Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha pai eu zic ca te pregatesti incet incet de momentul cu pricina, cred ca ai niste contractii lungiii..probabil stresul de ieri isi face simtita prezenta....oricum eu scot niste agitate asa de control pentru tine

37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia David imi seamana la zambet...in rest e copia lui tati al lui..dar cum eu seman destul de bine cu sotul meu.....
Mi-as fi dorit sa nu fiu asa manechin si sa pun si eu ceva "rezerve" pe mine pentru dupa nastere..ca si la David m-am facut bat la loc imediat si sincer ma simteam slabita rau...deh, noptile nedormite, alaptat la cerere...organismul era solicitat si nu prea avea de unde sa-si mai traga resursele..dar traiasca vitaminele si noroc ca de fel mananc variat..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Berthasa ai grija de tine... daca nu trece pana la urma sa te duci la spital sa vezi ce spune dr. O consultatie nu strica, trebuie as te vada dr. Suntem alaturi de tine...

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Mav, nastere usoara si rapidaaaaaaaaaaa!

Am sunat dr, mi-a zis sa iau inca un no-spa si peste 4 ore inca unul. Sa-l sun daca tot nu-mi trece. Chestia e ca ma doare tot mai tare. Daca nu-mi trece, ma duc la spital, fie ce-o fi.
I-am spus si sotului, bineinteles ca i-a crescut tensiunea.

Fetele care m-au sfatuit sa stau in pat: am incercat, dar ma doare mai tare, am renuntat.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
[Bertha sa stii ca aici nu stresezi pe nimeni! De asta suntem aici, sa ne sprijinim cum reusim una pe alta! Sa ne spui dupa vreo jumatate de ora de cand ai luia No-spa-ul ala, daca a avut vreun efect..
[
si 39+ Luca Gabriel

Amalia, multumesc mult pt incurajari! Am luat primul No-spa acum vreo 50 min si pe al 2-lea acum vreo 15 min. Nu simt nicio imbunatatire, ba din contra. Eu sunt f curajoasa, da' acum chiar mi-e frica, nu stiu de ce, da' mi-e frica.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha ma bucur ca ai sunat si doctorul sa-l pui in tema!
Pup dulce sa cedeze la No-Spa si sa te simti mai bine!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bertha, eu zic sa dai fuguta la spital...cu No-Spa cu tot.Daca e alarma falsa te intorci acasa, dar mai bine sa decida asta un medic.

Ramo 33+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mav, tinem pumnii!

multumesc pentru urarile pentru laura (olivia si amalia )
laura are astm si orice parlit de virus ii poate irita caile respiratorii si poate da in bronsita - iarna trecuta a facut 3. solutia la ea este puf toata iarna. anul acesta am discutat cu pediatra, am retete de tot ce imi trebuie si pot sa ii incep tratamentul singura. am incercat doar sa il aman cat mai mult posibil. in conditiile in care nu mai tuseste deloc si nu mai are febra (si asta de ieri pe azi!!!) nu are sens sa merg cu ea nicaieri caci mi-e clar ce imi va zice. daca da in mai rau nu stau prea mult pe ganduri, stau tot timpul linistita caci pot ajunge la pediatra ei imediat sau daca e noapte la urgenta. dar nu e cazul . ieri insa daca nu aveam medicamentele in casa ajungeam sigur la urgenta, a evoluat foarte repede in rau.
suna cam nasol ce zic insa noi deja ne-am obisnuit cu iernile laurei si nu ne mai panicam. si una peste alta din alti copii cu astm de care am auzit, laura are o forma foarte usoara si usor de gestionat.
oricum faptul ca am reusit sa ajungem pana la sfarsitul lui octombrie aproape fara inhalator e mare

bertha bafta si tie. mie aici mi-au zis sa ma duc la spital la cel mai mic semn de nascare sau cel mai mic dubiu.

imi faceti pofta de nascut, mai fetelor

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Bertha - nu ca as vrea sa te sperii, dar dupa cum prezinti tu situatia parca se vede la orizont un mic travaliu cu contractii lungi la inceput...inteleg ca daca stai culcata nu trece, dar daca te plimbi asa prin casa, mai alert mai domol???...zic si eu nu te supara pe mine....multi ici de incurajare si o de control

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

MAV nastere usoara si un travaliu cat mai scurt!

HAI MAV!

De Wendy nu stie nimeni nimic?
HAI WENDY!

Alexutza Nan ii dau si eu si ce-i drept bebe iese foarte greu afara. Si cu supozitor si tot se chinuie. O sa intreb doctorul de debridat sa vedem ce zice. Ma bucur ca nu a mai avut secretii verzui.

Ank cu picaturi saab simplex am incercat si nu cred ca il ajuta. Acum ii dau baby drink. Il urmaresc sa vad cum reactioneaza la el.

Bertha mai bine mergi la spital.

ginye Eduard Stefan

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

MAV

Bertha

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput