Rahova sau apropiere (49)
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
DORY - Aveti o saptamana sa va faceti bine! Eu va astept cu drag!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Alinutzaa spune:
Iarasi io
Cristina sa stii ca nu esti singura cu emotii. Si eu am ca piciul meu nu a mai fost la ziua vreunui copil. Ma rog a mai fost la un luat din mot da' pe asta nu il iau in calcul. Asa ...la ziua unui copil pur si simplu nu a avut inca ocazia. E o premiera pentru el! 
Lexi conteaza pe noi pentru o intalnire in decembrie. 
Gata, fug la cratita!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
miria_cristina spune:
Aaa, pai, ALINA, LEXI atunci pregatim o petrecere si prin decembrie!!!
Cristina si D
preda_vicky spune:
de la dr., i-a dat un tratament (Sinupret, Pivalone, Pinosol, Nazomer) si ne asteapta joi la control, apoi hotaraste daca e vb sa-l opereze de polipi sau nu.
Am citit de o onomastica, Miria? Am veni cu drag, dar suntem asteptati la un Mihail si Gavril. Dar promitem sa venim la o intalnre in decembrie, cand vine Lexi in vacanta.
De luni tb sa merg prin oras sa ma interesez unde as putea serba ziua lui Dani, cu colegii de clasa... la Piticot as fi mers dar e spatiul mic
... in fine, o sa googalesc sa vad ce gasesc.
Va
si va doresc wk placut.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
vio
m-ai facut sa rad sa lesin cu lebedele gratioase... 
![]()
Dory, drum bun si sa veniti sanatosi 
vicky
si sanatate multa, multa lui Dani
lexi,
si eu m-as duce si eu m-as intalni cu voi toate dar tot asa ca si lexi...in ianuarie...facem o intalneala? sau de ce una si nu doua...si mai departe la fel ca in cantecel...![]()
simona
distractie placuta la nunta
miria, spor la organizat si pregatit petrecerea 
pe mine ma doare gatul din prostia mea...ca am baut rece cu multa gheata...sper sa-mi treaca rapid ca sa pot manca inghetzata si bea din nou rece
ca nu suport sa beau asa cald ![]()
diseara mergem la haloween...maine la alex la scoala ca are un dans si este personajul principal...canta si danseaza toata ziulica prin casa...apoi pe 8-9 noiembrie are olimpida la innot...au la activitati tare faine la scoala...
va
pe toate chiar daca nu v-am amintit pe toate...ca-s pe fuga ma duc sa adorm ruxita sa fie odihnita diseara
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Vicky sanatate multa, poate scapati de operatie. 
Monica
sanatate multa.
Abia astept sa ne povestesti despre seara asta de haloween. Si neaparat si poze sa vedem scheletutii
. Bafta multa lui Alex maine la spectacol, sa ii iasa totul asa cum trebuie. 
Va pup
pe toate, seara buna si weekend placut.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
karligutza spune:
fetele, stiti vorba aia "rau cu rau, dar mai rau fara rau!" eh, la mine e invers, "bine cu bine, dar mai bine fara bine!" ati inteles ceva?
nu zau, am fost la intalnire cu sotul, eu aranjata, tra-la-la... adeluta super vesela, ne-am jucat, ne-am pupat, alea alea, dar cand e vorba de plecat pe mine ca de obicei m-a apucat plansul... si mai rau mi-a fost ca ne-am vazut (de fapt ca iar ne-am despartit, intelegeti no?) ....... acum parca is mai singura in casa decat ieri si si mai trista pe deasupra... of, ce toanta sunt
ma comport la fel ca la 16 ani cu dragostea asta
....... dar si cand e sotul acasa uit de ea si mai am scapari de genul:
sau
.... ![]()
va pup, noapte buna!
maine ma duc sa cheltui niste bani la Z! se deschide galeria noua in Cora Lujerului si Z-ul face reducere de 15% la orice produs. Deci eu care aveam oricum de gand sa cumpar pantalonasi Adelutei, sunt "prima" (vorba vine) .... cred ca o sa fie puhoi de lume!
noapte buna....
zzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
monica-elizabet spune:
iote trecem si pe la voi cu speriatu' Buuuuu
primim bombonele au ba? ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet iote trecem si pe la voi cu speriatu' Buuuuu pe toatemonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |

cine e acolo? Ruxi si Alex?
fetelor sa aveti un we frumos....
Karly,nu mai fi suparata

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
miria_cristina spune:
MONICA - He! He! He! ![]()
![]()
Ce fete au!!![]()
![]()
![]()
Cristina si D