test sarcina neconcludent....
Buna seara! Am nevoie de un sfat de la cunoscatoare... ![]()
Am cm neregulat, ultima data a venit pe 1.10, in ultimele luni a avut in medie 25 de zile... Am facut sambata dimineata un test de sarcina Barza, la care a aparut o "parere" de a doua liniuta. Am repetat duminica testul cu unul de la alta firma (cred ca ozone). A iesit acelasi lucru. Azi, la fel, cu un Surecheck. Ca sa ma inteegeti exact, nu vreau sa zic ca e mai deschisa decat linia de control, ci ca e aproape transaparenta, aproape inexistenta, dar se vede ca-i acolo (a vazut si sotul meu, eu poate as fi fost nebuna, dar el e mai pragmatic). Adica... nu arata ca un test negativ. Dar nici ca unul pozitiv...
Am fost azi si mi-am recoltat sange, dar dureaaaazaaaa. Eu stau si-mi fac singura ganduri... am auzit ca nu exista test fals pozitiv, dar oare chestia aia se poate numi pozitiv? A mai patit cineva asa ceva?
Raspunsuri
dasalina spune:
Maria, se poate sa fie pozitiv dar cantitatea de hormon din sange sa fie scazuta. Intr-adevar testul de sange te va lamuri. Doamne ajuta sa fie pozitiv si sa te vezi cu bb in brate peste 8 luni! Te pup si sa ne dai de veste!
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png
In asteptarea celor 2 liniutze!
marianebuna spune:
Asta sper, am in total 11 luni de asteptari, incercari etc... Dar mi-e teama sa ma bucur, mi-e teama sa si sper ca inseamna ceva acele liniute... Astept pe fax azi rezultatul la beta hcg - asta daca nu cumva uita aia de la clinica de mine...
Acum stau si ma intreb daca o sa si pricep ceva din el...
Da, stiu, sunt duuusaaaa, de acolo si nick-ul... Dar pur si simplu simt ca nu mai pooooooot!
Un lucru bun e ca inca n-a venit cm...
Delphinas spune:
maria sa de DD sa fie cu ochisori.
daca ai platit pt beta hcg nu cred ca au cum sa uite de tine. trebuie sa repeti analiza in 48 de ore sa vezi daca se dubleaza valorile.
cu siguranta vei intelege rezultatul testului.
poze
Just Me
Morgano spune:
MAria, sa deie Domnu sa fie bb mult dorit.
Eu la ambele sarcini am facut cate 2 teste. De firme diferite. Si totdeauna a doua liniuta era evidentiata, chiar dc era rozalie si transparente. Nu vreau sa-ti dau iluzii, dar dc apare a2a liniuta de la firme diferite, cred ca e bb.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
marianebuna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas maria sa de DD sa fie cu ochisori. daca ai platit pt beta hcg nu cred ca au cum sa uite de tine. trebuie sa repeti analiza in 48 de ore sa vezi daca se dubleaza valorile. cu siguranta vei intelege rezultatul testului. poze Just Me |

S-o repet? Adica nu aflu azi? Asta nu mi-a zis nimeni....
iuca spune:
Maria eu zic ca-i bebe. Dupa cat timp a aparut a doua liniuta? Daca a aparut in primele minute/secunde sigur e bebe. Daca a aparut dupa 15-30 minute, nu cred ca e. La unele teste mai apare o liniuta mai tarziu.
Si la mine a doua liniuta era foarte pala si la o sapt de intarziere era rozie dar tot nu era ca cea de control.
Eu iti tin pumnii sa fie bebe.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
13+ 

marianebuna spune:
| citat din mesajul lui Ripley MAria, sa deie Domnu sa fie bb mult dorit. Eu la ambele sarcini am facut cate 2 teste. De firme diferite. Si totdeauna a doua liniuta era evidentiata, chiar dc era rozalie si transparente. Nu vreau sa-ti dau iluzii, dar dc apare a2a liniuta de la firme diferite, cred ca e bb. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Erau de la 3 firme diferite... In total 4 teste
Sa dea DD sa fie cum zici....
marianebuna spune:
| citat din mesajul lui iuca Maria eu zic ca-i bebe. Dupa cat timp a aparut a doua liniuta? Daca a aparut in primele minute/secunde sigur e bebe. Daca a aparut dupa 15-30 minute, nu cred ca e. La unele teste mai apare o liniuta mai tarziu. Si la mine a doua liniuta era foarte pala si la o sapt de intarziere era rozie dar tot nu era ca cea de control. Eu iti tin pumnii sa fie bebe. "Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele." Les Brown 13+ ![]() ![]() |
Ce sa zic... la cat de transparenta era, sigur n-a aparut in primele secunde, ci dupa ce a trecut urina a ramas... mai mult de 5 minute, oricum...
Vreo 7-8...
Delphinas spune:
primesti rezultatul la asta dupa care dupa 48 de ore o repeti sa vezi daca s-au dublat valorile.
asa cum a zis si iuca daca a 2 liniuta a aparut in primele secunde/minute clar e bebe...vezi prospesctul in cate secunde/minute trebuie sa interpretezi testul.dupa un anumit timp interpretarea nu mai e valabila.
si mie a 2 liniuta mi-a iesit pala si sarcina a fost
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marianebuna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S-o repet? Adica nu aflu azi? Asta nu mi-a zis nimeni.... |
poze
Just Me