Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 4
tuchita spune:
Cristina, mersi! Eu am pus 2 ml Sf si 1ml fluimucil si mi s-a parut ca a durat prea mult! De adrenalina n-are nevoie, ca n-are bronhospasm!( sper sa nu faca!)
La gradi o primeau si in vacanta, doar ca m-a innebunit ca vrea la bunica-sa si cum randunoiul avea treaba la Cluj cateva zile, am zis ca decat sa raman singura cu amandoi, mai bine cu unul!
Recunosc ca am emotii ca in Ardeal e mai frig decat la noi, sper sa se intoarca fara belele!
Iar cu dintii...m-am laudat ca Seb are 4?
Tare greu au iesit, tot cu hematom la unul de sus....Ilincai i-au iesit 5 intr-o saptamana si nu prea am stiut....
Pup Daria cuminte si rabdatoare si Vladicul plangacios!
Va pupacesc pe toate!
Ma duc la dus si apoi la nani, ca cine stie ce noapte ma asteapta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
recitalul orei 20.45!
..si unul de acum 3 zile..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Ola
Nicoleta, eu am neonato dinacela, "mostenit" de la varul meu. Este solid, dar mie nu prea imi place pentru ca nu e reglabil pe inaltime. Daca il hranesc eu stand pe fotoliu, ma cam doare mana dupa o vreme. Daca tu nu doresti reglabil pe inaltime, e ok, dar eu recomand reglabil.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
mstela spune:
Se pare ca azi a fost ziua urletelor!
Deci mimo,super ca Vladutul VEA!E de bine!

liana,zi asa,duracelul vroia sa iasa printre zabrelele caruciorului de cora,aa??
Pai cum sa nu bage ea nasul si pe acolo,ca de sertare s-a plictisit!
Ihii..ce draguta tiza la 7 lunishoare!

kya,sunt aproape de tine,daca vei avea nevoie de ajutor,ok?Nu glumesc!
Nico,imi iei si mie cizme ieftine de la Rm sarat?Dar,nu la vara!![]()
tuchi,fara bolesnite la Ili si nu numai!
Haha,,ce haios Mufa!
Asteptam sa vad cum ii arde una pisicii!![]()
![]()
Zice Geo:Are Liviu pisici?Wau!Si cand era pustan schingiuia pisici!![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
aaa, stela, nu mi-a spus, sa vezi ce capace-i dau!!
..acum e mort dupa fete!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Nu pot vedea filmulete pe webshots
Mi se blocheaza dupa 2 -3 secunde si nu mai merg.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
lianam spune:
repede repejor si eu cate o vorbulita si back to work, dar sunt cu ochii pe voi ![]()
am citit asa cam din 2 in doi, si am vazut ca discutati de scaunele de masa; noi i-am luat teodorei un scaun de la bertoni (e si in poze) si mi se pare foarte bun; a costat 285 ron, se regleaza pe 3 nivele de inaltime, se rabateaza (parca tot pe 3) are masuta si ea reglabila(mai aproape sau mai departe de piept) cu tavita detasabila si suport de pahare si servetele. mi mi se pare super ok, mai ales ca teo nu zaboveste prea mult in el; cat papa si chiar si atunci e pusa pe evadat (bine, nu e o noutate, ea e mereu pusa pe fuga
); iar pretul mi s-a parut foarte bun; ca si la premergator dealtfel, 150 ron si nu pare mai prejos decat altele mai scumpe (sau poate nu ma pricep eu, si asta e adevarat
)
tuchi
la sebaceu sa se faca bine repejor; si eu i-am facut lui teo initial cu 2 ml SF, 1 ml flexotide si 1 ml adrenalina (la indicatia pediatrei) si apoi inca 5 zile 2 ml SF + 1 ml flexotide si dupa cate o picatura de ophtamesone-N in fiecare nara
ia prins foarte bine; a, si seara 5 pic de zyrtec in gurita.
kya
astept rezultatul la sumar si urocultura (abia sambata am reusit sa duc proba) si joi merg iar la control; tot ma dor rinichii de mor, pipi mai rar dar ...tot des, cu dureri, nu ca la inceput dar....iau cate una alta, dar degeaba deocamdata. mmm, suna bine tratament cu bombonele
....si, se simte ameliorare, sau abia ai inceput?
am vazut mufa vorbareeeeeet
...luny, nu-i prevad un "viitor linistit" la pisicuta ![]()
Liana, mami de Teo
lianam spune:
stela
....daaa, e "cercetasa" acum
! am prins-o la comoda din dormitor, scosese din sertaru' lu' ta-su chiloti, sosete, cred ca nu-i placea cum erau asezate
......muuusai sa luam din alea de protectie pentru sertare, coltare...tiza noastra ce mai face? si-a "revenit" dupa vizita la bunicu'?![]()
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Stand eu si vizionand poze din Florida si furata de peisaje fiind
,mi-a mirosit a placinta cu mere si ma gandeam cine o face placinta la 11 noaptea.
Si,deodata,am sarit ca arsa si am gasit marul in cuptor partialexplodat si supercopt..

Vio,superbe poze!Cat de slaba esti,mami!Superb e bb Sean!Vleau si eu la caldura acolo!!Super pozele la mare!
Si vino pe la noi MAI DES!!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
eu mai citesc cate una alta din urma, mai recuperez
...aoleeeu, stela, imi dau seama ce urlete sunt si la voi cu dintisorii; teodorei ii ies ffff greu, si cred eu ca si de asta e asa agitata si plangacioasa; acum isi baga si pumnul si-l roade, lantul de la suzeta, tot ce prinde; nu ma lasa sa ma uit, dar asa, din ce am reusit sa vad, se vede gingia crapata usor si inflamata in vreo 4 locuri, asa ca mai am de
...sper ca la tea sa iasa mai repede si mai usor 
am vazut si ilincuta si seb frumuseeei
....super faina poza cu bunicul si nepoteii....are de ce sa fie mandru ![]()
Liana, mami de Teo