Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

BUNA FETELE

eu dupa un weekend lung asa nu am nici un chef de lucru

bee- cat de des aveai contractii? erau dureroase sau nu? ca eu am nedureroase toata ziua si incepe sa ma ingrijoreze. plus ca ieri bebele meu misca cam la linia de cezariana - adica joooos de tot. si ma si doare zona aceea. of si doar joi merg la doctor

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bee,imi pare asa rau..off,ce ti-e si cu efortul asta.Nu ti-am zis eu sa te menajezi?(bine acu nu te mai cert ca vine Roxana si ma paraste si ma trage de urechi si pe mine)
Tratamentul cu nospa comprimate mi se pare cam aiurea,injectabil este mult mai bun,de fapt nu se compara..Personal,prefer o injectie cu nospa si scobutil decat gynipral.Mi-a zis si mie dr acum de gynipral sa iau,dar i-am zis si ei ca nu ma simt bine de la el si prefer sa-mi fac o injectie..
Aspenterul este bun,eu iau pt coagulare si se pare ca a fost ok si pt IR-uri ca mie nu mi-a zis nimeni ca ar fi vreo problema cu asa ceva.Singura mea problema de la eco de 23 de sapt a fost colul scurtat si dr mi-a atras atentia de vreo 2-3 ori asupra acestui fapt si mi-a recomandat sa-mi sun dr care-mi urmareste sarcina si sa-i spun.Deci eu am tras concluzia ca a fost ok cu restul :)
si sa stai cumintica in pat,da?Daca stai in pat,o sa fie bine,ai sa vezi.

Minunica mea
29+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

Bee sunt aici, alaturi de tine... sa nu aud ca te dai jos din pat decat la baie, masa eventual si mers la dr, da??? Stai linistita si totul va fi bine.
Bebelusi imi place foarte mult numele baietelului vostru, la mine nu vrea sotul VLAD,.
Alina vrem doar un nume, am zis ca punem un singur nume, care sa fie si de sfant.

Fetele eu cand aud de pierderi de sarcina ma ingrozesc, de asta am hotarat sa nu mai fac mari eforturi, sa nu mai car decat painea, si sa incerc sa ma menajez cat mai mult. Faza nasoala este ca ma mai enervez, din diverse motive.., incerc sa pun la fund si astea... bb este cel mai important.

Lisa de ce iti face vaccinul anti RH, ai anticorpi. Mie la 12 sapt nu mi-au iesit, saptamana viitoare merg sa-mi ia sange din nou, sa vedem cum ies.
Oricum imi voi face o glicemie si fac si eu testul cu glucoza, parintii mei au diabet, tata insulino-dependent. NU risc!!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
Flower te rog sa ai mare grija si in astea 2 saptamani cat stai in pat sai in pat si atat, da? nu plimbari, nu aranjat prin casa, nu nimic. trebuie evitat la minimum orice efort mai ales daca e pierdut ceva din dopul gelatinos. se poate reface dar numai in conditiile de mai sus. ai grija la tratament.
Selene eu nu iti dau sfaturi, iti urez doar sa iei cea mai buna decizie pentru toti cei implicati in situatie.
Miere, Anca_, sper sa aveti rezultate bune la testele de glicemie.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Iris, pozele sunt la semnatura mea in Photo Album.

Nu pot dormi, maine iar voi fi nauca.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Multumesc, l-am vazut, e o frumusete de baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:

Meeiii io's barbata, te rog frumos!! care emotii?? Eventual plansul... M-am uitat la filmuletele care te-au terifiat pe tine si mie mi-au dat lacrimile de emotie ca uite o sa aduc si eu un copilas pe pamant...nici vorba de frica, deocamdata. Da io zic ca am trecut prin cateva operatii care m-au incercat destul, n-o fi asta si mai si...

In rest, sunt bine, saru-mana! Imi da asta mica cate-un picior cateodata de vad stele verzi, da mi-e asa dragaaaaa ... seara ma dor incheieturile din pelvis, ma intorc greu in pat, zici ca ma intorc din bucatele: doar picioarele si mainile...burta mai ramane in urma!

Catalina

31+ Ana-Maria ingeras de

AMR 9 saptamani

Bebelusa

Eu sunt si oarecum nerabdatoare..nu imi vine sa cred ca sunt aproape de momentul in care voi deveni mamica! Cat despre suturile primite..mama mama..azi dimineata, stand asa la volan, am primit ditai lovitura in vezica..ce senzatie ascutita si naspa poate fi! Am tresarit asa si am scos un "auuuuuu" si sotul (ca noi mergem impreuna la munca) s-a speriat, ca ce-am patit Zic "asta mica se joaca cu vezica mea, nu stiu ce face". Dar orice ar face eu tot o iubesc de nu mai pot!

Justme 30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, mercic pt PM.

Aseara i-am citit piticei o poveste si tare i-a placut.Radea si tati de cat de receptiva este.

Saptamana viitoare o duc la teatru.

26+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Carmen, ma bucur tare mult ca iti place numele Vlad. Daca sotului tau nu ii place Vlad la ce numa v-ati hotarat? Si noi am avut o problema in alegerea numelui pentru ca sotului meu ii plac prea putine nume si atunci am ales Vlad ca era unul din putinele nume care ne placeau amandurora. Mie mai imi place mult Matei, Cezar si Luca.

Fetelor am o intrebare: Voi beti multe lichide???Ca eu nu prea beausi vreau sa stiu cat de grav este....nu prea pot sa beau ca nu imi place.

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Eram pe la mamicile de sept-oct si am gasit un tabel cu corespondenta sarcinii pe saptamani, luni si trimestre. Poate va e si voua de folos, ca mie mi-a fost.
http://baby2see.com/pregnancylength.html

Iris, imi aduc aminte de ploile interminabile de Belgia si Olanda. La un moment dat a plouat o sapt fara oprire si fara sa apara nici cea mai mica raza de soare. Mie tot mi-a placut. Cred ca aer asa de curat ca in Belgia nu am respirat demult (nu Bruxelles insa).

Alina, gata, stau linistita, iau sfatul dr care mi-a zis sa ma mute altii, nu eu. Asa ca voi da indicatii din pat sau de pe canapea.
Tu cand mai mergi la EC? Eu peste o luna daca totul e ok. Pana atunci, mai merg la Pop la eco, desi imi e cam teama ca fac prea multe eco.

Bee26+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Flowerbee, nu avem ploaie de o saptamina acum, ieri chiar am iesit cu fata la plimbare 1,5 ore cand am ajuns acasa, insa acum ploua ploua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor care e mai bun dintre sterilizator electric si cel de microunde? ca cristi imi face capu calendar ca el nu vrea cu microunde pt print

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput