Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Liana
si tiza a avut o zi proasta.A tot urlat si cred ca din cauza dintelui iesit...abia a mancat.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Dintele a iesit,dar cred ca tot doare de e asa suparata.Noi am tot avut zile proaste pana a ajuns sa aiba 4 dintzoshi.

Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
stela cred ca iti venea miros si de la mine, ca eram aici in contemplare, si mai sa patesc la fel cu marul si dovleacul meu ![]()
ee, stai ca mi-am mai amintit (asa-i cu n-shpa-genarii
, uita repede ): am citit de luca cel papacios de iaurtel milli galben cu cereale
...si a lui soata e papacioasa tare de iaurtel cu cereale...ce "se mai potriveste" ei
...
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Am revenit, sper sa nimeresc "borcanele" ![]()
Tuchiam vazut un bunic fericit
Dar el sta singur acolo mereu, nu vrea sa vina si el la Bucuresti? O Doamne ca tare greu trebuie sa fie sa-ti astepti copiii asa la nu stiu cat timp 
Kyanu fii plangacioasa, ca vine inapoi Ulise si v-aduce daruri multe 
Lunyam vazut recitalul
Deci Mufa poate sa stea si linistit uneori , ham
Si mixeaza fata branza fata ca asa am patit si eu prima data si mi-a scipat-o cat colo, era sa se inece!
Vladut a papat azi cozonac
(ho, ca i-am dat doar putin si fara umplutura ...facut in casa
)Zilele astea vreau sa-i fac gris cu lapte ![]()
Liana, am vazut si ru terorista mica (are si o mutrita imbufnato-serioasa asa
) Secretul era ca eu tot vroiam (de lene
) sa deschid linkul dintr-un replay , nu cel original
Dar gata, m-am luminat
Ce nu inteleg eu la copiii cercetasi de sertare...cum ajung ei sa deschida sertare ca al meu nu are anvergura din premergator pana la sertar...o fi mai mare baza premergatorului nostru? ??
Cristinicadaca au mai ramas 2 felii de tort insemna ca chiar nu sunteti mancatori de dulciuri ...cresc ei rozatorii, dispare tortul intr-o clipita
Pup Dariuta cumintica 
Stela ce face mami Teolina ta, cand te duci cu ea la doctor?
Nicoletabine cu agentul, cica a fost defectiune de bloc
si o sa tot fie daca ne modernizam 
Mai stau cu voi, mai trag cu ochiul, imi mai aduc eu aminte de ceva precis 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Stela 
Liana tratamentul o sa-l incep maine sau poimaine, dupa ce imi adun toate rogodelele, ca sunt multe. Cred ca o sa-mi mearga bine. Imi place ca mi-a dat si o schema de luat in caz ca mai apare vreo criza. Asta ca sa nu ma reped imediat la antibiotice, si sa-mi usureze durerile.
Luny nici mie nu-mi merg filmuletele, se blocheaza. O fi de la conexiunea mea lenesa. Mai incerc maine.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Mimo,ce facush bre,trimisesi cearsaful de 3 ori sa te iertam ca ai lipsit 2 zile?![]()
Stela,
mamica fericita de
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Mimo,ce facush bre,trimisesi cearsaful de 3 ori sa te iertam ca ai lipsit 2 zile? Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
nu tine?

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
stela cred ca la mimo tot n-au dat aia caldura si mai vroia o pereche de chiloti de duamna
...da' n-a apucat sa trimita mesaju' 4
....mimo: "sa mai torn un paharel, sa ne mai incalzim nitel"
....suna bine? ca vad ca nu prea e limbarita pe crenguta, tre sa "antrenam" fetele astea
....si poate un vin fiert ar merge si la amigdalele mele, ce nu tot tratament naturist e ![]()

s-ar putea ca premergatorul lui vladutu sa aiba baza mai mare, sau sa am eu sertarele mai "la indemana" ![]()
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam stela cred ca la mimo tot n-au dat aia caldura si mai vroia o pereche de chiloti de duamna ![]() s-ar putea ca premergatorul lui vladutu sa aiba baza mai mare, sau sa am eu sertarele mai "la indemana" Liana, mami de Teo |
Mda, ai trebtade...Eu nu-i dau voie la bucatarie, asta trebuie sa fie explicatia

PS Nu mai este bautura
Ce ne facem? Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
Luny, recitalul ca recitalul, dar avea si spectatori de vaza! Vroia si matza sa vada daca da bine pe sticla 
Am vazut, ne-au dat FB la "televizor" 
Stela, si eu am patit-o cu marul in 2 randuri. Faza e ca puneam tot cate 2 mere, ca sa fiu sigura ca maresc paguba! Noroc ca intre timp s-a reintors sash la sentimente mai bune pt marul crud.
Olga, La multi ani! sa fiti fericiti! mai mai.... parca ieri bagam agitate pt voi cand v-ati cununat! 
Intrebai cum rezistam la bloc. Greuuuu! mai ales ca si Omul a crescut la bunici care erau vanatori si toata copilaria a haladuit pe campii si prin paduri. Tocmai de aceea CU SIGURANTA noi nu vom mai face multi purici la bloc, mai ales ca acum nici pe munte nu mai putem iesi ca inainte.
Vio, sa va fie de bine vacanta! De vis pozele... Cea cu girafe parca e de pe alta planeta!
Kya 
bag sama ca iar tre sa pui in functiune toate motoarele, caci o vreme, tu vei centra, tu vei da cu capul! Fortza, mami! stim ca poti!
Liana, la multe luni/ani! vazut poze cu veselitele! si sa nu mai zici ca esti grasa ca stiu unde stai si vin la tine si te tabacesc pana strigi adevarul: "sunt o zana, sunt o diva!"
Tuchi, am admirat si eu nostalgica pozele tale.. 
Monix, zici ca vrei sa vezi delta. Pai iaca la anul ai o tinta! Atatea pensiuni s-au facut pe acolo, cu conditii pt diverse gusturi, ca sigur gasesti ceva care sa iti placa. Si inchiriati o barca si un barcagiu, sa va duca si pe canalutze.
Cineva ma intreba pe unde am fost eu, pai cam prin zona mila 35 si mila 40, cu lacurile si canalele aferente.
Din cauza ca au fost vo 5(!!) fete care au zis ca sash seamana cu mine, nu mai contrazic, dar nici nu recunosc
Voi pune si eu in curand poze cu mine si omul cand eram mici.
Da mai... si nu v-am zis cum a fost la nunta. A fost prima noastra iesire impreuna decand cu Sash. Sora s-a descurcat excelent cu copilul, cand am intrebat-o cum l-a adormit, ea cica pe un ton firesc: pai i-am zis Psalmul 50!
Pai sa nu ma apuc sa il invatz si eu??
Eu pentru cateva ore m-am simtit o duamna... o duamna zurlie. Am ras, am dansat (ambele mult mai mult ca de obicei la nunti), am mancat cuminte tot ce mi s-a dat, am baut cola, vin si multa apa sa le mai dizolv :)). Mi-am pus si bigudiuri! am fost tare draguta. din pacate abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca n-am facut nici o poza! Si-apoi la ora aia nici ca am mai facut, caci deja semanam cu un vierme de hrean, adica cu ochii mici si rosii.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.