Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

merci mult fetelor dragi de urarile in avans, pica bine! ziua mea e miine pe 20, dar va pup tare pe cele care mi-ati urat deja!merci mult!sint la servici doar am citit, nu apuc sa scriu,
va pup tare, merci inca o data

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu mai am timp de forum ca si inainte dar Robert imi ocupa tot timpul.Ziua sunt singura cu el si vrea mai mult in brate.Seara cand are cine sa mai stea cu el,abia apuc sa fac si eu cate ceva prin casa si nu apuc sa mai deschid pc-ul.
De cand am scapat de colici suntem mai putin plangaciosi,mai ne jucam si in patut singurei dar parca tot in brate la mami este mai bine.
Si el plange tare la vaccin,cel putin la cel de 2 luni asa a fost,febra nu a facut doar a dormit un picut mai mult.Am mai facut saptamana trecuta si Rotarix-ul,cel antidiareic, dar noroc ca nu se injecteaza si i l-a dat pe gurita.Acum sa vedem la cel de 4 luni cum va reactiona.
Sper sa reusesc sa mai pun cateva pozici.

Mcrissa, iti doresc din inima sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos.Stiu ca e greu si te incearca multe ganduri si multa teama dar trebuie sa ai incredere ca de data asta va fi bine.

Lau-Meli, multa sanatate copilasilor prietenei tale!E groaznic ce se intampla in unele spitale!

Flavia, iti urez de astazi La Multi Ani,multa sanatate,fericire si o viata cat mai frumoasa laturi de familia ta!Multi pentru Dominic si David!

Irene, nu am apucat sa te felicit pentru fetita ta!E minunat ca ai reusit!!!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Michelle, te imbratisez cu drag!

Laura, mai e putin si fetita ta implineste un anisor!Ce zboara timpul!!!Chiar,merge in picoare,a spus,mama,tata? Multi pentru ea!
Eu ma gandeam astazi ca anul trecut cam in perioada asta am conceput minunea care a parut in viata noastra.Si acum am momente cand ma intreb,oare este real ceea ce traiesc?

Fug,ca s-a trezit!V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

blueeyes multumesc mult pentru urari. pentru Robert.Sa ne anunti si pe noi cand pui poze
intr-adevar imi e atat de greu sa nu-mi fac griji.am unele zile in care sunt foarte bine, gandesc pozitiv si zile in care imi e teama incontinuu sa nu pateasca bebe ceva.nu stiu cand voi scapa de teama asta.am zis ca poate dupa ce misca bebe ma linistesc, de-abia astept sa nasc, sa vad eu ca e bebe bine.

Flavia La Multi Ami!Tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!Sanatate multa!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor!
Laura l-am supravegheat si i-am dat preventiv cand am ajuns acasa, aseara si azi de dimineata eferalgan. Din fericire nu au fost probleme. Fata de data trecuta nici macar nu a mai fost asa agitat. A mancat bine, a dormit nu au fost probleme.
Mcrissa ii fac infanrix-ul. Il iau de la policlinica ca acolo il aduc reprezentantii de la firmele distribuitoare si e mai ieftin. Il platesc insa. Nu e cel gratuit de la sanepid. Sa stii ca io pana nu am nascut nu m-am linistit deloc. M-am bucurat de sarcina insa din cand in cand mai aveam vreun motiv de stres - ba mi-a fost rau de la greturi, ba de ce nu il simt, ba de ce nu il simt asa des sau cu aceeasi intensitate, etc. Important e sa nu stai stresata chiar tot timpul. E o perioada foarte frumoasa de care trebuie sa te bucuri.
Blueeyes pupam mamica si pe Robert.

Sa aveti o zi buna! Io si cu Razvan va pupam pe toate!- de la mine - de la Razvan.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUULTI AAAANI!!! Flavia, sa fi fericita, sa ai numai impliniri si sa ramai mereu cu sufletul tanar1 muuuuuulti

am pus poze noi, sunt facute dupa o petrecere , fug ca s-a apucat de chiuit Mihnea, zici ca e la nunta. toata ziua spune doar mama tata baubau,dada. doar atat stim. e cam putin, nu?

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

sunt pozele la "minunatie de bebe"

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Draga FLAVIA profit de faptul ca azi e de fapt ziua ta, sa-ti mai zic inca o data, din tot sufletul:

LA MULTI ANI! SANATATE MULTA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Repede, repede, sa nu treaca ziua si eu sa nu-i fi urat Flaviei
La multi ani, mamico! Sa fii fericita, sanatoasa, inconjurata mereu de cei iubiti si cu mai mult timp pt tine si pt cei mici!
Mirelus pupici lui Robertel cel dragalas!
Mcrissa un picut mai ai si ii vei vedea manute si pisoruse, apoi il/o vei simti Va fi bine si frumos, ai sa vezi!
Marina n-am avut timp sa vad pozicile, dar maine ma uit, promit! (apropos: vorbeste multicele puiul tau)

Daaa, Theuta mea a inceput de pe 14 nov sa faca timid pasi singurica Azi a fost mai curajoasa si s-a deplasat pe picioruse, fara sustinere, de la pat pana la usa de la balcon, pana la birou etc adica unde voia ea (pana acum venea doar la noi cand o chemam, doar 2-3-4 pasi).
Bolboroseste pe limba ei la greu, de-mi vine sa-i pap limuta aia vorbareata

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pepsi La multi ani!!!sa fii iubita si fericita!!
va pup pe toate.noi tot in pat.

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana sa stai cumintica acolo, ca stai bine! Abia astept sa ne mai povestesti despre voi (cat are sarcina, cum se prezinta bebe la eco - daca va face cu manuta sau nu, la asta ma refer, cand misca etc), dar numai daca vei vrea

Tare liniste la subiectul asta

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput