Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

era sa uit

Lisa_ce sa mai CASA PE PIATRA !!!si sa nu te mai gandesti la prostii,noi suntem foarte sexy!iara faza cu bb spunei la iubi tau ca nu ii face nimic si nu are de aface cu bb !apropo am inteles ca asa, face f bine la placenta!nu stiu daca e adevarat,dar asa am citit!

bebelusi_te-am vazut!!!ce burtica frumoasa ai!si nu te-ai ingrasat!arati f bine!

Raluca_oh si eu am patit-o asta de cateva ori,mai ales daca nu mancam la timp!chiar ma albeam toata pana si buzele se albeau,dar cum ma apuca sa mananc parca vizibil imi recapatam fortele!inceraca sa bei lapte si sa mananci la timp!

edi `de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna seara la schimbul 1.
Sicuta Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta perioada grea, iti doresc multa multa sanatate.
Lisa ce frumos, sa aveti o casnicie frumoasa si durabila si copii frumosi .
Bebelusi n-am reusit sa vedem pozele, le poti pune si la contul comun daca vrei.
Bee mai usor cu efortul, ridicat, carat ca nu e de glumit.Si eu sunt cu contractii nedureroase si observ ca daca ma agit prea tare prin casa, ma aplec sau stau prea mult in picioare, incep contractiile.

Sambata am avut o zi buna, in care m-am simtit bine si m-am decis sa ies la cumparaturi pentru bebe.M-am dus la Marshalls si am luat ceva hainute (body, sleepwear, 2 costumase) si o paturica.Toate m-au costat 42$, o nimica toata. Acuma caut niste pulovere mai grosute vreau sa cumpar vreo 2: unu de 0-3 luni si unu de 3-6 luni.Anyway mai am multe de luat, cadita, playard, matress etc.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Sicuta,nu pot sa cred,cuvintele sunt de prisos acum.Suntem alaturi de tine.
Nu mai pot sa scriu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Buna seara fetelor,

Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum de foooarte mult timp, dar acum m-am intors
Noi suntem bine, crestem mari si dam din picioare (bebe, ca eu doar "cresc" ) Pana acum am luat 8 kg, dar am "plecat la drum" cu cateva kg in plus...eh, vedem ce va fi dupa nastere, acum cel mai important e bebe.
Am inceput sa ma stresez un pic cu lucrurile de cumparat pt bebe, inca nu am luat carucior, patutz vom lua in momentul cand se va naste bebe pt ca nu stim ce e, va fi o surpriza si vrem sa luam patutz roz sau bleu.
Fetelor, voi CONCRET ce veti pune in bagajul de spital??? Si ma refer cel mai mult la ce fel de hainutze pt bebe, avand in vedere faptul ca va fi iarna?

