Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mada, am fost ieri la Iosup, dar aprogramarea o aveam facuta de acum 2 luni.Mi-e greu sa cred ca la CMU gasesti ceva liber la el, incearca insa la Fortis, acolo e mult mai usor.Eu merg la CMU pt ca acolo am asigurare, dar daca tu oricum platesti eco, incerca la FORTIS.Eventual suna-l pe el direct, daca nu reusesti altfel.Tu cum esti? Ce face burtica? Pupici pt Ilincuta ( PS: frumoase pozele cu voi 2 + burtica)

Roxanag
, sunt tare draguti Alexandra si Andrei.Cred ca o sa fie nebunie cu 2 copii, daca acum e dezastru cu atatea jucarii si cu un singur copil.Va pup si va SMS cd nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

FELICITARI MAV !BINE AI VENIT PE LUME ANTONIO !

FELICITARI DIANA !BINE AI VENIT PE LUME TUDOR !

CREATZAAA

Cata_miky, leloo baieteii vostri sunt niste scumpi!

Alexa mami, molipseste-te de la Amalia pliiizz! Adica fii calma ca sa nu il agiti pe BB!

Fetelor, pana acum s-au nascut 9 baieti si 5 fete! Raman cavalerii fara pretendenti!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

cata_myky, leeloo, m-am delectat cu pozele bebeilor vostri, sunt asa scumpi!! Sa fie sanatosi si papaciosi!

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Chiar asa fetelor, de Creatza nu stie nimeni, nimic?
Haide CREATZA cu vesti bune!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau burtici si mamici
Leeloo bine ai revenit , sa va traiasca bebe Damian si sa va bucurati de el

Bertha tu parca mai erai cu dureri de abdominale ca de febra musculara ?!
Pe mine de aseara ma tot doare asa burta (partea superioara ) si e tot intarita burtica , iar daca incerc sa tusesc ma doare parca as fi facut 200 abdomene . Voi ati mai patit asa?

HAIDE CREATZA

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Na ca am uitat sa schimb semnatura , desi nu mai sunt sigura cate saptamani am , acelasi dr. mi-a zis cam 8 luni ca am 36 sapt. dar la ultima eco ca am doar 35 sapt. in evolutie . Asa ca las totusi numerotarea de pana acum

Criss 36+

Mergi la inceput

Sa va povestesc...am sunat si eu doctora mai devreme sa fiu sigura ca a ramas sa ne vedem maine dimineata..ca nu-si noteaza programarile pe care si le face la spital si vorbisem cu ea acum 2 saptamani la ultimul control. I-am adus aminte ca mi-a spus sa vin si cu bagajul "daca o fi nevoie de el"...si a ramas sa ne vedem maine dimineata inainte de ora 8. Buunn...
Dupa care sun sa vorbesc cu fetele mele de la birou, si una din ele este cea care mi-a facut legatura cu doctora aceasta si mi-a spus ca suna si ea azi sa o programeze pe mama ei la un control. M-a sunat inapoi sa-mi spuna ca la cabinetul particular nu mai are locuri pana pe 17 noiembrie, si ca intra in concediu de pe 6 noimebrie pe 17...pe mine m-a sarit cu informatiile astea, probabil ca s-a gandit ca "ma naste" ea pana atunci.
A ramas ca o s-o vada pe mama ei joi, ca "maine are o problema dimineata" si garzi nu mai face pana pe 17..."problema" oi fi eu?. M-a amuzat tare, asa ca acum chiar sunt curioasa ce se va intampla maine dimineata. Oricum termenul meu e pe 2 noiembrie..pana pleaca ea pe 6 mai este timp..si cum nasterile astea naturale decurg uneori repede la a doua nastere..ma astept si sa nasc cu alt doctor pana ajunge ea...asa ca am luat in calcul toate variantele..."just in case"

Ma duc sa ma uit in bagaj ce mi-am pus ca am si uitat .
Am zis ca astept sa-l culc pe David la pranz sa mai trag si o mancarica...nu de alta, dar sa-mi aduca si mie cineva maine ceva cald si mai repede ca eu sufar de foame, daca o fi nevoie..pana pregatesc ei ceva

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Loren@ nu te lasi......cate un pic, pic, pic...cate-un pic, pic, pic...
Imi place tare mult de tine, asa stare de spirit sa tot ai! Plimbare placuta!

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Am mai pierdut nitel dop...nesemnificativ, dar vad ca pastrez ritmul! Fug la plimbare, ne auzim pe la prinz!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Creatzaaaaa[majaoreta]

Diamisha,
ambele minuni au fost concepute pe 8 Februarie,cu acelasi UM,25 Ianuarie...ma simt binecuvantata pentru acest lucru...am senzatia ca-s mamica de gemeni desi au doi ani diferenta intre ei si cine stie cate zile...chiar sant curioasa...
as fi putut sa programez cezariana pe 1,mai ales ca uriasul meu este la termen si-i si bufla,dar am zis ca-i mai frumos sa-si aleaga singur destinul...si are termen pana pe 2,altfel nu mai merge...
ai dreptate,ziua Crinutei este sambata,cred ca de la must mi se trage
f interesante info despre cezariana
Criss,
nu am experimentat astfel de dureri,chiar nu stiu ce sa zic...
Eli,
ti-am vazut burtica,da' stiu ca si tu ascunzi un bb urias zau...f frumoasa burtica

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Bertha tu parca mai erai cu dureri de abdominale ca de febra musculara ?!
Pe mine de aseara ma tot doare asa burta (partea superioara ) si e tot intarita burtica , iar daca incerc sa tusesc ma doare parca as fi facut 200 abdomene . Voi ati mai patit asa?

Criss 35+

IO, io eram aia. Inca mai sunt da' mult mai putin. Pe mine ma durea toata burtica, de fapt muschii abdominali, la suprafata, nu in interior. Nu puteam sa merg, sa ma asez in pat, sa stranut, sa tusesc sa rad, sa ma aplec...o epava, ce mai. Am fost la dr, mi-a dat tratament, dupa-amiaza a fost putin mai bine, desi puteam sta numai pe partea stanga. Daca incercam sa ma intorc pe dreapta, imi venea sa tip de durere. Peste noapte au mai cedat durerile, acum e mai bine.
Daca persista, eu cred ca ar fi bine sa te mergi la dr, vede cum esti si-ti spune ce e cazul sa faci. Oricum, e mai bine decat starea asta de nesiguranta. Daca poti, incearca sa stai intinsa.
Mai tine-ne la curent!

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput