Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)
Raspunsuri - Pagina 5
ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Salutare fetelor, de abia acum 3 zile v-am descoperit si am aflat de LR. Am facut si eu repede o comanda, cat se mai poate si vroiam ca azi sa o fac pe a doua. Vreau sa iau niste lenjerii de pat complete. Problema mea este ca nu stiu o boaba franceza si nici dupa am parcurs ghidul incepatorului nu stiu care este lenjeria de pat cu cearsaf, cearsaf de pat si perne. Mi se pare ca nici unele nu sunt complete. Imi spuneti si mie unde sa ma uit si care este varianta de lenjerie completa Va multumesc mult |
Asta e singura lenjerie completa: http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=324083583&documentid=473908&single=true
Bumbacul e gros si moale, mie imi place. Vezi si www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=324083583&documentid=473908&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">aici.
In rest, cum zicea si april, ti le compui singura.
Graviduta spune:
citat din mesajul lui april16 Gravi, asa a fost dintotdeauna pe .ro Nu intri unde trebuie, adica pe http://www.laredoute.ro/beta/ Eu recunosc, ii urmaresc ca sa imi dau seama cat au mai avansat la site.Atata vreme cat la femei la fuste apar chiloti stau linistita Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
Aha, merci. Pai poate o sa faca astia o noua revolutie flower power si femeile romance o sa umble in chiloti pe strada.
Si, ca sa fiu rea, dar sincera, observ ca sunt si agramati. Au scris "Creaza cont" .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Brigit spune:
Gravi, au multe erori pe site. Nu vreau sa le reproduc ca sa le lasam placerea celor care or sa intre pe site sa le savureze. Nu de alta dar ar trebui sa ne plateasca pt sugestii de imbunatatire, eu nu vreau sa contribui.
Cris, eu am cautat capitolele alea de lipseau dar nu am dat de ele. . Nu prea ma pricep sa editez cum trebuie, o lasam pe Miki sau pe fetele mai vechi sa le preia sa le puna acolo. Va rugam mult fetelor.
Tu zici f bine, ar trebui sa avem ceva pregatit pentru ca in cazul in care ne "taie" sa aruncam cat mai repede cu mesajul. Promit ca ma uit diseara pe mesajele lui Saddie, care imi pare rau ca a disparut de pe topic...Cine "le mai are" cu franceza "oficioasa" si e dispus sa ne ajute e binevenit.
La madama Kuneva engleza e f buna.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
miki68 spune:
citat din mesajul lui Graviduta Si, ca sa fiu rea, dar sincera, observ ca sunt si agramati. Au scris "Creaza cont" . Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
E bine asa, Gravi
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ramona7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Aha, merci. Pai poate o sa faca astia o noua revolutie flower power si femeile romance o sa umble in chiloti pe strada. Si, ca sa fiu rea, dar sincera, observ ca sunt si agramati. Au scris "Creaza cont" . Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
graviduta imi pare rau ca nu mai poti comanda. Poate se rezolva pana pe 1.
Eu astept noul card de la ing si tot butonez pe site si imi vine sa cumpar toate prostiile acum ca nu pot
Salvati o inimioara
Graviduta spune:
Da, scuze, acum am verificat in IOOP si este corect. Mai, ce mai modifica astia limba romana, de la o zi la alta si de la un site la altul.
Ramona, sincer, nu cred ca le deblocheaza pana pe 1. Ce ma linistisem eu cu comandatul, dar ce m-au linistit astia de tot. Mi-e si teama sa mai rog prietenele sa ma ajute sa comand, ca ma gandesc sa nu fie vreun produs care blocheaza cosul.
A, scuze, pt laredutii romani. Sa stiti ca eu am scris gresit mai sus, da? Se scrie vre-un, dar eu vrea sa fac nota discordanta. Va rog sa nu ma luati in seama si sa aplicati corect regulile gramaticale.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Brigit spune:
Yeap, academia mai nou modifica limba romana transformand in norma toate greselile frecvente .
katthy spune:
Continuare:
Katthy: After you open a branch in Romania I will be able to place orders on laredoute.fr ?
Sabine: When our subsidiary will be opened, you should have to order only with them.
Nimic nou dar e prima informare direct de la laredoute.fr pe care eu o am.
ChrisDun spune:
citat din mesajul lui katthy Continuare: Katthy: After you open a branch in Romania I will be able to place orders on laredoute.fr ? Sabine: When our subsidiary will be opened, you should have to order only with them. Nimic nou dar e prima informare direct de la laredoute.fr pe care eu o am. |
Si ne multumim cu raspunsul asta ? ... sau compunem un raspuns... ?
...Sau pentru majoritatea e mai convenabil sa cumpere de pe lr.ro ?... vad ca veteranele nu zic nimic azi. Oare de ce ?
Brigit spune:
Katthy, e buna informarea, normal ca noi deja stiam chestia asta.
E un raspuns oficial.
Cat de oportun ar fi oare sa ii raspunzi :
In this case I want to announce you that once the delivery in Romania will be stopped I will make a complaint at the European Consumer Centre office.
LR sells across the Union but in a fragmented way, meaning that you take advantage of borders to price discriminate across the EU.Furthermore, you do not allow EU citizens to shop crossborder to get the best value for the same offer.This is abuse and I will report it to the autorities in charge with consumer protection
Sau o lasam mai pe sfarsitul saptamanii?