Va

Ileana Cosanzeana 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Sicuta imi pare tare rau. Iti doresc multa sanatate si curaj. Nici nu ma gandeam ca mai auzim vesti din acestea:(((
Selene, ai grija de tine si bebelusa scumpa. Am tot zis sa imi dau si eu cu parerea la subiectul celalalt, dar nu prea sunt in tema cu asa chestie. Mie una mi se pare surprinzator ca sa nu vrei sa te casatoresti:)) Apoi ceea ce zici tu cu cei cu experiente nefericite, asta se poate intampla oricui, casatorit sau nu. Eu plec in permanenta de la ideea ca ceea ce este sa se intample se intampla oricum. Si ca nu are rost sa ma stresez de dinainte ca am timp destul dupa aia:)))
Si eu cred ca prietenul tau arunca cu vorbe. Ca nu e momentul, habar nu are si nici nu isi bate capul. Ce as face eu? Cel putin as incerca sa ma relaxez si sa ii spun ceea ce simt pt el, eventual sa ii scriu, ca si eu si sotul cand ne aprindem nu mai zicem nimic din ceea ce am fi vrut. Si sa ii zic ca vreau sa fim impreuna, ca acum sunteti asa de aproape de a va tine fetita in brate ca nu are rost sa pierdeti timpul cu certuri. Si daca crezi ca este omul langa care iti doresti sa iti petreci macar o parte din viata, i-as spune ca vreau sa fiu cu el. Nu stiu de ce te cramponezi si tu de ideea cu biserica. Suntem multe care poate nu suntem chiar asa credincioase. Eu una cred cumva in DD, dar sa zic drept cand m-am casatorit nu m-a marcat in vreun fel anume faptul ca am fost la biserica. Si sunt surprinsa cand mai zice sotul meu cateodata de juramantul depus:)) Eu nu prea imi amintesc:))) Si m-as purta cu el asa cum simt eu. Si nu ca sa il faci sa stea sau mai stiu eu ce (ca am citit subiectul dincolo) ci pt ca asa vrei si simti tu. Eu un lucru am invatat in casnicie ca daca nu ma gandesc eu la mine, nimeni nu o face:))) Sper ca intelegi exact ce vreau sa spun si in ce sens. Si in mod clar mai mereu este important sa dai ceea ce vrei sa dai si nu ceea ce dai ca sa primesti ceva in schimb. Sunt oameni si oameni, iar pt unii nu este clar ce se asteapta de la ei. A, si in mod clar nu cred ca daca va casatoriti, el o sa fac cum zicea, ca daca vede pe altcineva ca vrea se duce etc. Asta cum ziceam se poate intampla si fara sa fi avut discutiile astea acum. Oricum o sa revina mereu discutia si impunsaturile pe tema asta, asa ca mai bine te calesti si focus pe lucrurile importante. (Asta pt ca eu sunt genul care are grija mereu sa intepe cu ce nu i-a convenit candva:)))
Asa. Acuma miere draga, chiar ca seamana baiatul cu tine:)) Frumos, frumos. Hai succes si asteptam vesti bune cu testul.
Flower ai grija de tine. La fel pt toate mamicile curajoase care se lupta cu dureri si contractii. Mai avem putin (bine, eu mai mult).
Noi suntem binisor, desi motanul tot tuseste, de am anulat cursul de inot care trebuia inceput maine. Si nu stiu cum se face ca noaptea de duminica spre luni e cea mai ciudata. Ma trezesc de n ori, ba ca am transpirat ca naiba, ba ca tusea copilul.
Apoi incepe si pisoiul sa se fataie. Grea viata:))
Raluca, si eu am patit intr-o dimineata asa. M-am dus la baie si apoi cand sa vin in bucatarie m-au trecut toate apele si mai mai sa lesin. Am trezit sotul si mi-a adus un pahar cu apa si mi-am mai revenit. Cred nu mancasei destul sau oricum inclin sa cred ca a fost cadere de calciu.
Lisa felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Lasa prostioarele ca o sa va vina timpul inapoi si voua:)) Eu cum ziceam la sarcina asta nu am nici un chef. Nici macar visele alea frumoase de care pomeneam la inceput nu le mai am:(((
Na, atat m-au tinut bateriile:))
Aveti grija de voi si bebei

PS: Sper ca observati ca nu zic nimic de kg:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

ce incet se scrie p-aici in ultima vreme...
RALUCA eu am starile astea in fiecare zi...sunt caderi de calciu...ia 10 zile ca efervescent,nu da contractii si baga lactate la greu...
LISA,casa de piatra!ma bucur tare pt tine....superb!...si barbatii nostri nu ne vad grase,cel putin al meu,saracu',ca e a treia oara cand ma dospesc sub ochii lui,se uita cu dragoste si dulceata maxima la mine,iar cand imi e rau,il vad cum sufera...cel mai distractiv e cand ii zic ca vreau...imi zice ca nu poate sa ma vada in felul ala,iar dupa ce facem,ma mangaie si ma intreaba daca suntem bine...plus ca a zis ca nu mai suporta sa fie asa...delicat..
ce ma bucur ca au deschis aripa noua la Filantropia!!!!!!!!!ca acolo o sa-l intalnesc pe puiul meu mic si bataus!!!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 24+Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Buna fetelor

Ce cauta topicul nostru pe pagina 2?????

