Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danangie uite aici un link cu articolul si la sfarsit ai si cateva poze.daca dai click pe poza se mareste si poti vedea care cifre indica toxiciatea materialului.cele cu 3,6 si 7 par a fi din categoria celor mai nocive:
Biberoanele din policarbonat

vad ca nu ma lasa sa pun linkul , imi spune ca este reclama ilegala, ti-l voi da pe PM.
eu am fost la doctor miercuri, bebe e bine, se agita, dadea din maute si picioruse, m-am topit toata cand l-am vazut.ne-a recomandat repaus la pat si incerc sa respect recomandarea, dar mai stau si la calculator cateva minute sa vorbesc cu voi.greata creste din ce in ce mai tare, dar atata timp cat e bebe bine poate sa fie greata cat de multa.pe 22 decembrie am programare la morfologie fetala de trimestrul I si dublu test.deja incep sa am emotii cand ma gandesc.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 10+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

mav am intrat sa te felicit si eu si sa te intreb cum este viata cu doi bebelusi? Cum te descurici? Cum te simit?
mcrissa am intrat sa vad ce mai faci si cum te simti. Nici nu imi vine sa cred ca deja ai 9 sap. Cand am spus ca atunci cand ne vom intalni data viitoare tu vei fi cu un copilas mic a fost intr-un ceas bun. Abea astept
danangie m-am uitat la poze si ti l-am admirat pe printisorul tau Alessio.
As dori sa fie trecut si Paul pe lista. data nasteri: 24-11-2005 plecat printre ingeri pe data de:04-07-2006

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui astazi![

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Cu putina intarziere, urez si eu

LA MULTI ANI ! pentru toate sarbatoritele si sarbatoritii zilei de Sf. Nicolae! Sanatate multa si mult bine!

Va si va pe TOATE!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna dragele mele
imbratisari calde si pupici tuturor
va multumesc tuturor de galerie si urari numai bine va doresc si eu dragele mele
imi parerau ca nu am intrat mai devreme insa stiti si voi cum e programul de lauza si de sugar
bb e un voinicel l-am nascut de 3.610 si 53 cm apgar 8/9 era cu cordonul in jurul gatului si in suferinta fetale....asa a iesit la testul de strs...deh in cl bb e bine avem acuma cred 4.500 crstem plangem avem colici ce sa mai tot tacamul
va alaturez pozici cu minunea mea
http://good-times.webshots.com/album/568923675QjVKKI
si
http://good-times.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Crissa ce ma bucur ca bebe e bine Imi pare rau ca ai greturi, dar asa stii ca e bine, deci sigur esti bucuroasa de ele O sa fie bine si la DD, ai sa vezi! Abia astept sa ne spui ce ai!
Eliza sa-ti traiasca minunea, cat e de dragalas Sa se bucure taticul cat poate de mult de momentele astea in care doarme bebe pe el, ca mai incolo o sa aiba nostalgii si regrete! Sotzul meu si acum o mai intreaba pe Thea: "iti mai aduci aminte cand dormeai pe burta la tati?" Acum e titirez
Fetelor, mai stiti ceva de Flavia

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara la toata lumea !

Vad ca e cam prea liniste pe aici, oare deja v-ati apucat de pregatirea Sarbatorilor?

Tizoo mi-era dor de tine, pe unde umbli? Cred ca te tine mandretea de fata tot ocupata, asa-i? amandoua fetele.
cristina26 saru'mana de surpriza, am pus-o langa cealalta,s-a facut dulce foc Ingridutza.
danangie ce mai face flacautul? Te-ai reacomodat la munca?
mcrissa pe burtica, cum mai e cu greturile?
elilov3 sa-ti traiasca minunea, am vazut si eu pozele, ma bucur ca sunteti bine, chiar daca acum va chinuie colicile.
Teo v-a trecut raceala? Sper ca sunteti bine acum, si tu si Mihnea.
FLAVIAAAAA unde eeeesti? Hai vino si mai scrie-ne de tine, de voi, ne e dor de tineee !!!!!
Ninia tu ce mai faci? Nici o veste pana acum?
monysorescu bine ca stiu acum de Razvan cu chiuitul, daca aud ceva solicitari, iti spun . Ce copil de treaba, deja de-acuma vrea sa te ajute .S-a acomodat ghemotocul cu diversificarea? mamica si nazdravanul.
Michelle tu ce mai faci?

Eu sunt bine, am reusit in sfarsit sa imi gasesc un medic de familie, care spre suprinderea mea placuta, ne-a dat sa facem un set complet de analize cap-coada, asa ca azi, am fost la intepat. Iar pe sambata sau luni, astept rezultatele, sa vedem cum stam.
Doar parte de gineco a ramas pe ianuarie (azi am facut doar Pap-testul), pentru ca povestindu-i la dr. problemele mele, mi-a zis ca el doreste (daca sunt si eu de acord, normal) sa mai cerem o opinie. Asa ca iar am intrat in hora...sa vedem ce o sa fie.

Va si va pe toate!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua tuturor,

CRISTINA multumesc de admiratie. Creste flacaul lui mama,ptiu sa nu fie de deochi. Dupa ce scriu mesajul am sa-l trec pe Paul.

ELILOV sa-ti traiasca minunea frumoasa de baitele. Ce-i dai ptr colici?

LAU ma bucur ca ai gasit un medic bun. Sa speram ca va gasi "buba". D-ne ajuta. Alessi ca de obicei, noaptea se trezeste de "n" ori. In res, creste bine, face numai nazbatii...arunca tot ce prinde pe jos, deja bea apa din sticla. Eu la munca...da sa zicem ca m-am acomodat cat de cat.....sper totusi sa ma mute inapoi in sectia mea.

LIANA, MIRUNA voi ce mai ziceti? Cum va mai simtiti? LIANA to la pat? In cate sapt esti acum?

Ma uitam pe lista....MIHA ce-ai mai facut cu dosarul de adoptie?

IRENE ce mai face MIRUNA? S-a acomodat cu voi?

FLAVIA, VIVELA, JOJO, SLIMATEI, IRLANDEZA, REMALIS, ANDREEA, TEO, BABY, CRISTY,IRDA, MONY, MYRY, BLUEEYES, MARINIK, MUSETTE, MARY, MAV ce mai faceti? Bbii vostri sunt bine?? Mai intrati sa mai dati un semn de viata.

Va pup, si scuze daca am uitat pe cineva
eu cu timpul stau extrem de prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
laura, l5845,danangie multumi frumos de aprecieri, numai bine va urez si voua
danangie ii dau pt colici lui bb bonnisan si baby drink...incerc sa il fac sa ragaie cat mai mult cu putinta si cam atata...cateodata functioneaza alta data nu...depinde si de alimentatia mea si de mai multi factori de trece ea si faza asta,,,eu incerc sa evit chimicalelel...ca asa ar fi debridat sau espumisan..dar na sa nu toxifiez baiatul

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

danangie, , noi suntem bine, crestem. mai avem colici din cand in cand dar trec cu infacol. sambata facem vaccinul de 2 luni si sper sa nu planga tare ca mi se rupe sufletul. in rest e cuminte, papa, doarme, gangureste si ne zambeste cand vorbim cu el. este minunat, suntem topiti dupa el.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput