Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

amalia zi asa 'problema' sa vezi tu cum nasti tu maine...si parca o mai vad si pe loren@ asa sa nu treaca ziua degeaba
dandusa zi asa bb mare...Doamne ajuta asa sa fie...numai cat m-am luptat pt el
va spusai ca sunt cu soacra deja ma dispera...imi vine sa ii dau na n sa vezi ce face pe afectata domle sa mergem la doctor sa numai stam sa il scoata pe copil daca tot am pierdut dopul sa nu imbolnavesc ocpilul daca il infectez......aha bine copilul....dar eu element neglijabil...abia asteapta sa vada copilul ca eu pot sa dau coltul al naibi daca ii intereseaza soarta mea...uffff asa m-am enervat.....
eu astept analizele de la craiova se pare ca mi-au iesit niste crocodile pe acolo......abia astept faxul sa vad exact cu ce se mananca..nu era de mirare ca ma doare burta si am pierdut si nitel dop, de la infectia cu pricina....uff
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amalia, asa si la mine, mai am un frate mai mic si o sora mai mare, sunt 11 ani diferenta intre ei si sunt nascuti in aceeasi zi, ba mai mult, si in aceeasi zi a saptamanii Si la ei se purta un singur tort si din motive economice (de unde naiba atatea oua?!) si din motive practice, ca-s nascuti pe 2 ianuarie si deja eram cu totii imbuibati cu bunatati

Criss, la mine durerile mari apareau cand imi dadeau bbelina cate un ghiont. Stai cuminte in pat!

Nebunica, bravo pt vestile bune! Sa inteleg ca bb e asezat bine?

Eli, nu te mai stresa tu din pricina soacrei! Daca vezi ca nu sta in banca ei, nu-i mai spune detaliile, ce treaba are ea cu dopul tau?! Sunt sigura ca o intereseaza soarta ta, da' asa mai fac oamenii catoedata, mai dau cu nuca in perete, incearca sa nu te superi.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Povesti cu soacre am si eu ,mii. Asa ca de data asta am spus "pass" si soacrei si mamei (ca sa nu existe discutii). Poate o sa-mi fie un pic mai greu la inceput , dar psihic -mult mai bine.O sa fac ce , cat si cum vreau EU.

Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eli, tu despre ce crocobauri vorbesti?

eu nu am sunat inca la ginec pt proba de secretie - adica am sunat da nu am gasit-o pe madam si apoi am uitat.

amalia, super tare faza cu mi-am facut de mancare ca sa am ceva cald daca ma ia la spital da' chinezu ce are, fato??

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of, Eli numai de asta nu aveai nevoie acum! Am avut si eu la mine in vizita una bucata soacra cand trebuia sa-l nasc pe David..si-a luat concediu si a stat la noi de cand eram pe la sfarsitul saptamanii 39 pana cu o zi inainte sa nasc efectiv...Daaaar, bebe a refuzat sa vina cu ea acolo si s-a nascut 2 saptamani peste termen!
Si uite asa, a plecat ea miercuri acasica si am nascut eu joi!
Sa nu spun ca la vremea aia nu locuiam la tata ca acum...ci cu chirie intr-o GARSONIERA...deci a dormit langa patul nostru pe un fotoliu extensibil.. Si culmea e ca nu e femeie rea si eu nu m-am certat niciodata cu ea..dar atunci.....doamna..ce nervi de fier am mai avut!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra am ras cu lacrimi...David radea si el saracul de rasul meu...si uite asa mi-am intins eu si machiajul pe fata si am lasat si un copil nelamurit de ce am ras amandoi...ca nu am cum sa-i explic!

Citat:
citat din mesajul lui alra

amalia, super tare faza cu mi-am facut de mancare ca sa am ceva cald daca ma ia la spital da' chinezu ce are, fato??

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha pai tu nu sti povestea cu soacra mea...si nu glumesc cand zic ca asa si-ar dori sa dispar de pe fata pamantului
amalia
alra pai am primit domle analiza si sa vezi ce crocobauri aveam candida si cand vb cu individa zici ca gata gata e ceva grav bine ca nu am strptococul b ...bine este tratabila
37+Dimitrie

Mergi la inceput

nu rade ca pe mine amor de mi vida ma trateaza cu chinez sau cartofi prajiti ori de cate ori nu sunt in stare sa fac ceva decent de mancare. cand am fost cu laura in spital si-a oferit aceleasi tratatii lui, asta ca completare la ce mai ciugulea din mancarea mea de la spital. ca mandea supica nu serveste la pranz si cum pranzul se dadea la 11.30 nici tot felul 2 nu prea imi intra. prb era ca se invatase cu narav si voia sa impartim chiar daca eram intr-o zi cu foame.

acu noroc ca vine maica-mea ca facea laura bube de la atatia cartofi prajiti si sosuri chinezesti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
alra pai am primit domle analiza si sa vezi ce crocobauri aveam candida si cand vb cu individa zici ca gata gata e ceva grav bine ca nu am strptococul b ...bine este tratabila
37+Dimitrie

pai si cu candida te lauzi tu mai fato??
io cu streptococu v-am mai zis, nici nu stiu daca nu e bine sa mi-l gaseasca, asa stiu ca imi da antib si scap sigur de el decat sa nu il gaseasca si sa se "instantieze" la nastere.

mai, pune soacra aia la punct. asculta aici de la fata, dezvolta-ti o isterie congenitala ca oamenii tind in general sa fie mai atenti cu nebunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Saru mana mult fetele pentru aprecieri...eu oricum va dati seama ca il vad frumos...cum altfel, soata e turbat evident dupa el. Nu mai stiu cine a intrebat daca mananca tzitzi...ideea e ca a stat in matenitate 10 zile in care a fost hranit cu biberonul, iar cand am ajuns acasa, am constatat ca nu e incantat deloc de tzitzi, eu nu am sfarcul la fel de mare ca la biberon si chestia asta il frustreaza la maxim, desi curge mai bine ca la biberon. Si se inroseste de plans...si prefer sa ma mulg (ora Milka si Fulga reloaded) si sa ii pun in biberon, si el sa pape de acolo. Sincera sa fiu, sunt mai incantata asa ca am controlul asupra cantitatii pe care o mananca. Da...adevarat e fff obositor cu mulsul, incalzitul...etc...dar ce conteaza cand iti tii minunea in brate???

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr

Mergi la inceput