Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ramona, eu nu aplic intocmai chiar tot ce imi spune dr. Verific, spicuiesc ce imi convine, ce cred eu ca e bine, punand in balanta ce am citit si ce mai stiu de la mame cu mai multa experienta ca mine si la care vad ca lucrurile merg ok.

Ioanact nu stiu daca am inteles corect, dar daca ii dai carne si ou in aceeasi zi sunt prea multe proteine. Si nu inteleg de ce ai carne la 2 mese?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta cand ii dau ou nu ii dau si carne in aceiasi zi,nu m-am exprimat bine tb sa zic sau cu carne de pui. Azi i-am dat supa de legume si piure-ul cu ou, deci nu i-am dat si carne.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

roli25 nu ii dau si carne si ou in aceeasi zi. Am spus ou sau ficat de pui, deci cand ii dau ficat de pui nu ii m pun si ou, la supa am gresit tb sa zic: supa de legume sau cu carne de pui. Cand ii dau supa cu carne de pui , piureul il fac simplu, fara ou sau ficat de pui, numai cand ii fac supa de legume ii fac piureul cu ou, iar alta data cu ficat de pui. Sper ca ati intels acum.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ven, multumesc de raspuns. acum m-a lamurit am vazut pe site la chicco .este monobloc ortodontica 0,4 si 12 iar cea picatura are si pt 6 luni. tu zici sa trecem direct la 12 + ? o sa ii iau asa, ma gandesc totusi sa nu fie pre mare .

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Fetele, cate zile tb facut tratamentul cu sinupret?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

In general pana mucisorii devin lichizi si transparenti.
Eu mai mult de 7 zile nu i-am dat lui Bogdan.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:

Fetele, cate zile tb facut tratamentul cu sinupret?

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

matei a primit 10 zile, recomandat de medic.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc, Lala! Si daca tot te-am prins pe frecventa, sa mai intreb ceva

Chestia e ca are muciori, ieri era ceva de groaza, efectiv ii curgeau din nas dar era totodata si infundat ca nu putea sa suga si fornaia si azi tuseste, se ineaca cu ei. Sinupretul e valabil in cazul acesta sau tb si altceva? Febra nu are, papa bine, se joaca, rade la fel de mult. Am un stress groav cu asta. Si am luat si eu raceala de la el. Dupa cum vedeti nu am vesti prea bune despre noi...

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Multumesc, Lala! Si daca tot te-am prins pe frecventa, sa mai intreb ceva

Chestia e ca are muciori, ieri era ceva de groaza, efectiv ii curgeau din nas dar era totodata si infundat ca nu putea sa suga si fornaia si azi tuseste, se ineaca cu ei. Sinupretul e valabil in cazul acesta sau tb si altceva? Febra nu are, papa bine, se joaca, rade la fel de mult. Am un stress groav cu asta. Si am luat si eu raceala de la el. Dupa cum vedeti nu am vesti prea bune despre noi...

Inimioara mea

Da, e bun.
Eu mai mult de 7 zile nu am avut nevoie dar cred ca Irina are dreptate cu 10 zile.
Pentru tuse poti sa ii dai si Stodal, e homeopat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput