Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy.p eu am 2 nopti de cand ma trezeste copilul la fiecare 2 ore...i-o fi dor de tati ca e plecat de sambata.
Lucutta eu m-am reapucat de fumat la botez, dupa 10 luni in care n-am fumat nici eu nici sotul..el a cedat primul si la o zi am "cazut" si eu
Pupici tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Dorm cu tati

Capul sus!!

Un zambet pentru mamicile de sept-oct 2008

Saru` mana tanti _giulianna_, esti de gashka si ii transmit salutari lui Edi, ca suntem nascuti in aceeasi zi

In leganut Tanti Mama lui Luca-Noah, sar`manaaaaaa!! sa ii spuneti lu` bb Luca ca am si eu leganut ca al lui...dar mie nu imi prea place..mai bine leagana mami

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna .. dimineata, mamici si burtici!

In primul rand am si eu o multime de , toti absolut speciali, pentru moni, te admir in continuare pentru taria ta si iti tin pumnii sa fii tare, in continuare, in lupta grea pe care o ai de dus pentru a-ti tine in brate un pui superb cat de curand, sunt sigura ca vei reusi! Imi place extrem de mult semnatura ta, si eu cred cu tarie ca lucrurile se intampla cu un rost in viata asta, chiar daca acesta poate iesi la iveala mult mai tarziu ...

Tot in primul rand ancuta cea draguta ca a intrebat de mine, si mie mi-ati lipsit ieri, din pacate nu am putut intra, am avut o zi absolut ORIBILA. M-am trezit de dmineata cu o vaga senzatie de , insa am sperat ca imi trece la aer; am fost la firma sa-mi recolteze sange pentru analizele de medicina muncii, insa pe drum raul s-a accentuat, culminand cu efectiv chiar in inima pietei victoriei .. apoi tot asa am tinut-o toata ziua , orice beam aruncam afara imediat, de mancat nu a putut fi vorba. Pe dupa-amiaza am chemat o ambulanta sa-mi puna o perfuzie cu glucoza penru hidratare, mi-era groaza sa nu pierd lapticul pentru bebe, ma deshidratasem teribil. Apoi a inceput sa ma doara tot corpul, de parca o incasasem groaznic, am banuit ca e un inceput de viroza si am luat urgent un oscillococcinum si un paracetamol, apoi baie fierbinte si masaj, bagat in plapuma cu o mie de haine (=deshidratare si mai mare, dar viroza m-a speriat si mai rau), alaptat bebe cu masca ... in fine, acum pare ca sunt mai bine.
Recuperez cu lichidele, nu plec la culcare pana nu beau un litru de ceai, ca sanii mei sunt cam apatici, iar bebe tot la 2 ore are programul de trezit pe noapte

Monica, pentru mr. h. poti incerca si unguent hemorzon, contine hidrocortizon, eu l-am luat cu f mare moderatie in sarcina si dupa, pentru ca nu era indicat, insa mi s-a parut mai bun decat ultraproctul (cu care se obisnuise prea bine organismul, probabil). Oricum, iti urez multa rabdare, nici un tratament nu face minuni, nenorocitii astia sunt destul de rezistenti, dar nu te descuraja. Si, foarte important, chiar dupa ce vezi ca a trecut, continua tratamentul inca o saptamana. Nu sta mult cand mergi la toaleta, eventual ajuta-te cu jumatate de supozitor cu glicerina, ca sa fie rapid si sa nu ii faci sa expandeze de fiecare data. sa treaca repede!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna dimineata fetelor,

Am nascut prin cezariana pana la urma la cerere, pentru ca la 42 de saptamani fetita mea nu avea de gand sa iasa. Acum are ~ 1 luna (de la 3 octombrie) si ne luptam cu colicile si cu tresaririle din somn. De fapt asta caut acum la calculator, pe internet informatii despre aceste tresariri care acum sunt si cu plansete din cand in cand. Sper sa fie ok, sa nu fie vreo boala ...

