Rahova sau apropiere (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da...ei sunt
pe toate sa aveti un we minunat
noi ne pregatim sa plecam la activitate la scoala

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

karli zi-mi si mie daca a fost aglomerat la Z si daca ai gasit pantalonasi. M-as duce si eu ca vreau sa ii iau piciului niste pantaloni mai grosuti (din aia dubli) si mi-ar placea si o gecuta si...ma rog, mi-ar placea mie mai multe da' mi-e teama ca nu ma mai primeste Cristi acasa.
sa nu mai fii suparata
Monica ptiu ptiu ptiu, ca scuip in san. M-au speriat nitel scheletutii tai. Le dau bomboane cum sa nu! Numai ca asa...virtuale...nu inteleg copiii nimic de ele. Da' cand ne intalnim vin cu bomboanele in buzunar.

Io vreau sa ma laud nitel: in seara asta a adormit piciul meu fara suzeta. Fara suzeta in gura vreau sa zic, ca in maini avea doua. Le-am taiat nitel varful si nu i-au placut deloc. L-am pus la el in patut, i le-am dat (asa cum fac in fiecare seara de altfel, doar ca pana acum cu suzete normale), si l-am lasat acolo, ca de obicei. A marait el nitel, ca il auzeam, dar doar marait, fara plans si intr-un final a adormit. Sa vedem ce o sa patim la noapte, ca el dormea cu zuzele in pat. Le mai cauta, le mai gasea...

Noapte buna tuturor

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutzo mi-l si inchipuiam pe puiutul mic cu suzetele in mana...
Eu i le-am ciopartzit ruxandrei putin cate putin...pana a zis ca s-au stricat si gata...a renuntat la ele...fix la 2 ani

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Daaaaa, asa doarme el. Sa il fi vazut in unele seri avea o suzeta in gura, si cate una in fiecare mana. El pana adoarme se mai joaca nitel cu inelul suzetei, mai da din manuta incetisor si inelul suzetei scoate un zdranganit usor.
Asa am si eu de gand sa fac, sa i le ciopartesc putin cate putin. La astea le-am retezat doar varful si vad ca nu ii plac, le scoate cu limbuta afara.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Buna fetelor va doresc o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mai, ce m-am speriat de scheletei. Le dau si eu bomboane, macar mastile sa le scoata.
Karli, sa nu mai plangi.
Aly, ca sa te consolez, Dani si acum adoarmne cu niste patratele de plastic in mana. El nu a supt suzeta, doar dormea cu ele in mana (avea 2, una in fiecare manuta). Inainte sa mearga la gradi i-am cumparat eu un joc cu piese de plastic care se imbinau si construiai diverse chestii... ei, s-a "indragostit" de niste patratele din plastic si de-atunci... nu s-a mai dezlipit de ele... a dormit cu ele la gradi, le iau cu mine si in concedii... desi atunci nu doarme cu ele, de frica sa nu le piarda, dar i place lui sa le stie langa el.
Inutil sa spun ca pentru ambii baieti, de cate ori plec in concediu, luam si puisorii de perna cu noi... iar Adi are aproape 20 de ani, da? Si acum, cand s-a mutat la C-ta, ultimul lucru pus in bagaj a fost puiul de perna. Concluzia o tragi singura.
Noi am fost sambata la cimitir (si mi-am amintit ca acum un an era un vant si o lapovita de nu-ti venea sa iesi din casa), apoi ne-am oprit sa vizitam Liberty Center... am fost taaaare dezamagiti, fiecare de cate ceva... Dani ca nu sunt magazine de jucarii, eu ca patinoarul e la et.3 si e mititel, plus ca are si o scena unde daca incepe orchestra sa cante, nu mai poti sta in zona de zgomot, sotul ca nu l-am lasat sa stea sa bea o... fiecare cu motivele lui.
Ieri am fost cu Dani la karatele lui, a fost super incantat ca i-a pus sensei manusi de box si l-a lasat sa se bata cu sacul de box... faptul ca a reusit sa nu-si ia una in figura cu sacul ala, e un punct in favoarea lui. Socrela a fost in piata si a luat varza... asa ca azi am activitate vrand-nevrand.
Dar am destul, va las o si la treaba, nu inainte sa va si sa va doresc o saptamana minunata.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Va urez o saptamana usoara si frumoasa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata si de la noi
am aparut pe ecrane,a fost fain,ne-am plimbat pe faleza,am fost la delfinariu,am fost prin centrul vechi al constantei,ce mai....a fost super..ma gandeam asa daca as avea bani multi,multi si sa o tin tot intr-o plimbare,ce mi-ar place,dar visez
si sa o iau in ordine:
MONICA multa sanatate si fericire
DORY ma bucur ca ai reusit cu stomato alexei
LEXI eu ma inscriu la intilnirea din decembrie
VICKY nu m-am intilnit cu dani, dar era superb pe acolo,sa nu iti para rau ca a plecat,e lumea altfel,mai civilizata,mai linistita,mi-a placut
MIRIA din pacate eu nu pot veni si as fi venit cu drag dar este ziua mamei mele,o cheama mihaela
VIO lui mihnea

pupici la toate fetele si va doresc si eu o saptamana minunata

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cristina si restul fetelor, sunteti niste dragute Abia astept sa ne vedem in decembrie!
Monica, tare dulci scheleteii tai!
Noi am avut parte de soare ieri, asa ca am profitat si ne-am plimbat printr-un orasel din Luxemburg, tare frumos. N-am apucat aseara sa incarc pozele pe net, dar cand o voi face, o sa vi le arat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor!
Ne-am intors si noi aseara.
Mirela, ma bucur ca va-ti distrat la constanta.
Vicky, gospodina ca deobicei, eu varza nu pun , unde este lybery plaza?, sa deschis cumva cel de la trafic greu?In legatura cu ziua lui Dani la Piticot eu nu cred ca se merita.Inchiriatul spatiului costa 300 Ron *3h, si 45 Ron /meniu de copil, minim 10 pers.
Alina, bafta la operatiunea scos suzeta.
Karli, eu te inteleg ft. bine in legatura cu plecarea sotului al meu sot a fost toata vara plecat de acasa cate 3 sapt. pe luna, ufff, si tare greu mi-a fost, dar ce puteam face?Acum trebuie sa plece iar, probabil ca de luni inca 2 sapt., si cred ca va fi ultima delegatie pe anul asta.
Azi la stomato a fost ok, am scapat de doamnele carii .
La tra am p-lantat pomi fructiferi cu sotul, am cumparat o oaie si am facut-o pastrama, acum e la "murat" .
Monica, pupam Ruxita cu bubita la picior.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput