Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

O sa plek si eu la plimbare........ poate imi cade si mie dopul....sa faca cale libera la bebe.......sa nu care cumva sa nasca Lorena fara mine

38+5 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha ce bine ca poti sta linistita saptamana asta!
E bine ca e puiul la bunici, poate sa zburde si el in voie, iar tu poti sta linistita. Cu plictisul..te cred...sufar si eu de asta...dar te asteptam pe aici sa ne "plictisim" impreuna!

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Madutza, Darius e la Craiova, sapt asta au vacanta si abia il asteptau bunicii. Bine ca n-a fost ieri acasa, nu stiu cum ma descurcam cu el, in starea in care eram. As mai avea destule de facut prin casa, da' stau cuminte in pat, cand amortesc ma mut la calculator, ma cam plictisesc, dar asta sa fie problema.
Tu in ce sens nu te-ai simtit bine?

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Hai Amalia ca eu cred ca o sa scapi maine. Adica ca-ti vei tine puiutul in brate. Ce frumos. Tu cand faci 40 sapt?Parca pe 2 nov ziceai nu?

38+5 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Sa va povestesc...am sunat si eu doctora mai devreme sa fiu sigura ca a ramas sa ne vedem maine dimineata..ca nu-si noteaza programarile pe care si le face la spital si vorbisem cu ea acum 2 saptamani la ultimul control. I-am adus aminte ca mi-a spus sa vin si cu bagajul "daca o fi nevoie de el"...si a ramas sa ne vedem maine dimineata inainte de ora 8. Buunn...
Dupa care sun sa vorbesc cu fetele mele de la birou, si una din ele este cea care mi-a facut legatura cu doctora aceasta si mi-a spus ca suna si ea azi sa o programeze pe mama ei la un control. M-a sunat inapoi sa-mi spuna ca la cabinetul particular nu mai are locuri pana pe 17 noiembrie, si ca intra in concediu de pe 6 noimebrie pe 17...pe mine m-a sarit cu informatiile astea, probabil ca s-a gandit ca "ma naste" ea pana atunci.
A ramas ca o s-o vada pe mama ei joi, ca "maine are o problema dimineata" si garzi nu mai face pana pe 17..."problema" oi fi eu?. M-a amuzat tare, asa ca acum chiar sunt curioasa ce se va intampla maine dimineata. Oricum termenul meu e pe 2 noiembrie..pana pleaca ea pe 6 mai este timp..si cum nasterile astea naturale decurg uneori repede la a doua nastere..ma astept si sa nasc cu alt doctor pana ajunge ea...asa ca am luat in calcul toate variantele..."just in case"

Ma duc sa ma uit in bagaj ce mi-am pus ca am si uitat .
Am zis ca astept sa-l culc pe David la pranz sa mai trag si o mancarica...nu de alta, dar sa-mi aduca si mie cineva maine ceva cald si mai repede ca eu sufar de foame, daca o fi nevoie..pana pregatesc ei ceva

si 39+ Luca Gabriel

Deci e posibil sa fi ajuns "problema"
F bine ca stai linistita si nu te impacientezi. Cred ca dr nu ti-a spus fie ca a uitat, fie ca nici nu-i trece prin cap ca n-o sa nasti pana pe 6, poate a considerat ca e o informatie care nu te afecteaza deloc. Abia astept sa vedem ce se intampla maine! Spor la gatit!

poze

Mergi la inceput

Flowers ai sa vezi ca la momentul potrivit, o sa te remontezi singurica! Numai gandul la puiuta mica din burtica si te va ajuta sa treci peste orice fel de temeri!

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Fleicitari Mendy, Mav si Diana pentru minunatiile voastre.Recuperare rapida si laptic mult.
Diamisha iti multumesc pt informatiile despre cezariana.
Amalia te invidiez pentru temperamentul tau.
Eu sunt f panicoasa si ma influenteaza fiecare poveste de nastere pe care o citesc. Simt cum ma apuca niste dureri.........false.
Scot si eu majoretele pentru Creatza

Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Bertha ce bine ca poti sta linistita saptamana asta!
E bine ca e puiul la bunici, poate sa zburde si el in voie, iar tu poti sta linistita. Cu plictisul..te cred...sufar si eu de asta...dar te asteptam pe aici sa ne "plictisim" impreuna!

si 39+ Luca Gabriel

De-ai sti cate imi programasem sapt asta sa fac...incepand cu curatenia in casa si teminand cu iesiri in oras si la cumparaturi...acum stau cuminte si nu spal decat vasele. Nu-mi place deloc situatia, ca eu-s agitata din fire, da' stau cuminte-cuminte acum

poze

Mergi la inceput

Da, Hera, pe 2 noiembrie am DPN-ul! Eu abia astept sa-l intalnesc..asa ca daca o fi sa ne vedem maine, abia astept!

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Hai Amalia ca eu cred ca o sa scapi maine. Adica ca-ti vei tine puiutul in brate. Ce frumos. Tu cand faci 40 sapt?Parca pe 2 nov ziceai nu?

38+5 zile Lorena Elena

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Gata eco!!! Toate bune si frumoase, bebe nici un semn ca ar vrea sa vina, l-au cam chinuit moasele alea incercand sa vada cum e pozitionat, ca la sfarsit tot cu ecograful sa se lamureasca

Olivia, Amalia, Bertha, Elilov

Ma duc sa citesc ce-ati mai scris de aseara, albinutelor

De Creatza nu se mai stie nimic?

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Dandusa eu mai am 2 frati acasa..unul mai mare decat mine cu 10 ani, unul mai mare cu 8. Cel cu 8 ani mai mare este nascut fix de 4 iulie cand sunt nascuta si eu! Nu-ti spun cat de bine semanam ca firi si cat de bine ne putem intelege! Ca sa nu spun ca fiind atat de apropiati, nu ne-a deranjat niciodata ca mama ne facea un tort comun la aniversare (ca oricum n-ar fi avut saraca din ce sa faca doua )...asa ca cine stie!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Creatzaaaaa[majaoreta]

Diamisha,
ambele minuni au fost concepute pe 8 Februarie,cu acelasi UM,25 Ianuarie...ma simt binecuvantata pentru acest lucru...am senzatia ca-s mamica de gemeni desi au doi ani diferenta intre ei si cine stie cate zile...chiar sant curioasa...
as fi putut sa programez cezariana pe 1,mai ales ca uriasul meu este la termen si-i si bufla,dar am zis ca-i mai frumos sa-si aleaga singur destinul...si are termen pana pe 2,altfel nu mai merge...
ai dreptate,ziua Crinutei este sambata,cred ca de la must mi se trage
f interesante info despre cezariana
Criss,
nu am experimentat astfel de dureri,chiar nu stiu ce sa zic...
Eli,
ti-am vazut burtica,da' stiu ca si tu ascunzi un bb urias zau...f frumoasa burtica

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Dandusa , Bertha da ca si tine simt durerile musculare la suprafata nu in burtica , acum stau si eu intinsa in pat ca asa nu ma doare prea tare , sa vad poate ma mai lasa ca bebelina e linistita nu se agita se mai intinde si ea cate un pic din cand in cand
Amalia oare sa incepem sa pregatim pampoanele ?

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput