Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Am ajuns acasa... Robert se invartea de pe la 1 in jurul usii, cred ca e inca setat pe ora veche . I-am curatat nasul, l-am hranit si acum doarme.
Mie imi e o greata de la raceala asta, asa ca mi-am luat struguri sa mai variez lamaile ale. Multam, Yaia de oferta, dar cred ca am destule .
In rest, cred ca ma bag la somn si eu langa domnul cel mic.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, pai hot sau nu, tot tren se cheama. Evident ca mananci si dormi in el, daca poti. Eu nici in avion nu prea pot dormi, iar cu fie-mea dupa mine va fi si mai dificil. Asa ca avion scrie pe noi. Macar sa putem veni si sa fie asta ultima problema.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Mad, cand le termini pe ale tale, sa treci sa-ti mai dau si de la mine...si eu tot cu ele si am asa de multeeee...dar parca e mai bine la mine.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

La mine e nasol ca mi se infunda nasul ... si tot suflu nasul ca iar arat ca Rudolf, cu nasul rosu .

La mine e doar o tuse sacaitoare, nici gatul nu ma mai doare, dar a ramas tusea, rara, dar destul de rea. Si azi trebuie sa merg de la 5 la un baby shower, la o colega de birou, unde o sa fie si multi bebelusi. Si eu am zis ca nu merg ca am fost bolnava si nu vreau sa iasa discutii, dar colegele cica sa merg, ca nu am nimic...
Ai incercat creion nazal, de ala cu eucalipt? La mine mergea cand aveam probleme cu nasul. Gasesti la farmacie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mmmm..vorbiti de preumblari..eu m-as duce mai la sud...in tarile calde.nu-mi place frigul.
eliza n-are decat niste ramasite de muci.pe tema asta n-o scot nici maine, nici miercuri.sa vedem ce ne-o zice.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana-..da , am vazut pozele cu ai tai copii.. superbe..lasa dezordinea, ei sunt niste scumpi, ai un barbatel si o printesa minunati!
si covor la fel cu al meu, hi, hi
Nana- :la multi ani !!!!!!!!!! sA fie bine totul|!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Eu nici in avion nu prea pot dormi, iar cu fie-mea dupa mine va fi si mai dificil. Asa ca avion scrie pe noi.

Ideea mea e ca au cusete faine si paturi de dormit si buda in cabina...tot ce trebuie. Iar eu am experienta cu pitici atomici, ca am una bucata nepot de 5 ani aproape care e mai atomic decat Alex!
Vorba ta, sa puteti face loc in orar pt. vacanta asta, ca ajungem noi cumva in nord! Eu acum tocmai problema asta o am, trebuie sa anunt cand imi iau concediul de iarna (o saptamana) si nu stiu cand sa-l iau. Cred ca-l anunt pt. ultima saptamana din februarie...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

NANA, ai si de la mie o mie de pupici! La multi ani, cu fericire, sanatate si impliniri! Te astept mai des pe net, ca prea te-ai inchis in tine si nu e ok. Nici pe mess nu mai intri asa des. Inca aveti probleme? Cum va mai merge? Ce progrese a mai facut Fluturasul tau? Si medicii ce au mai spus despre evolutia lui? Hai mai vorbeste si cu noi! Te pupic mami! Pup si pisoiul cel dragut!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si puiul meu e capsat bine de tot. Are nasul infundat, tuseste si stranuta intr-o veselie... A fost foarte cald in cabana de la munte si probabil ca l-am lasat prea subtirel imbracat. Plus ca s-a tot zbenguit prin restaurant si a transpirat. Acum culeg roadele...

Bre, cum pot sa intru si eu in posesia CD-ului de la petrecere? Le-a facut nenea ala? La cine sunt, sa trimit PM-eu?!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de laa Cluj!!!!

Gata si cu nunta! Superb! Miri de vis si sper ca si nasii au fost la inaltime. Poze nu avem ca nou nu ne-am dus cu aparatul, iar mirii au plecat spre tarile calde, asa ca mai incolo..poze! Dar altfel, frumos, elegant, n-eam distrat de minune si am dansat continuu. Sara nu a venit decat vreo 2 ore, dupa care a ramas cu buni, a fost cuminte a si primit carti noi asa ca au avut ocupatie. Si-a dar drumul si misuna prin casa. Raceala a trecut frumos odata introdus antibioticul. Putini muci au mai ramas, dar acum terminam cele 7 zile. Suntem bine, foarte bine, va multumim mult de gandurile si urarile voastre frumose!!!!

La Multi Ani din suflet Anei si Nanei, doua prietene foarte dragi mie!!!! Sa fie sanatoase si fericite!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gabriela -sa va fiie de bine...ma bucur ca v-ati distrat.pupici dulci sarei sa-i treaca mai repede mucisorii.
chiar asa...ce se mai aude cu dvd-ul??????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput