Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor@
Mcrissa foarte bine faci ca nu te mai stresezi. Sarcina usoara in continuare!
Maryb vazut poze.Super.
Pepsi
Blueeyes super pozele. Io una nu stiu cum e cu scaunele moi si dese ca Razvan a avut exact invers. Acum de cand ii dau suc si mar ras si supa a inceput sa aiba si el zilnic scaun. Multa sanatate.
Jojo_miha
Ceva planuri ptr minivacanta asta?

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor sunt si eu pe aici, doar ca nu reusesc sa scriu mai mult. Va pup, o zi buna.

P.S.:MCRISSA vrei continuarea de la jurnal?

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna seara fetelor!
Am vazut pozele cu piticii...nu mi-as mai lua ochii de la ele...sunt superbe! Va felicit fetelor pentru minunile pe care le aveti!

Mcrissa, ma bucur sa citesc ca merge bine sarcina. Doamne ajuta in continuare.
Dana, tu ce mai faci? Ce face Ale?
Teo, am vazut pozele cu Mihnea. A crescut mult si este un frumos.
L58, ce faci? Nu mai intri deloc?Tot ocupata esti?
Pepsi, vad ca si tu esti foarte ocupata. A fost liniste deplina pe aici.
Cine mai vorbeste cu Alinushca? Ce face? Cum e viata de mamica?
Despre Oana a aflat cineva ceva? Are gemanuti?

Va pup pe toate fetelor si va doresc sa aveti parte de un week-end minunat.

http://newtickers.bump-and-beyond.com/23/2394/239490.png

Mergi la inceput

Buna seara,

NINIA eu sunt binisor...aparte ca iesim dintr-o raceala toti trei.alin ne-a molipsit.Si ne cam luptam cu mucisorii...cu tusea productiva...dar e ok ca nu a facut febra deloc. Maine mergem la piscina. E a doua oara. Am mai fost duminica trecuta. Doar ca la piscina unde am fost duminica trecuta apa a fost cam rece....maine mergem la o alta piscina si am inteles ca apa va avea in jur de 35 de grade deci e superb. Chiar daca e racit pediatrul mi-a zis sa merg ca face bine cald-umedul la mucisori. Important e sa nu faca febra. Cam atat. Ma pregatesc psihic ptr sarbatori. Abia astept. Sper ca si tu esti bine. Ce vei face de sarbatori?

Mergi la inceput

Dana, si eu astept cu nerabdare sarbatorile.Chiar aseara ii ziceam sotului...ca mi-as dori de Craciun...sa primesc cadou o zi sau macar 1 ora in care sa mai fiu copil. Asta este ce imi doresc. Chiar daca si acum au farmec Mos Nicolae, Craciunul...cand eram copil le traiam la alta intensitate.Sunt tare nostalgica in aceasta perioada...deja ascult colinde si de la 1 decembrie imi voi face deja bradutul. Vreau sa ma bucur cat mai mult de tot ce ne ofera aceasta perioada frumoasa. In rest...sunt bine.
Ce frumos ca mergeti la piscina! O sa iasa un mare inotator Ale.

Visul nostru

Mergi la inceput

NINIA si eu imi aduc aminte cu nostalgie de cand eram copil , de cand cautam disperata cu fratii mei cadourile, de dezamagirea cand nu-l vedeam pe mosu, ca deh....era batran si nu a putut sa urce 4 etaje. Eu fac bradul pe 8. Asa se face aici. De obicei eu impodobeam bradul cu multe globuri milticolore....dar anul acesta am cumparat brad artificial ca nu am unde sa-l pun pe cel natural......si sunt nevoita sa pun bradul pe-o mobila.....si deci, as vrea sa-l fac numai de-o culoare. Ori argintiu, ori auriu....dar nu prea stiu cum sa-l impodobesc.....adica nu stiu ce sa folosesc.....nu mai vreau ghirlande. Eh..gasesc eu un model pe net...

Mergi la inceput

La multi ani de Sf.Andrei!
Dana mie imi place sa am o singura culoare in bradut! Cel mai mult imi place cum iese cu auriu sau cu rosu. Anul asta cred ca il fac rosu.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danangie d'abia astept continuarea jurnalului.prima parte am salvat-o deja ca stiu ca mesajele din PM dispar dupa un anumit timp si mi-era teama sa nu-l pierd.cum a fost concediul?mi se pare foarte frumos si benefic pentru bebe sa mearga la piscina.la noi sunt niste preturi de te ia cu durere de cap daca vrei sa mergi la cursuri de inot pentru bebe.
Ninia tin pumnii sa vii la odisee la zmeurici
pepsi pozele noi cu strugureii nu se pot vedea.cere sign in.nu stiu daca am mai scris , poate am inceput sa uit, cred ca e de la gravideala
mony si la ghemotoc

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Mcrisa multumesc mult!Mi-ar place sa fim colege de odisee dar nu tine de mine ci de Cel de Sus.Tu cum te mai simti?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Cu putina intarziere, urez si eu:

LA MULTI ANI !

tuturor celor care azi se aniverseaza: nazdravani , printese si parinti.

Va si va pe TOATEEEE !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput