Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)
Raspunsuri - Pagina 6
miki68 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ChrisDun
Si ne multumim cu raspunsul asta ? ... sau compunem un raspuns... ? ...Sau pentru majoritatea e mai convenabil sa cumpere de pe lr.ro ?... vad ca veteranele nu zic nimic azi. Oare de ce ? Christina |
Eu una, recunosc: din cand in cand mai am si treaba la birou
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
Cris, eu cred ca ne vom mobiliza, chiar daca asta va lua nitel timp.
Rezolutia de forurile UE nu va veni instantaneu, va fi o perioada in care jucaria redutista nu va merge.
Normal ca in situatii din astea se poate intampla si ca unele din noi sa ajunga la concluzia ca a fost bine cat a fost, altele sa nu se impace asa usor cu decizia si sa mearga mai departe oricat de mici am crede acum ca ne sunt sansele.
Pe mine puteti conta, ma bag, sunt scandalagioaica si cand ma enervez fac reclamatii , deh, sudista!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Katthy, e buna informarea, normal ca noi deja stiam chestia asta. E un raspuns oficial. Cat de oportun ar fi oare sa ii raspunzi : In this case I want to announce you that once the delivery in Romania will be stopped I will make a complaint at the European Consumer Centre office. LR sells across the Union but in a fragmented way, meaning that you take advantage of borders to price discriminate across the EU.Furthermore, you do not allow EU citizens to shop crossborder to get the best value for the same offer.This is abuse and I will report it to the autorities in charge with consumer protection Sau o lasam mai pe sfarsitul saptamanii? Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
Si eu ma alatur "sudistelor"-revolutionare! April, eu sunt de acord sa le scriem deja redutilor.fr ... Vedem macar cum reactioneaza, ce zic, daca zic ceva...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Giova spune:
dupa ce-mi vine coletul din 23 octombrie, ma alatur si eu S-istelor revolutionare. mama ce fain suna .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Jasmine spune:
si eu zic sa le scriem,macar sa le reamintim de revolutia romaneasca din vara .
Cred ca si clientii din Italia (de exemplu) au protestat cand au vazut ca pe LR.it sunt preturi mai mari si li s-a taiat accesul la LR.fr,dar evident nu i-a bagat nimeni in seama.N-as zice ca nu-si cunosc drepturile si nu sunt in stare sa faca o plangere unde trebuie.
Numai ca ei au de unde alege,nu cred ca stateau in LR,s-au reorientat si gata.Noi insa vom fi mult mai incrancenate pt ca in RO nu avem alternative.
P.S. : si eu tot la birou sunt,din pacate...mai devreme de ora 20 nu plec azi.
14 +
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Cris, eu cred ca ne vom mobiliza, chiar daca asta va lua nitel timp. Pe mine puteti conta, ma bag, sunt scandalagioaica si cand ma enervez fac reclamatii , deh, sudista! Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
ma bag si eu
(am niste probleme pe care trebuie sa le rezolv si nu stiu cum, sunt mai delicate si nu stiu cum sa le rezolv- ma enerveaza profa de mate a fiului meu)
felicia74 spune:
buna seara!
Ia ghiciti cine are contul blocat?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
Feli, deja?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
Oh! sh..t!
nici eu nu ma pot loga! voiam sa dau print screen la suivi inainte sa ne taie, desi am mailurile de confirmare.Daca ma mai lasa sa intru asta o sa fac; si voi daca aveti comenzi in asteptare dati print screen
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
vl-ad spune:
Hy!
Eu sunt inca la job si mai am de stat inca jumatate de ora.Adea astept sa se faca 19 sa pot pleca acasa la piciul meu , ca azi tare mare plictiseala a fost pe aici,dealtfel ca in fiecre luni.
Fetele, tot vroiam sa va intreb si am uitat , cele care ati comandat la CCT Fshion , a venit comanda?Cum sunt hainutele?Ca tare ma bate si pe mine gandul sa dau o comanda?
si on toptc: din ce data este ultima comanda ajunsa? ca eu astept una di 26 si nu stiu ce sa fac , sa ma duc sau nu sa intreb de ea la OP?
Edit:nici eu nu ma pot loga
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad