Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

multumim de informatii. chiar bine de stiut. si...putin mai linistitor.

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Neaza, ladies!

Leeloo, Cata_myky, sa va traiasca flacaii, sunt foarte dragalasi!! Ma uitam la poze si iarasi m-am emotionat cand i-am vazut pe tatici cu copilashii...nu stiu de ce, dar aceasta ipostaza parca imi arata fata umana a barbatilor ...

Mirtha, aia-i burta dupa 10 zile de la nastere???? Hai, ma, ca in doua saptamani nu se va mai vedea nimic...ai vazut ca Eva seamana cu tine?? Esti cam topita dupa ea...

Dandusa, ziua Crinutei este sambata, nu vineri...si stiu bine pt ca va fi si ziua fiica-mii ...da' cum ai facut tu ca sa nasti si, implicit, sa procreezi copiii in aceeasi perioada a anului?...ca sunt mari sanse sa il nasti pe Raducu tot pe 1 nov....daca ma uit putin la calendar, sunt copii facuti de Valentine's Day, nu? La noi s-a nimerit de Dragobete...

O sa va mai spun cateva informatii pe care le-am aflat de la dr meu aseara, zic eu interesante mai ales pentru fetele care fac cezariana...l-am rugat sa-mi explice in amanunt cum e cu operatia asta si cat de invaziva este...si am aflat ca tehnica s-a schimbat foarte mult in ultimii ani si ca s-a ajuns la asa-numita cezariana "blanda"...adica, se foloseste bisturiul electric (care ajuta mult la coagularea sangelui in urma taieturii) si se taie doar pielea si o mica parte din tesutul gras de dedesubt...urmatoarele straturi, inclusiv muschii abdominali si peritoneul se dau la o parte cu mana, nu se mai taie...doar uterul se mai desface, dar si asta se face intr-un mod mai fin, adica se gaureste cu o pensa boanta si se desface cu degetele butoniera facuta doar atat cat este nevoie pentru ca sa iasa capul copilului cu putin efort...

Pe mine una, m-a mai relaxat aceasta informatie si m-am gandit sa o impartasesc cu voi...asa imi si explic de ce se refac atat de repede fetele dupa cezariana...altadata, se statea in spital o saptamana intreaga cel putin, daca nasterea avea loc prin cezariana...

Va doresc o zi frumoasa, cu vesti bune!

Diana

37+ Sonia

AMR 5 zile

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

BraveGirl, bine ca bebelina e bine. sa mai stea acolo, in burtica macar 2-3 saptamani.
leeloo ce ingeras frumos si zambaret aveti!!
loren@, se vede treaba ca o astepti pe Hera ca sa nasteti impreuna.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Mamiseli_11

Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Am mai pierdut nitel dop...nesemnificativ, dar vad ca pastrez ritmul! Fug la plimbare, ne auzim pe la prinz!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

DIANA, FELICITARI SA TRAISCA BEBELE SI SA VA BUCURATI DE EL !!!
CREATZA,sa ai nastere usoara si bebe sanatos si voios!
alexa si pe mine m-ai uitat,smechero!
dandusa ,hai ca mai e un pic si vine bebe!
monicabo felicitari de vestile bune !Doamne ajuta sa auzim numai de bine!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Miky....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

wndyctygirlsigur ca poti folosi numele...nu e marca inregistrata si mai ales daca ti-a placut, noi l-am luat din Spania...el se foloseste in N in Tara Bascilor dar din pacate nu stiu ce semnificatie are,oricum nu este foarte uzat. Am gasit doar o manastire Santiago de Leyre si o localitate din Marea Britanie cu acest nume dar noua ne-a placut atat de mult ca am hotarat pe loc ca o sa ramana si se si citeste foarte usor de scris la fel...dar cred ca nu ar trebui sa schimbi nimic sa il lasi asa cum este Leyre.Pls explica-mi si mie ce legatura are cu Fecioara Maria, sau mai bine zis ce ai gasit tu despre el.

Te pup...

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Leeloo,sa va traiasca bebele!Am vazut pozele si m-a incantat sa vad cum zambeste el,scumpul!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Diana, felicitari, bb Tudor bine ai venit!

Creatza

Diamisha, merci pt info cezariana... dar oare si la noi la sibiu s-o face asa? O sa intreb si eu dr...

wndy, bine ai revenit tot 2 in 1! Eu te intrebam mai demult daca mai stii ceva de alina alexandra...

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Stie careva ce a facut Creatza? Vesti... este la spital???

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput