test sarcina neconcludent....
Raspunsuri - Pagina 2
marianebuna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas primesti rezultatul la asta dupa care dupa 48 de ore o repeti sa vezi daca s-au dublat valorile. asa cum a zis si iuca daca a 2 liniuta a aparut in primele secunde/minute clar e bebe...vezi prospesctul in cate secunde/minute trebuie sa interpretezi testul.dupa un anumit timp interpretarea nu mai e valabila. si mie a 2 liniuta mi-a iesit pala si sarcina a fost poze Just Me |
Nu inteleg nici moarta cum functioneaza forumul acesta...
E mai... special decat altele, cred ca nu se vede tot ce scriu...Nu am cronometrat cat a durat pana a aparut linia, dar sigura nu au fost nici secunde nici zeci de minute. Au fost cateva minute, ca sa va faceti o idee a aparut dupa ce a trecut "valul" de urinala testele banda, respectiv dupa ce a fost absorbita urina din "gaurica" la surecheck. Cand din rozaliu zona de test a redevenit albcioasa... Altfel nu se putea vedea...
La eco in cat timp se poate vedea o eventuala sarcina?
unboticutz spune:
maria,eu sunt sigura ca vei primi vesti bune 
mesajele tale apar mai greu pt ca esti moderata. dupa 10 mesaje parca scapi de moderare.
sa nu-i uitam!
marianebuna spune:
| citat din mesajul lui unboticutz maria,eu sunt sigura ca vei primi vesti bune ![]() mesajele tale apar mai greu pt ca esti moderata. dupa 10 mesaje parca scapi de moderare. sa nu-i uitam! ![]() |
Multumesc ca m-ai luminat... Incepusem sa o iau personal...

Sper sa primesc vesti bune... Ooofff, e atat de greu sa astept... oare ma intelege cineva?
Delphinas spune:
maria mesajele tale apar mai greu pt ca nu ai trecut de moderate. dupa 10 mesaje scapi si putem vb in timp real.
daca vei citi prospectul de la test vei vedea ca dupa un anumit timp rezultatul nu mai este elocvent. deci sa zicem ca trebuie sa astepti 5 min sa interpretezi testul, daca ai facut-o dupa 6 min deja nu mai ai ce.
nu vreau sa te sperii dar si eu luna asta am facut la teste...si tot asa...dupa ce trecea perioada in care tb interpretat testul imi aparea a 2 liniuta ceva difuz, sters de tot. dar rusii au aparut.
la eco...doar endovaginala daca iti face, dar nu cred ca se vede. pe la 5s parca se vede. oricum bafta.
iar despre beta hcg afli azi daca esti
sau nu, dar si acesta tb repetat peste 48 de ore sa vezi cum sunt valorile.
si daca crezi ca nu te descurci, nu e o rusine sa intrebi pe cineva specializat de la clinica respectiva sau unde ai facut tu testul sa iti spuna ce si cum.
bafta multa
poze
Just Me
marianebuna spune:
| citat din mesajul lui Delphinas maria mesajele tale apar mai greu pt ca nu ai trecut de moderate. dupa 10 mesaje scapi si putem vb in timp real. daca vei citi prospectul de la test vei vedea ca dupa un anumit timp rezultatul nu mai este elocvent. deci sa zicem ca trebuie sa astepti 5 min sa interpretezi testul, daca ai facut-o dupa 6 min deja nu mai ai ce. nu vreau sa te sperii dar si eu luna asta am facut la teste...si tot asa...dupa ce trecea perioada in care tb interpretat testul imi aparea a 2 liniuta ceva difuz, sters de tot. dar rusii au aparut. la eco...doar endovaginala daca iti face, dar nu cred ca se vede. pe la 5s parca se vede. oricum bafta. iar despre beta hcg afli azi daca esti sau nu, dar si acesta tb repetat peste 48 de ore sa vezi cum sunt valorile.si daca crezi ca nu te descurci, nu e o rusine sa intrebi pe cineva specializat de la clinica respectiva sau unde ai facut tu testul sa iti spuna ce si cum. bafta multa poze Just Me |
As fi intrebat, dar nu ma duc la clinica dupa rezultat, le astept pe fax... Sper sa fie trecute valorile "normale" pe buletin. Sau sa le gasesc pe net... Si, evident, sper sa nu-mi vina cm pana atunci...
Sunt oribila, am vazut ca exista o sectiune pentru probleme psihice, cred ca dau o raita pe acolo...
unboticutz spune:
maria, stai linistita, cred ca toate fetele de pe aici te inteleg perfect. cu toatele am trecut prin momente d-astea.
samburelul tau are nevoie de linistea ta, incearca sa te relaxezi. valorile pe care le vei primi indica o sarcina daca sunt mai mari de 5.
iti tin pumnii!
sa nu-i uitam!
marianebuna spune:
| citat din mesajul lui unboticutz maria, stai linistita, cred ca toate fetele de pe aici te inteleg perfect. cu toatele am trecut prin momente d-astea. samburelul tau are nevoie de linistea ta, incearca sa te relaxezi. valorile pe care le vei primi indica o sarcina daca sunt mai mari de 5. iti tin pumnii! sa nu-i uitam! ![]() |
Morgano spune:
Unde ai disparut Mariuca? Hai cu vesti, de care o fi, suntem langa tine.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)