Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
Amalia spune:
Gata cu salata aia minune!
Nu va spun de cate ore fac la ea..ca pana au fiert toate, pana am tocat atatea kg de legume adunate...
...e drept ca suntem si multi in casa...toti sunt barbati si mananca mult...clar nu ma mai angrenez la asa ceva prea curand.
N-am avut stare si am facut totul stand in picioare...adevarul ca am atata energie ca nu stiu ce sa fac cu ea..
Edit:..."scap" eu de energia asta dupa ce nasc, sunt convinsa
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
simona_1402 spune:
Diana, eu nu am scos agitatele... am eu un filing, cum ca noi doua vom naste aproximativ in aceeasi zi.... si cum eu refuz sa nasc pana la 1 nov... asa ca mai asteptam
Gynie, eu mai puneam in serul pt nasuc si cateva picaturi de propolis si mi s-a parut mai eficient asa. Am vizionat si eu pozicile. Se vede ca esti o mamica fericita si Stefanut e un dulce.
Mirtha.... mii de
pentru tine si pentru chinezoaica grasunica
Anes Remus e un scumpic!!!!!!
Azi a fost o zi mai ciudata pentru mine. Chiar daca nu am conditii la spital, e mai bine pentru creierul meu. Toata ziua am avut senzatii paranoice... ca am nevoie la toaleta si de fapt nimic, mi se pare ca e burtica putin lasata, ba ca ma doare pe nu stiu unde...
Asa ca dupa ce voi incheia operatiunile de spalat, ras, tuns, frezat... bagajul si inapoi la inchisoare.
Si mai am si o colega de camera cu probleme maaari. Are hemoragie puternica din cauza placentei praevia si doar 29 de sapt. Imi este asa de greu sa o privesc in ochi cand ii spun sa aiba incredere, ca totul va fi OK, cand mie nu prea imi vine a crede.
Cealalta colega are 6-7 sapt si un hematom... o sarcina pierduta la activ. Anes sa stii ca te-am dat de exemplu pozitiv sa o incurajez
Am ajuns la concluzia ca eu sunt cea mai zdravana pe acolo...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
35+ 
AMR cel mult 5 pana la 
Amalia spune:
Simona ma bucur ca zilele astea ai fost acasica si alaturi de noi!
Multa sanatate si in continuare si putere sa treci cu bine peste ultima parte a sarcinii! Sigur bebe o sa stea cuminte la tine in burtica atat cat este nevoie..ai sa te rogi de el sa iasa ![]()
Multa sanatate si burticilor cu care vei fi la spital!
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_1402 Anes Remus e un scumpic!!!!!! Azi a fost o zi mai ciudata pentru mine. Chiar daca nu am conditii la spital, e mai bine pentru creierul meu. Toata ziua am avut senzatii paranoice... ca am nevoie la toaleta si de fapt nimic, mi se pare ca e burtica putin lasata, ba ca ma doare pe nu stiu unde... Asa ca dupa ce voi incheia operatiunile de spalat, ras, tuns, frezat... bagajul si inapoi la inchisoare. Si mai am si o colega de camera cu probleme maaari. Are hemoragie puternica din cauza placentei praevia si doar 29 de sapt. Imi este asa de greu sa o privesc in ochi cand ii spun sa aiba incredere, ca totul va fi OK, cand mie nu prea imi vine a crede. Cealalta colega are 6-7 sapt si un hematom... o sarcina pierduta la activ. Anes sa stii ca te-am dat de exemplu pozitiv sa o incurajez Am ajuns la concluzia ca eu sunt cea mai zdravana pe acolo... Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997), 35+ ![]() AMR cel mult 5 pana la ![]() |
si
39+
Luca Gabriel
diana21 spune:
Amalia, multumesc frumos pt. sms, am uitat sa-ti zic. Chiar mi-ai facut o bucurie, esti draguta
! Ti-am admirat burtica in poze, este tare haioasa!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
37+
Asa creste bebe
aneline spune:
Va ziceam eu intr-un mesaj pe la pagina 3 ca Spiridusul e la spital si ca avea atunci dilatatie 2. Off, ca sunt inca la moderare si dureaza pana se aproba mesajele.
loren@ spune:
Diana, deci nu nasti inca!
Sau cine stie? De la piederea dopului se poate produce nasterea in citeva ore, zile sau chiar 2 sapt. La mine a fost dupa 1 sapt...cred ca depinde si cit de mult dop ai eliminat!
Eu am bintuit prin mall vreo 3 ore si acum fac o prajitura ca nu am mai facut de ani lumina...nu stiu daca iese ca nu am mai facut-o niciodata, dar intentia conteaza , nu?![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 2 zile
A M R numai 1 saptamina si 5 zile 
Amalia spune:
Veste proaspata de la Spiridus:
S-a nascut bebe CRISTIAN, 2820g, 50 cm, scor Apgar 10!!. Ora nasterii este 14:25!
Tocmai am terminat de vorbit cu Steliana si era foarte incantata, fericita ca s-a intamplat mai repede marele eveniment, lihnita de foame si cu muuulte incurajari pentru voi dragelor
...adica: nasterea s-a produs natural, foarte repede, FARA epidurala, cu o mica epiziotomie si toate in conditiile in care bebe nu se intorsese cum trebuie..daca va aduceti aminte discutiile!
Acum sta cumintica si-si maseaza burtica, si-n cel mai scurt timp o vor muta in salon! Multa sanatate iubita, sa-ti traiasca puiul mic si drag si te asteptam cat de curand cu vesti de acasa!
EDIT: sa nu va spun ce voce scumpa are, chiar ca de spiridus!
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Diana saru mana
...Ma bucur ca ti-a facut placere! Oricum, revin cu el mai incolo...cand va fi cazul!![]()

