-ai facut sa rad cu lacrimi...
andreyutza multumesc...si multumim si de info legat de iza...ne bucuram enorm cand auzim vesti bune
loren@ zi asa numai cazu dop...ai fi si tu sigilata bine ca anca
bah am vorbit cu doca era foarte relaxata cand i-am zis de rz a zis ca nu enimic grav tratam dupa ce iese bb...si ne asteapta la cel mai mici dureri regulate...a i-am zis si de dop si a zis ca e normal de la varsta asta a sarcinii sa mai para cate o bucatica sau bucata de dop...deci cu calm..nene mult calm cat cuprinde
in alta ordine de idei am fost la mf si am doar 74 kg ..plecand de la 57...faceti calcul...la mine da cu virgula :))
cat despre nebuna...tot nebuna help deabea maine pleaca.......pana maine capul calendar la fata
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana mi-a trimis un mesaj primit de la Creatza:

"Astazi la 9.40 am, am nascut si eu. BB Tudor are 3450 gr, 52 cm si e sanatos, frumos si urlacios. Nasterea a fost prin cezariana la 38 de saptamani."

Felicitari mamico, refacere usoara si laptic din plin! Sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos, norocos si cuminte!

Imi cer scuze dar am vazut mai tarziu mesajul, nici macar nu stiu daca ati fost anuntate ca imi merge greu forumul la servici.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput