Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Billy tu cum esti mama? Nu au inceput sa te ia emotiile? Ca eu sunt incercata de emotii deja!

Justme 30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Meeiii io's barbata, te rog frumos!! care emotii?? Eventual plansul... M-am uitat la filmuletele care te-au terifiat pe tine si mie mi-au dat lacrimile de emotie ca uite o sa aduc si eu un copilas pe pamant...nici vorba de frica, deocamdata. Da io zic ca am trecut prin cateva operatii care m-au incercat destul, n-o fi asta si mai si...

In rest, sunt bine, saru-mana! Imi da asta mica cate-un picior cateodata de vad stele verzi, da mi-e asa dragaaaaa ... seara ma dor incheieturile din pelvis, ma intorc greu in pat, zici ca ma intorc din bucatele: doar picioarele si mainile...burta mai ramane in urma!

Catalina

31+ Ana-Maria ingeras de

AMR 9 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Cadia, sigur ca poti sa imi dai PM. Acum am venit de la masa. Am vb cu dr Herghelegiu si pot sa ma duc azi pana in orele 19:00. Mai stau nitel la serviciu si plec la cabinet.

Bee26+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Ti-am trimis PM.
Sa ne spui ce-ai facut la dr; sunt convinsa ca totul e OK.

26+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Foarte tare ideea cu fotografie in aceeasi rochita sa vezi diferenta. O sa fac si eu asa. Imi pare rau ca nu va pot arata poze si cu burtica mea...

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

bebelusi - te invidiez un pic esti asa slabuta si frumusica...eu m-amca o purcica da.. sanatoase sa fim
Am reusit sa vad fotografiile (probabil) pt. ca am si eu cont pe hi5.

RalucaAlexa - si mie mi s-a intamplat sa ametesc destul de tare si sa transpir chiar in timp ce stateam pe scaun...da cu ceva dulce mi-am revenit.

Apropo, aseara m-am trezit uda toata si gafaind de ziceai ca acu imi dau duhu...si eu m-am speriat ...sper sa fie totul bine, oricum am reluat vitaminele poate ma mai indrept un pic.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mersi mult Veronica, adauga-ma la prieteni daca vrei. Stai linistita ca mai am timp sa ma fac mutant....deja mi se pare ca incep. Eu eram super slaba inainte, in viata mea nu am avut 60 de kg.

Fetelor eu am avut un cosmar oribil azi-noapte am uitat sa va pove. Am visat ca eram in masina cu sotul meu si am cazut intr-o mlastina. Incercam sa ies din mlastina si nu reuseam, ma gandeam numai la bebe sa fie bine, si sotul meu tot pe mine ma impingea la suprafata....a fost ingrozitor ca nu puteam tipa ca ma innecam....noroc ca m-am trezit, dar m-am trezit asa obosita...

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am si eu o intrebare pt fetele din bucuresti ..... cum este vremea???? cum va imbracati??? ca trebuie sa vin maine sa raman si poimaine si nu stiu cu ce sa ma imbrac .... e frig rau ... trebuie geaca ... sau merge un pulover mai lungut????

24+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cami, mie mi se pare cam frigutz.

Eu merg zilnic la serv. cu o gecutza de toamna, fara blanitza sau dublura, iar pe dedesubt un plovaras sau o bluzita mai grosuta.

Sper sa-ti fi fost de ajutor.

26+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cadia mercic mult ...

24+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flo asteptam vesti de la dr.

Fetele care sunteti la bb2 am si eu o intrebare:De cand se trece bb la intretinere?(de la bloc)???

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna fetelor!!

Am ajuns si eu acasa si am reusit sa va citesc!am avut un wk foarte actic,numai teleleu am fost !am fost sambata la o prietena care a nascut de o luna o fetita superba cu un par...!cum o tineam in brate nu stiu dar eu nici cum nu ma imaginez cu a mea!mi-a spus ca odata cu nasterea se va naste si mai mult instinctul de mama!

Aseara ne-am uitat la fimulete in the womb!!!super impresionant!Radu a ramas masca ,dar trebuie antrenat ca altfel sa nu ma trezesc cu surprize!

Vorbiti de kg...maine ma duc la control,cel pe care il fac lunar,am o groaza de cantar si stiu eu dece!am niste mandrete de celulita pe pulpe ca stasu si ma uit la ele,dar zici ca le vad pe alu vecina ,ca eu nu ma recunosc!dezastru!si am un brand de zici ca is cea femeie barbat bine !dar totusi la noi nu exista nici o problema cu "dragostea"zici ca suntem la inceput ,vb serios,nu stiu daca e bine,dar eu nu am nici un fel de durere sau deranj din contra eu imi doresc ,iara sotul !

Imi pare rau [Sicuta][/purple]_Dumnezeu sa iti vindece orice fel de rana!

Selene_am citit si eu problemele prin care treceti!sper ca Dumnezeu sa va lumineze pe amandoi in decizia pe care trebuie sa o urmati!din experienta mea pot sa iti spun ca o viata fara de Dumnezeu pt mine,este grea,trista,fara scapare si plina de greutati!pe cand cu El simt ca nu exista problema pe care El sa nu o poata rezolva!Decizia este a noastra!te pupic si iti doresc multa multa putere!

Miere_da frumos baiat!!!lasa ca merita orice celulita!multa sanatate lui Luc!

Justme_vai da ce fata mare ai!scumpa de ea!bine o tii !

Bee_ai grija de tine!!!odihenstete cat poti!

Carmen_of !!!vezi si tu sa nu faci mari eforturi!

Eli_mie una imi place Medeea!

Vero_bravo tu !tre bien!!sa le stapaniti sanatoase!la noi sotul imi tot spune de numele de Dorothy,dar mie imi aduce aminte de vrajitorul din Oz!

edi `de 23+

Mergi la inceput