No, si amu ca tot veni vorba de al meu sot de cand a auzit bataile inimii lui bb la 4D nici nu vrea sa mai auda...de desi sincer eu mi-as dori, macar din cand in cand

In plus a devenit "over protected", de exemplu treb sa o luam maine seara de la aeroport din Cluj pe cumnata mea si urmeaza sa ajungem cam pe la 3-4 dimineata acasa...Eii tocmai m-a anuntat ca eu nu ma duc sa o astept la aeroport, ca-i prea obositor...
In schimb eu ma simt foarte bine, plina de energie ( parca am mai multa energie decat inainte de a fi graviduta) dar el NU si NU

Si cea mai tare faza, poate v-am mai spus-o..
Ne pregatim sa mergem la un film la cinema intr-o dupamasa , direct de la servici. Inainte cu 1 ora de plecare imi scrie al meu sot pe mess ca el crede ca nu-i o idee foarte buna sa mergem la film.Intreb , normal, de ce? La care el: stii iubire ca acolo e sunetul super tare si nu vreau sa se sperie copilul
Sa mai spun ca nu a fost chip sa-l conving de contrariu??? Colegele mele erau pe jos de ras

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna la burtici,

Cami, vezi ca in Bucuresti se incalzeste din ce in ce mai tare...cred ca nu e nevoie de geaca...poate un plovaras pe deasupra daca iesi de dimineata.

Lisa, FELICITARI mama draga!!! Sa fiti fericiti si impreuna pana la 100 de ani!

Iris, ce misto povestea cu prietena ta la a doua nastere...stii ca si eu am o prietena care a avut la fel, o a doua nastere super usoara si fara epidurala! Sa dea D-zeu sa avem si noi la fel!! Oricum mie toti Dr mi-au spus ca dupa o nastere naturala, de obicei a doua este mai usoara pt ca orgtanismul cam stie ce sa faca...ca-si aduce aminte

Billy, ma bucur ca esti barbata fata draga!! Asa si trebuie! O sa fie bine si usor pt ca sa stii ca psihicul face mai mult de 50% din treaba!

Dalma, SUPER FAZA!! Nu mai pupi filme pana la anul..

Bee, ai fost la Herghe??? Ce ti-a zis? Cum e?? Esti OK? Da-ne de veste!

Ileana Cosanzeana, bine ai revenit! Dar unde ai fost plecata asa mult timp de ne-ai ocolit? :-) Bebe e bine? ce e fetita sau baiat? Sau nu vreti sa stiti?

Raluca, au dreptate fetele...ce spui tu poate fi o cadere de calciu DAR poate fi si o scadere de tensiune (tensiunea mica este ceva frecvent in randul gravidelor). Ai tensiometru acasa?

Carmen, toate cele 3 nume sunt frumoase insa vezi care da cel mai bine pe langa numele de familie. Ii puneti doar un nume sau vreti doua? ANDREI STEFAN suna bine!!!

Fetelor, apropo de ingrasat, mie imi e frica sa ma sui pe cantar, l-am declarat DUSMAN infocat! Lumea care ma stie bine imi zice ca am luat mai putin ca la prima sarcina....insa eu ma vad elefant! Ma studiez in fiecare seara si descopar mereu sunculite si celululita noua
In rest suntem bine, avem toate starile pe care Billy le-a descris FOARTE bine! Ne incadram perfect in ele!

NATY, LEDI, ROXANAZ azi nu v-am vazut deloc!!!

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris voiam sa-ti spun ca am primit azi kit-ul pt testare boli metabolice nou nascuti, cel la care am aplicat si mi l-au trimis FREE, nu trebuie sa platesc nimic, testeaza peste 50 de afectiuni ale noului nascut, in mare arata ca foita de la dry testul pe care l-am facut in trim 1, se recolteaza sange din calcaiul bebelusului in primele 48 de ore de viata si se pun cinci picaturi pe o foita care se trimite la laborator. Rezultatele se trimit direct la pediatrul copilului.
Iti mai dau linkul, poate vrei si tu sa aplici:
http://www.savebabies.org/screeninginformation.php

Si informatii despre bolile respective:
http://www.savebabies.org/library/HandoutAParentsGuidetoNBS.pdf

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, felicitari! pe cand nunta?
Miere, deci vad ca asta e additional testing...o sa citesc si eu sa vad despre ce e vorba. De-abia astept weekendul urmator, e baby shower, o sa fie ca un Craciun mare de tot plin de cadouri.
Mai nou mi-e somn de nici nu ma pot exprima coerent, asta la orice ora...si ma duc la wc de n-shpe mii de ori. In rest, am mai crescut o saptamana

Crisss 27+

Mergi la inceput