Monica, este cumplit ceea ce ti s-a intamplat si sper sa ai puterea sa treci peste.

fetita Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

deci piti are otita, m-a tinut ieri treaza si in priza si acum vad ca nu se trezeste sa pape.
eu am sanii beton, cred ca au 3 kile bucata, am incercat sa ma mulg dar nu prea merge, am incercat cu minunata pompa de la primii pasi si mai am un pas si o arunc pe geam...

fetelor, voi ce tip de pompa folositi? Am nevoie de una care sa etanseze bine, eventual cu palnie de silicon, oricum sa se muleze frumos.
Maine ma duc si bat farmaciile in lung si in lat ca nu se mai poate.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Irina, imi pare tare rau pentru piti ca are otita , cum s-a ales cu ea si cum se manifesta?
Pompa cea mai buna e cea manuala de la Avent (Isis), sa incerci inainte de mulgere un dus fierbinte pe sani sa ii mai inmoi.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laureta, multumim de aprecieri ...la fel e si la voi am vazut din poze cu dragostea de sora mai mare. Nici mie nu-mi vine sa cred ca peste o luna "cea mica" va face 6 ani.

Nerantula, ai grija mare cu starile astea...sa nu ai o anemie sau lipsa de fier. Sanatate multa.

Irina, sanatate multa puiului mic. Esti sigura ca are otita micuta? Ai grija cu sanii tai acum, caci daca micuta ta nu suge acum si nu scoti laptele, poti f. usor sa dai in mastita. Mergi la un doctor, sa nu ajungi ca mine.

Monyca, frumoasa ca mamica ei micuta ta. Tu cum ai ajuns asa repede back to your shape? Ai facut abdomene/exercitii ceva? Mi se pare ca poza ta de la o saptamana de la nastere arata ireal de bine. Bravo tie

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Irina imi pare tare rau ca s-a intors otita. Ce recomandari v-a dat doctorul?

Lucutta ma bucur tare ca ai revenit. Sper sa gasesti resurse sa iei cea mai potrivita decizie in ce priveste alaptatul. Cum ti-au spus deja fetele, la inceput ai mai putin lapte si va trebui sa alaptezi la cerere sa pe regleze productia de lapte. Alaptatul des se va mai repeta cand bb va avea urmatorul puseu de crestere. Trebuie sa ai in vedere ca e ceva normal, ca laptele tau e bun in continuare si ca de fapt el NU se termina niciodata. Da-i intotdeauna laptic de la tine cat poti de mult inainte sa recurgi la sticla si nu uita: cu cat bebe suge mai des cu atata vine lapte mai mult.
Goleste un san inainte sa il dai pe celalalt, ca sa pape bb laptele gras de la final si sa eviti pe cat posibil sa se trezeasca des.

Daca ai ragade incerca bioclin comprese, vitamina a uleioasa, glicerina, garmastan, lapte de la tine, tinut sani la aer...
Uf am pierdut mesajul odata si acum incerc sa-mi aduc aminte ce scrisesem asa ca e posibil sa par mai telegrafica :-)

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nerantula – felicitari pt botez. Sa va traiasca micul crestin!! Multa sanatate si sper sa e refaci rapid.
Anca – Carla are niste ochi superbi – sper sa-i ramana asa
Eva- sa-ti fie de bine!!! Mamica frumoasa in continuare .
Músette – tare-i scump Luca cum sta in bouncer.
Lucutta – felicitari pt bb grasun. Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi. Multa rabdare cu lapticul.. insista pe san si o sa se mareasca cantitatea de laptic. Eu mai aveam putin si plangeam cu bb in brate- la fel nu aveam decat putin lapte si el plangeaaa.. dar usor usor s-a reglat si acum papa numai san si e tare bine. Si eu poftesc la o cafea si o tigare de 9 luni dar….. mai astept putin.
Corrina – vazut poze cu voi!! Sunteti draguti rau impreuna iar bebele e o dulceata.
Monica – multi pupici pt tine si o mare imbratisare. Succes la doctor – te asteptam cu vesti bune.
Irina – eu am folosit zilnic pompa de la avent- manuala si sunt f. multumita. Ti-o recomand – fara ea nu stiu ce ma faceam .. Trebuie neaparat sa golesti sanii sa nu faci febra, mastita….

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Desi personal cred ca foarte putina cafeina intra in lapte, beau exclusiv cafea decafeinizata. Mi se pare ca are acelasi gust.

Eu am fost fumatoare mai mult decat inraita timp de 11 ani. Cand am aflat de bebe, la 4 sapt, le-am lasat si sper sa nu le mai iau vreodata. Mi-a luat o saptamana.
Singurele momente in care as fi fumat au fost legate de o oarecare nerabdare, plictiseala sau o senzatie ca se repeta un ritual de dinaintea sarcinii, dar nu am fumat.

Khristin pupici si salutari. Ma bucur ca au trecut problemele. Legat de alaptat te-as intreba cateva lucruri dar acum s-a facut un vid fantastic la mine in cap:-)

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput