test sarcina neconcludent....
Raspunsuri - Pagina 3
marianebuna spune:

E pozitiv!!!!
Acum au inceput alte stressuri, evident... Daca e ok, daca e asezat bine... am inceput sa numar zilele pana cand merg la medic!![]()
Delphinas spune:
FELICITARI MARIA
sa fie intr-un ceas bun. sarcina usoara si bb sanatos si la termen.
poze
Just Me
Morgano spune:
Bravo, Maria, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Ai grija de tine, sper sa ai o sarcina usoara, si desigur un bb sanatos care sa vina la termen.
Ai grija de tine, fa-ti analizele (toate!), odihneste-te, distreaza-te, evita sa te enervezi si sa faci eforturi, si bucura-te de perioada asta minunata si plina de emotii 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
marianebuna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley Ai grija de tine, fa-ti analizele (toate!), odihneste-te, distreaza-te, evita sa te enervezi si sa faci eforturi, si bucura-te de perioada asta minunata si plina de emotii ![]() |
Deocamdata m-a pocnit un somn si o greata impreuna cu vestea, ca nu mai am energie sa ma bucur de ceva... sper sa treaca repede...
O sa-mi fac toate analizele pe care mi le recomanda medicul. Toate-toate ar fi cam multe, nu cred ca mai ramane sange...
simona2 spune:
of of of ...am facut o mare prostie...si acum ma dor ochii cautand si postand...am facut un test de sarcina azi, ziua 11 dupa IA si 12 dupa injectia pt declansarea ovulatiei (ovitrelle de data asta) si mi-a iesit testul pozitiv...liniuta a 2-a e destul de palida, e drept, dar o vad si de la o distanta de 15-20 cm. A mai patit cineva asa...si era sarcina? 
Daca nu avui treaba...sa vedeti ce week-end o sa am...chiar daca incerc un beta hcg maine...nu-mi da nimeni rezultatul pana luni
pls pls pls...raspunsuri "pozitive"![]()