Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Hera nu mi-au facut epidurala ca am fost eu "viteaza" si am zis ca nu vreau...si cand am vrut in sfarsit, ca nu mai suportam sa bat cu pumnul in faianta de langa pat, aveam dilatatie 8-9 ..si nu se mai putea.
Ginye nici daca doarme pe burtica nu ii trece??

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu la odiseea cealalta am nascut a doua ..si nu am prins atatea nasteri... Acum simt si eu cum e sa astepti ..sa vezi cum celelelte isi tin puii in brate... Dar e mai emotionant asa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye si lui pavel ii treceau tot cu baby drink...poate o functiona si la stefanel
bah si daca tot imi facurati pofta de poze ete si de la mine cateva...in prima daca va uitati atent se vede si cezariana...si ultima e cu, cosuletul in care o sa il luam pe bb...e al nepotelei, dar na nu scrie nicaieri ca nu poate sa vine si bb balacila in el acasa poze poftitiaici http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH?start=12
si aici http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH?start=24
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna ziua dragutelor...lipseste omul un pic si voi va si faceti de cap...mav
Fetelor eu m-am intors cu bine din incursiunea prin Tara Hategului....foarte frumos ce sa zic, mult aer curat, obiective foarte interesante de vizitat doar ca e un pic cam departe dar drumul a fost ok si am revenit in aceiasi formula.
Multumim lui DD ca nu am avut nevoie de dragul nostru prieten care este si ginecolog (nu am avut eu dar din pacate o pacienta de-a lui a cam avut nevoie un pic dar se pare ca fusese o alrma falsa).
In ritmul in care se pierd dopurile pe aici mi-e tare teama ca atunci cand va veni taticul acasa, Leyre o sa ii spuna nenea. Apropo ce ziceti ca eu deja incep sa ma ingrijorez...maine intru in 37 sapt si pe 5 noiembrie al meu pleaca pt 6 zile la Dallas... imi e tare teama sa nu nasc pana se intoarce, oricum DPN ul echografic e pe 24 dar cine stie...cand l-am sustinut sa plece nu m-am gandit ca pot naste asa devreme dar din ce in ce ma gandesc mai intens. Asta e daca a vrut sa se intalneasca cu JR, eu mi-am dorit sa isi faca aceasta placere si acum stam cu morcovelul...macar va veni cu ceva autografe...stiti ca sarbatoresc actorii din Dallas 30 de la filmari si e mare party...
Va pupacesc pe toate si ma duc si eu acasica acum....gata cu serviciul pe ziua de azi, ne "citim "mai tarziu un pic.

Va pup !!!

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Hai Mav, nastere usoara!!!

Bertha daca nici la No-Spa nu a cedat, ba s-au accentuat durerile, eu cred ca trebuie sa mergi la spital, si Spiridusul avea tot o durere constanta, nu intermitenta, tot la al doilea copil..si ai vazut ce repede a nascut. Gata, pregatim agitatele pentru tine, tu urmezi

Hai Bertha!!!

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

eliov esti o mamica foarte draguta...si ai o burtica frumoasa foc...mai mult decat atat se pare ca nu te-ai ingrasat deloc, dar burtica pare un pic cam lasata ...ce zici incepem sa iti facem galerie?

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Whaaaaaaaaaaaaaat?! Si Bertha???!!!
Eu inca nu scot majoretele, ca sper sa mai stea bebe in burtica.

Eli, ce frumoasa burtica, sta Balacila ca la hotel de 5 stele...
Si cosuletul cu Tweety e f simpatic.

Dandusel, sa ne tii la curent.

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K
Amalia ce burtica dragutza si finutza! a mea acum la 22 sapt e atata http://good-times.webshots.com/album/563894110GHlBkA?start=28

Maria_K,ai o burtica frumoasa,iar tu esti o graviduta tare scumpa!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mar-ysa nu-i asa ca e lasata?....cine imi zicea ca sa lasat burta nu credeam...dar daca nu faceam acuma pozele nu imi dadeam seama...ufff
fetele voi ce ziceti e lasata...mai prin nov? ...ies sa imi iau paine si revin...deabea ma imbrac...
37+Dimtrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
Miky, multumim pt vestile despre Bebecris.

Cu drag...Asteptam numai vesti bune!

Mergi la inceput