Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 2
mihamora spune:
ROR-ul l-am facut la 1 an si 2 luni si e singurul care nu l-am platit, medicul de fam a zis ca le-a adus de ala care e si de cumparat. Si cel de un an parca era 270 ron.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
Neata.
Ramonik noi am facut la 1 an Pentaxim si am dat 150lei; ROr nu l-am platit nici noi.
Amalia cam tuseste azi, cred ca a racit ieri; a stat cam multisor afara si nu avea nimic la gat si era destul de rece. Voi ce folositi pt tuse la copii?
Sper sa ne revenim pana joi.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Apropo de olita, de vreo 2 zile O tot pun pe Amalia sa faca pipi, sta cat sta pe olita, nu face nik dupa care se ridica singura si face pe covor
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Apropo de olita, de vreo 2 zile O tot pun pe Amalia sa faca pipi, sta cat sta pe olita, nu face nik dupa care se ridica singura si face pe covor ![]() Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 PozePoze 1 anisor |
ce tare e!!
Pt tuse noi folosim eurespal sau rhinatiol, eurespal nu mai serveste ca e amarui si doar rhinatiol ii place
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
Mai da ce i-ati facut Amirei de plangea mititica cu lacramioare?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Mai da ce i-ati facut Amirei de plangea mititica cu lacramioare? |
E greu si mancatul asta cateodata.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Daniela pune o aleza din aia de schimbat langa olita...asta daca face imediat langa olita si nu migreaza in alte zone de covor
..Eu una olita o tin numai la baie, nu i-am adus-o in camera niciodata. Si daca mai e cate vre-un accident, gresia imediat se spala ![]()
Matei e cu febra 38+ de aseara...la nurofen cedeaza imediat, dar si revin imediat...A mai patit asa cand au spart toti dintii de sus odata...astept azi-maine sa vad daca ies maselele alea de jos, daca nu...vad eu atunci. Altceva nu are, nu pot sa-i spun raceala.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Celia spune:
Ce mult ati scris zilele astea...
Daniela,
.Sanatate Amaliei. Andreea se mentine asa intr-o stare de alintatura. I s-a amanat vaccinul caci ar fi ceva si sa vedem cum e pana maine.
Kriss, felicitari Alessiei pentru plimbarile bipede.
Irina, bine ai venit ,
.Frumos bebe, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Alina, din partea mea , numai multumiri si cuvinte de lauda la adresa dr. Mihalceanu Elena .
Lacramioara , multumim.
Simo, pupici lui Matei sa-i treaca febra.
Miha, ai doi copii superbi. 
Oana nu mai treci pe la noi?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
noi mergem la 5 la vaccin..nu stiu daca le facem pe amandoua.vedem la fata locului.
ne auzim mai pe seara!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an