| citat din mesajul lui diana21 Amalia, multumesc frumos pt. sms, am uitat sa-ti zic. Chiar mi-ai facut o bucurie, esti draguta ! Ti-am admirat burtica in poze, este tare haioasa!_ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 37+ Asa creste bebe |
si
39+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Amalia Veste proaspata de la Spiridus: S-a nascut bebe CRISTIAN, 2820g, 50 cm, scor Apgar 10!!. Ora nasterii este 14:25! Tocmai am terminat de vorbit cu Steliana si era foarte incantata, fericita ca s-a intamplat mai repede marele eveniment, lihnita de foame si cu muuulte incurajari pentru voi dragelor ...adica: nasterea s-a produs natural, foarte repede, FARA epidurala, cu o mica epiziotomie si toate in conditiile in care bebe nu se intorsese cum trebuie..daca va aduceti aminte discutiile!![]() Acum sta cumintica si-si maseaza burtica, si-n cel mai scurt timp o vor muta in salon! Multa sanatate iubita, sa-ti traiasca puiul mic si drag si te asteptam cat de curand cu vesti de acasa! ![]() EDIT: sa nu va spun ce voce scumpa are, chiar ca de spiridus! ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 39+ Luca Gabriel |
Felicitari Steliana, sa fie Cristian sanatos, mancacios si cuminte!

Voua va vine sa credeti?
Wow ce nastere fulger! A avut dreptate cine a zis sa fuga la spital ca naste acasa! Dumnezeule!
Iar eu desi am pus agitatele in functiune i-am zis ca nu prea i-as face galerie. Ma bucur mult ca bb este mare si sanatos!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:
| citat din mesajul lui Amalia Veste proaspata de la Spiridus: S-a nascut bebe CRISTIAN, 2820g, 50 cm, scor Apgar 10!!. Ora nasterii este 14:25! Tocmai am terminat de vorbit cu Steliana si era foarte incantata, fericita ca s-a intamplat mai repede marele eveniment, lihnita de foame si cu muuulte incurajari pentru voi dragelor ...adica: nasterea s-a produs natural, foarte repede, FARA epidurala, cu o mica epiziotomie si toate in conditiile in care bebe nu se intorsese cum trebuie..daca va aduceti aminte discutiile!![]() Acum sta cumintica si-si maseaza burtica, si-n cel mai scurt timp o vor muta in salon! Multa sanatate iubita, sa-ti traiasca puiul mic si drag si te asteptam cat de curand cu vesti de acasa! ![]() EDIT: sa nu va spun ce voce scumpa are, chiar ca de spiridus! ![]() |
Amalia, multumim de vesti

Ce repede a venit bebe Cristian, mamica a fost inspirata sa plece la spital

Steliana, felicitari, recuperare rapida si mult laptic si Bun venit lui bebe Cristian, sa fii sanatos si mancacios si mai asteptam si alte note de 10 de-acum
38+
Victor Nicolas AMR 2 SAPTAMANI!!!!