Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_ Salut burtici, Despre mine ce sa zic: am avut testul cu glucoza si n-a iesit chiar bine asa ca maine il am pe cel de 3 ore: beau o solutie cu glucoza la fel ca la primul test dupa care stau la laborator 3 ore si ei imi iau sange la fiecare ora..sa speram ca iese bine si nu e diabet.. 24+ |
Anca, nici mie nu mi-a iesit bine testul, mi-a iesit glicemia 160 aproape, am facut vineri testul de trei ore si acum astept rezultatul. Sper sa fie bine si pt mine si pt tine. Sticla cu solutia de trei ore e si mai mare ca prima, cred ca sunt vreo 250 de ml, cu greu m-am abtinut sa nu vomit, te sfatuiesc sa te intinzi undeva dupa ce o bei, pe mine m-a ajutat chestia asta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Am fost ieri la dr si bine am facut ca m-am dus. Au fost intr-adevar contractii puternice care au scurtat mult colul si s-a eliberat inclusiv substanta gelatinoasa. Mi-a facut control manual, cu sonda transvaginala si pe burtica pt ca sa avem o idee cat mai apropiata de adevar. Concluzia a fost ca pe fondul unui efort fizic, am risc de avort si trebuie sa stau la pat. Dr mi-a zis ca nu e bine ce s-a intamplat, dar nici iremediabil. Partea buna e ca orificiul intern al colului e inchis, membrane si lichid ok, bebe in regula. Am tratament cu No-spa forte si daca mai apare vreo contractie asemanatoare celor de duminica, incepem Ginipral (insa doar daca e absolut necesar avand in vedere problema cu inima si tensiunea).
Partea rea este IR-ul pe artera uterina dreapta care a crescut fata de acum 3 sapt si a ajuns la 0,88, deci suntem pe tratament cu Aspenter, tinem regim cu sare la minim si repaos. Dr mi-a zis ca nu crede ca isi va mai reveni, dar sa vedem cum stam cu Aspenterul sau schimbam cu altceva. Oricum, bebe are 949 g si e destul de lunguta. E mai dezvoltata cu o zi in general. Se pare ca nu va sta ea pana la 40 s, dr mi-a zis sa incercam sa o tinem macar pana la 36 s, avand in vedere noua situatie dar si riscul familial.
Oricum, dr a fost super de treaba, nu am asteptat un minut, m-a primit direct si a stat cu mine de ma plictisisem deja.
Anca, Miere, tineti-ne la curent cu rezultatele testelui de gucoza. Eu nu am auzit sa ne recomande asa ceva in RO. Tinem pumnii sa fie bine.
Citesc din urma si revin.
Pupic.
Bee
26+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
miereamara spune:
Flowerbee, multa sanatate, sa stai cumintica in pat sa-si revina colul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
Iris2002 spune:
Buna dimineata, fetele,
E o dimineata de sfarsit de toamna ploios in Haga, intunecat si cu ploaie marunta... brrr....
Flowerbee, acum citesc si eu ca ai avut un weekend dificil, sper ca esti bine acum
!
Miere, nu am apucat sa iti vad ficiorul, ti-l lauda toata lumea, imi dai si mie un link?
Edinutza, vad ca esti bine si tu, bravo tie! Si tu cu weekend-uri incarcate, vad eu...
Ileana Cosanzeana, ce fain ca aveti surpriza cu bebe mic, si nu stiti ce va fi! Pt bebe mic eu iau doua body-uri, un costumas, caciulita, manusi sa nu se zgarie (Francesca se nascuse cu unghiute mari
)sosetele si un fel de sac gros gros, din acela cu maneci si gluga, ce se incheie cu fermoar. Asa am facut si la Francesca, si a fost ok. Aici oricum iesi din spital in aceeasi zi sau a doua zi, nu avem nevoie de mai multe lucruri. Pampers, creme, etc, am luat data trecuta, poate iau si acum, insa la spital folosesc oricum pampers-ii si cremele lor.
Dalma, tu radeai de sotul tau, dar eu am fost la cinema cand eram insarcinata cu Francesca, la Pirates of the C si sa vezi ce de reactii in burta mea...si la concertele la care am fost, la fel.... Asa ca eu ii dau dreptate
!
Flowerbee, fii cuminte si stai in pat! Cand mai mergi la control, cum fac acum, te monitorizeaza in vre-un fel? Gandeste-te la bebe si nu mai face efort, ai grija de tine si de puiut!
Va las fetele, ca mai e si de muncit pe aici....
O zi buna si sa aud doar vesti bune de la voi!
Alina1976 spune:
Neata,
Bee, OF!!! Bine ca bebe e in regula, insa acum va trebui sa faci un efort sa fie bine pana sa sfarsit. Nu mai e asa de mult si o sa-ti vezi printesa. Pana atunci odihna maxima si mai faci nimic!!
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Iris, pozele sunt la semnatura mea in Photo Album.
Nu pot dormi, maine iar voi fi nauca.
Martin Luther King Jr.
Aidan
flowerbee spune:
Eram pe la mamicile de sept-oct si am gasit un tabel cu corespondenta sarcinii pe saptamani, luni si trimestre. Poate va e si voua de folos, ca mie mi-a fost.
http://baby2see.com/pregnancylength.html
Iris, imi aduc aminte de ploile interminabile de Belgia si Olanda. La un moment dat a plouat o sapt fara oprire si fara sa apara nici cea mai mica raza de soare. Mie tot mi-a placut. Cred ca aer asa de curat ca in Belgia nu am respirat demult (nu Bruxelles insa).
Alina, gata, stau linistita, iau sfatul dr care mi-a zis sa ma mute altii, nu eu. Asa ca voi da indicatii din pat sau de pe canapea.
Tu cand mai mergi la EC? Eu peste o luna daca totul e ok. Pana atunci, mai merg la Pop la eco, desi imi e cam teama ca fac prea multe eco.
Bee
26+
CADIA spune:
Neatza!!!!
Bee, ai mare grija de tine (adica de voi
).Esti acasa acum, da???? Sper ca nu mai mergi la serv.
Cand ai timp, sa te uiti la PM. 

Miere, ce-i cu nesomnul asta la tine, ca eu as dormi intr-una??
Ledi, tu ce mai faci iubita???
Pe unde umbli? ![]()
![]()
![]()
26+cu
CLARA
flowerbee spune:
Cadia iubita, ti-am dat PM aseara. Vezi in inbox. Trebuie sa stau acasa vreo 2 sapt si nu imi place, dar bebe e cel mai important, asa ca nu zic nici pis.
Miere, ia mergi tu la nanita! Bea un pahar de laptic cu miere (daca tolerezi laptele) sau un ceai de tei si gandeste-te numai la lucruri frumoase. O sa vina si somnicul!
Pe unde sunt oare celelalte fete? Ledi, Just, Cristi, Andreea, Carmen, Micola?
Bee
26+
bebelusi spune:
Flowerbee, sa ai grija si sa nu te ridici din pat. Am o prietena care a avut o problema asemanatoare si a ajuns cu bine la 35 de saptamani la care a nascut. Ideea e ca nu se ridica din pat decat la baie. Asa ca ai grija ce faci numai sa te protejezi ca ai pentru ce
Fetelor, va spun ceva dar promiteti ca nu radeti de mine
. Cred ca incepe sa imi iasa buricul in afara.....asa urat mi se parea cand vedeam la alte gravide, sper sa nu mi se para horor si la mine
25+
Vlad